Moderaterna aviserar skattehöjningar

Nu kommer skattehöjningarna. Detta lovar Anders Borg som företräder ett parti som levat högt på att lova skattesänkningar för vanligt folk.

Nu ska fordonsskatten höjas, tobaks- och alkoholskatten likaså, samt en del andra höjningar som ännu inte presenterats.

Ja Anders Borg och Fredrik Reinfeldt, det kostar på att bedriva Europas och kanske världens mest generösa migrationspolitik. Med tanke på att välfärden raserats under den moderatstyrda regeringen, kan det knappast vara där de stora kostnaderna kan hittas.

Källa: SVT

Vad var det vi sa redan i början av november 2012

9 thoughts on “Moderaterna aviserar skattehöjningar

  1. Vi visste inte då heller Pica Pica. Våra skatter, har ALDRIG gått till nåt vettigt för oss. Allt det som de nu går till invandrarna. Tänk, om vi hade fått en bråkdel av det, förr om åren. Men de iddes inte ge oss nåt riktigt bra. Ens, när det bara var vi.

    Det enda skattepengarna då gick till var att bygga upp förtryckarstrukturer, strukturellt förtryck och äldrefabriker. Intet dugg mer. För att nu kunna låta det träda i kraft, för full maskin.

  2. Förr visste vi varför vi hade högsta skatten i världen – vi hade fri skola, sjukvård, äldrevård m m. Det har vi skattebetalare inte längre. Varför då höja skatten? Vad gör de med VÅRA pengar?

  3. Det är väl klart som fan att dom måste höja skattena vi skall ju finansiera den vansinniga invandringspolitiken 7klövern döljer kostnaden. Det ar bara (SD) som räknat på vad det kostar dom närmaste åren ca 118 miljarder !!!

  4. Och S-Magdalena säger att de inte tänker följa LO och höja exempelvis arvsskatten,och inte återinföra fastighetsskatten. Kanske inte 2014 men sen. Dessa två skatter är S käpphästar. Hur många S-V-MP-röstare har en liten villa eller radhus eller sommarstuga, som de kanske ärvt och tänker låta gå vidare i arv till barnen?

  5. Inga höjda inkomstskatter för det bromsar arbetslinjen (misären)? Istället skall skatterna på sånt som är roligt höjas. Snart finns det bara tråkiga saker kvar i Sverige?

  6. Sant Tony. Samma sak vilket som av blocken idag. SKIT. Men det huvudsakliga som måste bort, är Reinfeldt. Utan honom, kanske de borgerliga hade varit lite vettiga. Men Reinfeldt har förstört dom. Bara just han. Och sitt eget parti värst. Där är bara rappakalja kvar. Nej, Reinfeldt, just han, måste främst bort. Då kanske det blir lite bättre trots allt. Hellre Björklund som statsminister då. Han har i alla fall något vett i huvudet. Om moderaterna minskar i sympatier, och folkpartiet och SD ökar, så blir det bra mycket bättre. Men som idag. Reinfeldt är för moderaterna vad Bengt Westerberg var för folkpartiet och Olof Palme för socialdemokraterna, och alla tre för samhället, demokratin och ekonomin. D v s FÖRDÄRVARE.

  7. Har Borg insett att de kommer att förlora valet och försöker binda ris åt nästa regerings rygg? Reinfeldt/Borg påminner starkt om Blair/Brown där den ena jobbade på för att den andre skulle få makten som dock förstörde chanserna för den första genom en huvudlös politik. Bitter Borg?

  8. Att Alliansregeringen har varit rena skadedjur för Sverige,
    det ser vi bevis för dagligen , nu tror många att en regering
    bestående av S VP och MP kommer att bli ett bättre alternativ.
    Glöm det, glöm det omedelbart, visst skall alliansen med
    sin föraktfulle ledare bort så det bara sjunger om det, men ett
    alternativ bestående av den rödgröna röran som tillsammans
    erhåller över 50 % av rösterna kommer att bli än farligare för
    landet med sin skattehöjarpolitik. Ingen av dessa partier har
    heller i något sammanhang tagit avstånd från den samhälls-
    farliga massinvandringen, utan kommer att fullfölja denna
    dårskap, och förmodligen att utöka den samma med idioterna
    i MP och VP som påtryckare. Ingen av dessa tre partier har
    heller ens nuddat vid pensionärernas villkor som bara försämrats
    kraftigt under Alliansens föraktfulla attityd mot dessa.
    Det finns bara ett parti som lovat pensionärer , kvinnor inom
    vård och omsorg bättre villkor, och det är SD. Att låta MP och
    VP få större makt än vad dom redan har kommer att vara
    förödande för landet. Dom skattelättnader som arbetstagare
    fått genom jobbskatte avdraget kommer med råge att ätas upp
    av alla skattehöjningar som MP redan aviserat!

  9. VBS, säger jag bara. Vilket svineri. Lägga skatter på dom totalhöga skatter vi redan har, och inte får nåt för. NEJ, NU FÅR DET VARA NOG.

    VBS VBS VBS VBS VBS.

KommenteraAvbryt svar