Vad ljuger SD:s trollfabrik om?

INRIKES. TV4:s Kalla Fakta redaktion påstår att Sverigedemokraterna i hemlighet sprider vilseledande information och propaganda med hjälp av en trollfabrik inne i partiets lokaler.

-Pettersson tycker inte det är bra om SD använder anonyma konton, det borde inte att parti eller andra göra. Det minskar trovärdigheten, men jag har ännu inte sett att TV4 visar på några felaktigheter som SD spridit.

Att påstå att islam är farligt, att massinvandringen från dysfunktionella länder ökar kriminalitet och hotar samhället eller att socialdemokraterna ljuger är sanning och inte desinformation eller propaganda.

TV4 leder själva en desinformationskampanj mot Sverigedemokraterna som släpper sådana här ”nyheter” innan ett val och utan att granska alla partier. Alla partier bedriver propaganda och troligen har alla anonyma konton med eller utan ledningens medgivande.

Ledande socialdemokrater avstängda för trollfabrik

I går stod partiledaren Magdalena Andersson (S) och sa i TV4 19-nyheterna att de som på privat initiativ missbrukat sin ställning har fått ta konsekvenserna. Vad jag vet arbetar Anders Ygeman fortfarande kvar på ledande position inom S och Ayan Jamil arbetar kvar som pressekreterare. Hur många inte avslöjade sossar tror ni det finns?

Nedanstående från bloggens arkiv. Där finns över 87.000 inlägg att söka bland.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Vad ljuger SD:s trollfabrik om?

  1. Vet inte vad som väger tyngst i sammanhanget som utlösande faktor, EU valet eller Public Service utredningen, där SD är med som stark drivkraft. Jag kommer att kontakta Tele2 för att be dem stänga ner TV4 i mitt utbud av kanaler, det är på tiden.
    Blir spännande att se efterdyningarna när krutröken lagt sig. Vem och vilka som kliver fram för att stötta SD. Dessutom kan det komma fram om, hur och varför Kalla fakta och TV4 fick uppdraget. Svårt att tro att TV4 på eget bevåg tagit beslutet. Borde vara årets scoop för den modige journalisten.

  2. Med sin berömda formulering ?Det fantastiska är att detta fortsätter, att dessa satans mördare får hålla på som det sker? knöt Olof Palme, i sitt stora programtal på den socialdemokratiska partikongressen den 28 september 1975 samman fascisternas försök i 1930-talets Europa att med våld kväva socialdemokratin med tillståndet i Francos Spanien i mitten på 1970-talet.
    Jaha? Och vad säger sossarna om deras nya väljare från dom islamska länderna. Vi har ju mord, våldtäkter och brott varenda dag numera i detta landet. Samtidigt tycker Ylva Johansson att Europa skaa ta in minst en miljon nya islamister varje år. Som sagt var…Det fantastiska är att sossar, miljömuppar, centerpartister och vänster kommunisterna gärna ser att vårt land dras ännu mer ner i avgrunden. Att dessa satans kriminella får fortsätta som dom gör.. Tack så mycket alla ni som röstar på sossarna & co….

  3. Varit utsatt för desinformation i årtionden som boende i ett s.k utanförskapsområde från när det byggdes. Invandring är och var så positivt, från S och övriga vänstern inkl. liberalerna och deras medhuggare inom msn.
    Men verkligheten idag är den skrämmande motsatsen när man rör sig utomhus i området ”dagtid”. Snacka om att vi svenskar utsatts för desinformation i kollosal format.

    39
  4. Kanske dags att lämna samarbetet med regeringen och låta vänstern ta över igen så det går rent åt h…..e med Sverige. Ökad invandring, höjda bränslepriser, nerlagd kärnkraft, Greta som miljöminister, tillbaks till grottorna.
    KD och Liberalerna åker ur riksdagen. Då blir det drag under galoscherna. Magda et.al garvar hela

    16
  5. Passar bra nu för att dölja över sossarnas och Jämtins Sida-haveri med tjänstemannen som fått härja fritt i flera år och tillskansat sig våra skattepengar som skulle ha gått till ”bättre behövande”!

    49
  6. Vi har sju riksdagspartier som har fullt upp med att bakom ryggen på det svenska folket klä av dess demokratiska rättigheter. Med denna rökridå av desinformation kan de lugnt arbeta vidare med Fit for 55 och förändringarna av WHO:s pandemifördrag. Det blir alltmer svårt för M, L och KD att dölja det nära samarbetet med S. Det blårödgröna klägget har blivit sju nyanser av brunt.

    50
    1
  7. Nu är drevet igång. Ingen partiledare eller något media törs ifrågasätta. Som vanligt är det ingen som bryr sig om vad offret säger – tvärtom vänds hans ord ytterligare emot honom. Vad har de för egen faktakoll på sina bombastiska uttalanden?

    Vad man borde reagera mot är att stöddiga TV4 lismar in en dold agent i ett riksdagsparti och sedan publicerar vad som sägs runt kaffebordet. Detta är således enligt Magdalena Andersson och hennes gelikar en riktig åtgärd i det politiska livet. Hon har inte sagt om det gäller infiltration för spioneri i alla partier i en demokrati eller om det bara gäller SD som hon utnämnt till sin huvudmotståndare. Hon kanske lärt av Putins taktik.

    De enda troll jag vet att jag läst i olika citat är politiske chefredaktören Anders Lindberg på Aftonbladet och socialdemokratiska kvinnoförbundets ordförande Annika Strandhäll. Men de är ju utnämnda av Magdalena och skriver så idiotiskt så det är inget jag bryr mig om. Jag tycker bara att det är sorgligt att socialdemokraterna har sjunkit så djupt från de höjder som Per Albin Hansson och Tage Erlander med sina statsråd stod på.

    55
  8. Hela SVT är ju en trollfabrik, så jag förstår inte riktigt varför 20 konton skulle vara så allvarligt.
    När det gäller det här med att hitta skit på Alice Teod-osv så våga jag lova att det låter likadant inom alla partier. Den enda skillnaden är att TV4 inte infiltrerar sossarna.

    Tänk er hur Big M little organ låter när kameran är av. Det var ju någon mindre professionell incident för ett tag sen när han trodde mikrofonen var avstängd.

    47
    1
  9. Unga murvlar, med förvirrade och fabricerade fakta.. som försöker visa sig på styva linan, förbiser dock i sammanhanget en annan väl inoljad ”trollfabrik” som sedan länge ostoppat sprider rena lögner och allsköns falsk propaganda till ”folket”..
    Adress; Sveavägen.

    52
    2
  10. Tröghuvet Morgan J kan inte komma på något annat än nazzar så fort siffrorna stiger för SD .
    Tror han har Tourettes syndrom . Honom kan Sossarna snart visa upp på cirkus .
    Nu hoppas jag alla goda krafter samlar ihop sig och visar Sossarna att sånt här ljugande vill vi inte ha i Sverige .
    Nu har Sosseriet och TV4 skitit I fläkten .
    Det kommer att visa sig i valet till EU .
    Och TIDÖ folket kan ta det lugnt och njuta segern sötma nu när Sosseljuget imploderar.

    57
    2
  11. Två saker.

    1. TV4 har fått lite uppmärksamhet och syftet att sätta SD i dålig dager lagom till valet lyser igenom.
    2. Som vanligt när media publicerar negativa rubriker om SD lagom till ett val, kommer detta inte att påverka SD det minsta.

    Jag törs slå vad om att SD:s siffror istället kommer att öka. Vis av erfarenhet vid tidigare val och det faktum att Sverige har betydligt större problem att brottas med.

    65
    2
  12. Såzzarna har ju framfört önskemål om att all media som kritiserar (S) skall förbjudas. Hur var det med Strandskatan som som själv kärleksbombade sina
    egna alster på nätet, men gav sken av annan avsändare. Jonna och Anders på Aftonslasken som fabulerar fritt om händelser som varken ägt rum eller sagts. Ljugar-Magda som tänjer på sanningen nästan jämt. SVT och TV4 som gärna sprider faktafel helt medvetet och ogenerat. Politiker som skyller sina egna misstag på antingen Trump eller Jimmie.

    83
    3
  13. Lagom före EU-valet presenterar TV4 detta, men undviker nogsamt att granska övriga partier. Eftersom de enbart koncentrerar sig på SD,
    bevisar det att de bedriver en desinformationskampanj mot Sverigedemokraterna .
    Och som Jimmie Åkesson säger: ”just nu före EU-valet genomför det samlade vänsterliberala etablissemanget en gigantisk och extremt dramatiserad påverkansoperation”.
    https://youtu.be/mfQnKHlvEzE?si=eSzNise5AVv7voSu

    82
    1
  14. Att vänstern och dess hantlangare inom mediamaffian på Södermalm med omnejd skulle gå bananas var mer än förväntat, att Reinfeldtmoderater och dess landsförrädare skulle gapa var också förväntat eftersom de inget hellre vill än att starta massinvandringen igen. Vanligt folk bryr sig inte då de har annat att oroa sig över, exempelvis pågående förstörelsen och islamiseringen av Sverige som orsakats av PK-sekten och dess klägg.

    29
    1

KommenteraAvbryt svar