50 döda efter skott mot skola

gujbaNIGERIA. Omkring 50 studenter dödades när en grupp beväpnade män, som tros tillhöra den nigerianska islamistiska terrorgruppen Boko Haram, i dag trängde in på ett universitet i nordöstra Nigeria och öppnade eld i en av studenternas sovsalar. Nigerias militär uppger att attacken genomfördes mot lantbrukshögskolan i Gujba på morgonen.

Från ett bårhus i delstaten Yobes huvudstad Damaturu bekräftas att det är unga män som har skjutits ihjäl på lantbrukshögskolan. En anställd vid skolan berättar för den nigerianska dagstidningen Daily Times att sökandet efter döda fortsatte, och att kroppar också dragits fram ur omgivande buskage utanför elevhemmen och klassrummen. Militären beskriver den senaste tidens attentat mot skolor som ett tecken på Boko Harams desperation, och hävdar att de endast har kapacitet att angripa dessa ”mjuka mål”, skriver AFP.

-Pettersson inser att islamisterna är rädda för utbildning, att ge sig på en jordbruksskola tyder på en form av sjukdom som kallas galenskap…

6 thoughts on “50 döda efter skott mot skola

  1. De islamistiska mördarna hävdar att skolan undervisade enligt västliga metoder (haram) och att endast madrassas skulle vara tillåtna i ”deras” muslimska stat.

    Tillbaka till stenåldern alltså.

  2. Mördar religonens resultat i dag söndag Nigeria 50 st skjutna Pakistan 50 st sprängda till döds Irak 40st döda säkert 200 skadade. 7 klövern verkar inte vara medvetna vad som kommer att hända i Sverige om invandringen av muslimer kommer att fortsätta (SD) enda räddningen för Sverige !!!!

  3. Det är ofattbart med denna hemska religion – islam.
    Jag måste vara dum eftersom jag inte förstår varför vi i vår upplysta tid måste ha en religion att ty oss till.
    Det har skett hemska saker under alla tider i olika religioners namn.
    Men att det fortfarande sker är ofattbart.

  4. Ja, dessa förövare är verkligen sjuka av galenskap. Så till vida kan de grupperas tillsammans med åttaklöverns företrädare och väljare. Jag konstaterar att det är endast de som genomskådat lögnerna och därmed lögnarna det är riktigt synd om.

KommenteraAvbryt svar