Birmingham bankrutt

EKONOMI & INVANDRING. Storbritanniens näst största stad Birmingham hamnade i höstas i akut ekonomisk kris. Nu väntas både skattehöjning och omfattande nedskärningar. Staden styrs av Labour, Storbritanniens socialdemokrater som skyller på den konservativa regeringen, rapporterar Sverige Radio.

-Pettersson hör dock inget om den enormt höga andelen invandrare med utländsk, muslimsk bakgrund eller att tio procent av befolkningen är funktionshindrande på grund av inavel, dvs. kusingifte.

***

TIDIGARE 2023-09-06 Birmingham i konkurs?

EKONOMI. Storbritanniens näst största stad, Birmingham, erkände igår att deras ekonomi är på randen av kollaps och skyller på år av underfinansiering från de konservativa. BBC rapporterar att Birmingham i praktiken försätter sig i konkurs.

Victoria Square i Birmingham, der rådhuset ligger. Foto Mihaita Tatarusanu

Den Labour-kontrollerade stadsfullmäktige i Birmingham i centrala England sade på tisdagen att de hade gett ett formellt meddelande enligt Government Finance Act 1988. Detta stoppar alla utgifter utom för viktiga och absolut nödvändiga tjänster.

Galopperande inflation, höjda taxor för socialbidrag för vuxna och lägre skattesatser för företag har skapat en perfekt storm, heter det i ett uttalande från kommunfullmäktige. Birmingham har cirka 1,1 miljoner invånare.

-Pettersson känner inte till Birmingham mer än till namnet men läser att vid den senaste folkräkningen beskrev sig 30 procent av invånarna som muslimer. 10 procent av befolkningen beskrivs som funktionshindrade.

År 2021 rapporterade 72,0 % av invånarna i Birmingham sitt födelseland som England, därefter kom Pakistan, Indien, Bangladesh.

Drygt 50 procent av invånarna betraktar sig som icke-vita.

Länk

-Pettersson tycker att Birmingham ser ut som ett mångkulturellt paradis fullt med inavel som gör människor funktionshindrade, men det kan vara fördomar.

Birmingham, några dömda muslimska terrorister
Birmingham, kompisar till de ovan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Birmingham bankrutt

  1. Till de problem Pettersson nämner tillkommer att Birmingham är en klassisk industristad som kanske inte klarat att ställa om till ”kunskapsstad” så värst bra. Som det så fint heter i dessa tider när allt tillverkas i låglöneländer.

  2. ”Vet du hur många procent av världens befolkning som är européer? För egen del var det inte så länge sedan som jag fick upp ögonen för hur relativt få vi är – och hur få vi är på väg att bli.
    För hundra år sedan utgjorde vi en fjärdedel av jordens invånare. I dag utgör Europas invånare bara en tiondel av världsbefolkningen, och EU:s endast 6 procent. Mot slutet av århundradet väntas EU-medborgarna vara blott 4 procent.”
    https://www.svd.se/a/0VEea6/lisa-irenius-veckobrev-europeer-borjar-bli-en-pyttig-minoritet

  3. Jag såg att SRs reportage nämnde att de måste spara på kultur. Kanske inte spelar någon större roll eftersom en stor del av invånarna troligen totalt föraktar brittisk kultur. Men kanske kan man hoppas de sparar in på lite multikultiprojekt, d.v.s. terrorfinansiering.

  4. I princip är hela västra Europa i samma sits som Birmingham. Flera städer/kommuner kommer att tvingas att gå i konkurs eftersom vi har haft en aldrig sinande ström av bidragstagare från dysfunktionella nationer (med våra ”ledares” goda minne).
    Visst är det skrämmande att vi (folk generellt) tillåtit detta. Vi väljer samma infantila egosistpsykopater gång efter gång. Ingen behöver stå till svars i slutänden. De avgår och får andra smörjobb (Reinfeldt och Löfven är lysande exempel). Hur kan detta tillåtas och ens vara möjligt?

    12
  5. Håller med. Dra in det kommunala utjämningssystem. Märkligt att Malmö kommun behöver bidrag. För visst borde den kommunen med alla dessa skattebetalare kunna klara sig utan bidrag. Undrar hur Köpenhamns ekonomi ser ut?
    Den regionen utsågs ju tidigare till en ekonomiskt blivande storregion när bron byggdes. Hur kan detta komma sig. Det är väl ändå sossepacket som styr Malmö?

    24
  6. Det fruktansvärda, invasiva packet har kommit för att stanna – OCH ta över.
    – Våra samhällen är allaredan skändade och förstörda, för djupt för att kunna återställas.

    Det är försent att knipa.

    Giftet och ondskan har satt sina fula och letala klor i våra liv, hela vår existens är hotad.

    Allt p.g.a. den sovande, naiva och korkade fårskocken.

    – Vad kan man säga..

    38
    1
    • Sandvikens kommun har bjudit in lokalpolitiker från Birmingham till en kurs i invandrarekonomi .
      Kursledare är Sandro Scocco och Tobias Baudin enligt den trollfabrik jag anlitat .
      Gästföreläsare är Shekarabi och Morgan J .
      Efter kursen visar Tobbe Trollkarl och Joe Labero hur man kan stjäla plånböckerna av medborgarna utan att de förstår hur det gått till .

  7. Malmö är motsvarande kommun i Sverige, skulle de 6 miljarder sek som pumpas in i staden från andra kommuner upphöra så skulle Malmö gå i konkurs nästa förmiddag.

    42
  8. Storbritanniens Malmö.
    Besökt en gång. Deprimerande plats, nedgånget och fult och med en oerhört stor mängd slöjbeklädda, ofta niqab. Riktigt fundamentalistiska muslimer alltså.

    44

KommenteraAvbryt svar