Kennedy Jr, jag kan vinna med sex hjärnmaskar

USA-VALET. Den oberoende presidentkandidaten Robert F Kennedy Jr, 70 år, slår tillbaka efter onsdagens mediala avslöjande om att han 2010 drabbades av en parasitmask som åt delar av hans hjärna, rapporterar The Guardian.

Joe Biden, Donald Trump och Robert F. Kennedy Jr.

”Jag erbjuder mig att äta fem hjärnmaskar till och ändå vinna en debatt mot Trump och Biden. Jag känner mig självsäker även med sex maskars handikapp”, skriver han på X.

Ett Elon Musk-parodikonto svarade med att uppmana honom att hålla debatten på X, vilket Kennedy Jr sa sig vara villig att göra.

Det var New York Times som kom över rättsliga dokument från en skilsmässoprocess 2012, där Kennedy beskriver hur han lidit av minnesproblem efter parasitangreppet.

Robert Francis Kennedy Jr., född 17 januari 1954 i Washington, D.C., är en amerikansk miljöjurist, författare och politiker. Han har specialiserat sig på miljöjuridik och som aktivist ivrat för förnybar energi, bevarande av vattendrag och för ursprungsbefolkningars rättigheter. Han har på 2020-talet uppmärksammats för sitt motstånd mot massvaccinationsprogrammen, den gamla typen av vacciner långt innan covid, och sina konspirationsteorier, enligt Wikipedia (länkar längst ned).

Robert F. Kennedy Jr. är son till Robert (som mördades 1968) och Ethel Kennedy samt brorson till John F. Kennedy (som mördades 1963) och Ted Kennedy. Han växte upp som det tredje barnet i en syskonskara på elva barn.

-Pettersson undrar om inte USA förmår att hitta någon vettig presidentkandidat?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Kennedy Jr, jag kan vinna med sex hjärnmaskar

  1. Det har varit lite oklart var Kennedy Jr. står politiskt men det har nog klarnat för de flesta. I den senaste intervjun jag såg uttalade han sitt stöd för `The green deal` och med det kan man vara säker på att Kennedy Jr. som president blir samma katastrof som Biden. Folk är trötta på klimat katastrofspolitik med alla umbärande som det medför både i USA och här i Europa.

    26

KommenteraAvbryt svar