”Svensk” pekas ut – ska ha lett libanesisk pedofilring

MEDIA & ”SVENSKAR”. En svensk-libanesisk man i 30-årsåldern pekas ut som hjärnan bakom en omfattande pedofilring i Libanon, skriver Expressen. Minst 300 barn misstänks ha våldtagits och filmats, och materialet ska sedan ha sålts utomlands och på darknet.

Enligt libanesisk polis har ringen använt sig av kända personer, bland annat en populär influerare, för att locka till sig unga med erbjudanden om lyxresor och droger, och löften om sex. Hittills har ett tiotal personer gripits och ytterligare ett 30-tal jagas.

Den misstänkta ringledaren ska enligt Expressens uppgifter vara skriven tillsammans med sin mamma i Stockholm och levt ett tillbakadraget liv. – Vi har varit i kontakt med svenska myndigheter och vi vill få honom utlämnad, säger en domstolskälla till tidningen.

-Pettersson letar i engelskspråkiga arabiska tidningar efter ”svensken” men finner inget. Naharnet Newsdesk skriver ”The well-known TikToker, Georges Moubayed” och “After investigations and information gathering for around a month, six people of Lebanese, Syrian and Turkish nationalities were arrested in Beirut, Mount Lebanon and the North, including three minors who are famous on the TikTok application,” 

AFP skriver inget om någon svensk.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “”Svensk” pekas ut – ska ha lett libanesisk pedofilring

  1. Detta handlar INTE om någon ”svensk” ! Skall det vara så oerhört svårt att förstå för dessa ”journalister” ?

    Sedan så torde Dubai idad vara det stora landet för pedofili och annat. När det blev en massa inbördes ”strul” i Beirut tog just Dubai över Beiruts roll som det ekonomiska ”mekkat” och navet i MENA.

    Sök gärna på ”Dubai Porta Potty”

    19
  2. Skulle gissa på att denne sverigelibanes inte har svenskt pass, därför listas han endast hos oikopobiska Expressen som ”svensk” medan resten av verkligheten ser honom som vad han är, libanes.

    29
    • Den falske profeten Mohammed är en påhittad figur med ett påhittat förhållande till en påhittad flicka för att kåta arabiska kalifer skulle få rätten att ha sex med minderåriga flickor. Något som sågs med avsky och förfäran i de andra stora religionerna i Mellanöstern, kristendomen och judendomen.

      13

KommenteraAvbryt svar