Rösta på Israel den 11:e maj

ISLAM & INVANDRING. De palestinska attackerna mot Israel med mord på 1200 människor, mängder med våldtäkter samt kidnappningarna av israeler följdes av arabisk-muslimska firanden i svenska städer och runt om i världen. I slutna och öppna arabiskspråkiga grupper på sociala medier varvades jubelrop med krigisk propaganda på religiös grund. Bland de tusentals som bidrar med kommentarer finns imamer, lärare, sjukvårdspersonal, kommunal- och biståndsarbetare.

Malmö i nutid

Världens största musikfest Eurovision Song Contest närmar sig. Den stora finalen 2024 går av stapeln i Malmö Arena lördagen den 11 maj med semifinal tisdag 7 och torsdag 9 maj.

Vänsterblivna och muslimer hotar med att förstöra festen för att Israel tillåts deltaga. Judehat, upplopp och terror hotar medan politiker och journalister är upptagna med en påstått högerextrem attack i Gubbängen där ingen skadades.

-Pettersson håller sig normalt långt borta från ESC men funderar på att rösta på Israel den 11 maj. Drygt 160 miljoner människor brukar titta på ESC och det är inte rätt att sympatisörer till dem som startade det senast kriget ska få förstöra musikfesten.

Arenan tar in 12-15.000 i publiken och runt 100.000 besökare väntas komma till Malmö, bo på hotell, äta och dricka gott. Det borde inte få förstöras av terroristsympatisörer.

SSU och Socialdemokraterna marscherar under 1:a maj i Malmö. Det verkar inte vara arbetarklassens villkor som står högst på programmet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Rösta på Israel den 11:e maj

  1. Som sagt innan, i år måste jag se skiten för första gången på åratal för att kunna rösta på Israel!

    Men glöm inte att även rösta på Ukraina.

    25
    2
  2. Självklart en röst på Israel, som motvikt till alla skränande palestinademonstrationer överallt.

    41
    3
  3. Jag röstar Israel sedan !

    Jag skiter i låten och skiter i artisten , men min röst får de ändå eftersom islamisterna ska stärkas i känslan att det de gör är meningslöst och ingen bryr sig om dom på riktigt ! !

    40
    3
    • Ett inte om det är lämpligt att rösta på denna jihad föreställning..
      Det är ju så att det kostar pengar att rösta och dessa pengar kommer ju.då att hamna i hamas fickor och då stödja lustmord som dessa jihadister roar sig med. Det är antagligen bättre att ignorera vänstern jihadist kramare.

      • Förväntar mej att efter Eurovision få höra att ” vi såg det inte komma”. Men tyvärr det är redan här.

        23
  4. Eurovision festivalen 2024 lär bli mer politk än musiktävling.
    Vad kommer jippot i Malmö kosta skattebetalarna ?
    Allt på grund av Palestinska anhängare.
    Personligen tror jag inte blandningen av religioner i Sverige kommer funka i framtiden.
    Särskilt inte muslimerna som ställer krav och är totalt styrda av koranen och den där Mohammed.
    Muslimer ska buntas ihop i muslimska länder, dom tycker ju ändå att vi inte lever som man ska leva.
    Så kort och gott …… stick härifrån muslimer så får ni det som ni vill, men inte våra bidragspengar, dom behövs bättre till oss riktiga svenskar.

    49
    2
    • Karl, det kostar runt 30 miljoner att arrangera tävlingen men med besökare och tv-rättigheter är inkomsterna mångdubbelt högre och det blir totalt en stor vinst för samhället om inte araberna ställer till med något extra.

      14
      3
      • För arrangemanget 30 miljoner.
        Vore intressant att veta vad bevakningen och insatserna från polis , Säpo och alla livvakter etc… slutar på om vi någonsin får se slutkostnaden.
        Den kostnaden vet man väl inte förrän det är över.

  5. Det hjälper inte att stödja varken israelerna eller palestinierna. De båda har redan mäktigt stöd. De behöver pressas till en hållbar kompromiss.

    7
    33

Kommentera