Journalist bortförd efter att ha ropat ”folkmördare”

VÄNSTERBLIVNA. Journalisten och vänsterextremisten Kajsa Ekis Ekman har förts bort av polis efter att ha ropat ”folkmördare” åt den proisraeliska manifestationen i Malmö, rapporterar Expressen.

Kajsa Ekis Ekman. Bild från Flamman

Folksamlingen med svenska och israeliska flaggor på Davidshallstorg hyllar Israels Eurovision-deltagare Eden Golan.

Det är en helt opolitisk manifestation. Vi ska inte hålla några tal utan bara spela israelisk musik, det är en israelisk fest, säger Henryk Rozenberg som är en av arrangörerna bakom manifestationen.

Bilder från torget visar omkring ett par hundra deltagare. Under kvällen har även runt 12000 personer demonstrerat mot Israels medverkan i Eurovision.

-Pettersson säger att Kajsa Ekis Ekman är en journalist och författare med extrem vänsterprofil. Hon har lyckats med att få sparken från ETC och Arbetet, hon har tilldelats Jan Myrdals lilla pris – Robespierrepriset, Sara Lidman-priset och Leninpriset. Ekman har varit med Ship to Gaza. Hon har hyllat Rysslands krig mot Ukraina, och tycker den ryska kanalen RT är ett opartiskt media bara för att nämna något.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Journalist bortförd efter att ha ropat ”folkmördare”

  1. Var är du Stefan Löven? Du skulle ta i med krafttag mot antisemitismen! Ändå väller det in antisemiter i massor.

  2. Kan hon vara betald av ryssen? Kanske de som finansierat hennes s.k. skönhetsoperationer?
    Annars är diagnos rimlig förklaring.

  3. Vi har en ny art i vår natur.Dom kallas rödskrikor.Man ser dom sällan i skogen men är väldigt frekventa i stadsmiljö.Dom kännetecknas på mörka dräkter på kroppen men är desto färggladare på huvudet.Oftast röda gröna eller blåa på huvudet.Deras läten är inte någon skönsång utan påminner mer om skränande måsläten där samma läte upprepas entonigt i många timmar.Dom älskar att hålla samman flockvis så det är lätt att se och höra dom för dom håller sig på marken och är ej uppe i träden…

    19
  4. Efter all hatpropaganda mot Israel och judar i svensk och utländsk vänsterliberal media var det befriande att se Dr Phils intervju av Israels premiärminister Netanyahu:

    15
  5. Tyvärr ser vi återigen hatet mot judar tydligt, Nazianstrukna vänsterextremister visar sitt fula tryne. Det var såhär det började en gång i tiden, vi hade hoppas att inte behöva se det här igen. Nazianstrukna stöder terrororstämplade Hamas! Fruktansvärt!

    43
  6. Det blir alltid konflikt där den här kvinnan är inblandad. Senaste jobbet hon hade som chefredaktör på Syndikalisternas tidning Arbetaren försökte de sparka henne ifrån helt regelvidrigt. Dock finns det väl en anledning till att de var så extremt benägna att bli av med henne att det hamnade i tingsrätten.

    Vänstern gör som vänstern alltid gör antar jag.

    43
    • Källa, mitt kön gjorde att jag hade osedvanligt god insikt i ärendet i fråga. Den bildade kan troligtvis räkna ut vad det innebär.

      2
      1
  7. He he he, jag har inte tittat på spektaklet Eurovision sen minst 20 år tillbaka i tiden, men på Lördag skall jag kolla och samtidigt telefonrösta på Israels bidrag för att ge min knäpp på näsan åt alla vänsterextremister.

    63
    3
    • Jag brukar inte titta på Eurovision men jag ska göra som du och rösta på Israel. Det vore underbart om Israel vinner.

      41
      3
      • Undrar just vad extremvänstern ska skylla på om Israel vinner?
        Att ”högerextremister” gått ihop och röstat på Israels bidrag kanske? Samma ”högerextremister” som påstås vara det största hotet mot judar i Sverige, hahaha!

        34
        1
      • Dacke och Ulf
        Jajemen gubbar.
        Själv tycker jag att mello är världens skit, med enbart avvikande filurer, men rösta ska jag och Israel blir det!

        7
        3
  8. Märkliga de där vänster folket. De gillar inte Judar. Vilket nu inte Nazisterna gör. Men vänster gillar inte Nazister. Frågade faktiskt en kommunist det en gång. Det är skillnad fick jag bara till svar.

    31
    • Handlar om sekterism. Precis som inom alla ideologier finns det olika inriktningar där detaljer skiljer sig. Dessa detaljer blåses upp till gigantiska skillnader inom sekten men för en utomstående är det småsaker.

      Enda skillnaden mellan en kommunist och nationalsocialist är i ordningen som de vill mörda folk. Kommunisten vill börja med kapitalisterna medan nazisten vill börja med judarna. I övrigt är de i princip överens om vilka grupper som ska dö för att gynna skapandet av den socialistiska övermänniskan.

      22

KommenteraAvbryt svar