Åkesson har öppnat en flodvåg av hat och hån

INRIKES. Socialdemokraten och desinformatören Anders Lindberg tar på Aftonbladets ledarsida upp när nynazister störde på första maj och vid flera fall misshandlade personer. På nätet har vi sedan tidigare sett hur högextremister, med kopplingar till SD och AFS, trakasserar folk till tystnad. Nu finns risken att mötesfriheten på gator och torg hotas. Enligt Lindberg har sverigedemokrater med partiledare Jimmie Åkesson en stor skuld till att det blivit så här.

”Jimmie Åkesson har öppnat slussportarna. Och nu följer en flodvåg av äckel, hat, hån och avhumanisering av minoriteter och motståndare. Först på nätet och nu på gatorna”, skriver Anders Lindberg.

-Pettersson säger att Anders Lindberg och Socialdemokraterna har det inte lätt, inför varje val och en stor del av tiden mellan valen hatar de Sverigedemokraterna och efter varje val så har SD fått några fler röster, men skam den som ger sig tänker Lindberg, Ygeman, Strandhäll, Johansson och de andra, vi kör mer av samma, en gång till.

SD valresultat i EU-valen
Valresultat för SD i Riksdagsvalen:

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Åkesson har öppnat en flodvåg av hat och hån

  1. ”Förstå hur mycket skada Anders Lindberg har orsakat vårt samhälle i alla år han arbetat på Aftonbladet”, säger till Bulletin; Rashid Farivar, som när han visade upp en bild på sin fru i slöja fem år gammal, så bemöttes han av Anders Lindberg med att ”Rashid Farivar virkar en offerkofta”.

    Rashid Farivar: ”Hon har ingen bild på sig från sin barndom och tonårsålder utan slöja på. Hijab är en ideologisk, islamistisk förtryckarsymbol mot kvinnor, min fru har levt med det här förtrycket år efter år. Anders Lindberg, vad vet du om slöjan? Du ska läxa upp mig om vad slöja och sharialag är, du borde skämmas Anders”.

    Rashid Farivar menar att Anders Lindberg är en ohederlig och skamlös opinionsbildare, vars strategi är att förnedra meningsmotståndare och trycka ner dem på olika sätt, och att många opinionsbildare i Sverige saknar förståelse för islam, – säger Farivar till Bulletin.
    https://bulletin.nu/rashid-farivar-sd-anders-lindberg-har-orsakat-enorm-social-skada

    10
  2. Vi får väl ändå glädja oss åt att A.L och övriga hatare inte begriper att dom i själva verket bidrar till SD’s framgångar.

    20
    • Lindberg behöver en uppsträckare efter allt ljugande och mörkande av verkligheten.

      18
  3. Kom ihåg att det är LO som tillsatt Anders Lindberg enligt avtal med Schibstedts. LO är de med fittmössorna och som nu förbjuder säkerhetskontroller av vissa maskiner och tryckkärl i verkstäder som servar Tesla. Ett krav enligt lag och med avtal med Dekra som är specialister på sådana kontroller.

    Säkerhetskontroller enligt arbetarskyddet förbjuds således. Kan man sjunka djupare som fackförbund?

    24
  4. Vi ska vara glada att Anders Lindberg finns och kan publisera sina alster för det bevisar att totalt hjärndöda människor kan skriva. Hetsa inte upp er. Njut av underhållningen.

    36
  5. Det som många redan insett har troligen även babyface-Lindberg nu förstått. Nämligen att den uppblåsta Gubbängs-propagandan var iscensatt av dem själva. Därav den klassiska och desperata skadebegränsningen och att flytta focus med hjälp av den påhittade offerkofte-mentaliteten. A-L´s fantasier slår bara tillbaka på honom själv.

    63
  6. Lindberg tar upp Ryss-skräcken som många lider av 🙂
    Följde den med i maktens sprutor med spolarvätskan som ni sprang som galningar för att injiceras med?

    Globalisterna inom WEF/Bryssel som bla sysslar med folkmord på ukrainare, okontrollerad massinvandring, samt den plågsamma klimathysterin samt massinjiceringarna har ni inga problem med överhuvudtaget..

    38
    1
  7. Det är väl redan konstaterat att de personer som ”attackerade” vattenmelonerna och Expos expo var de närmast sörjande till denna skara och inga utomstående.

    60
  8. Det är bara så tragiskt att se en demonkontrollerad (S) skribent
    som A-L på ledarsidorna som vill förstöra sitt land. Jag är övertygad
    om att många kristna ber för honom. A-L kan inte hjälpa att han inte är
    den skarpaste kniven i verktygsådan.

    57
    3

Kommentera