Om visitationszoner

INSÄNDARE. Till Moa Berglöf, sydsvenskan

Hörde dig på P1 i morse där du uttalade dig om s k visitationszoner. Du var allmänt kritiskt mot dessa zoner som blir gällande idag. En av dina synpunkter var att dessa troligtvis kommer att drabba människor med utländsk härkomst och utseende och att detta främst kommer att användas i s k utsatta områden.

Moa Berglöf som skrev talet ”tack för ni valde Sverige” och Fredrik Reinfeldt

För det första är uttrycket utsatta områden helt missvisande för dessa områden bör kallas vid dess rätta namn, nämligen invandrarområden.

Och naturligtvis så kommer visitationszonerna att finnas mest i dessa invandrarområden eftersom kriminaliteten är som mest utbredd där vilket också en polis så riktigt uppgav i sändningen.

Du verkade bekymrad över att dom stackars ”utsatta” invandrarkriminella, alltså inte som dom så felaktigt benämns gängkriminella, skulle känna sig trakasserade och utpekade när poliserna stoppade dom för visitation i dom invandrarkriminella områdena.

Vet du vad, dom ska känna sig j – igt trakasserade och utpekade och dom ska visiteras så ofta som möjligt ända till att dom t om tröttnar på detta och flyttar tillbaka till dom våldskulturer och primitiva våldsbejakande sedvänjor som finns i dessa primitiva länder därifrån dom importerats av svenska politiker.

Dom här primitiva invasiva varelserna har trakasserat detta landet nog med sina mord, sprängningar. skjutningar, anlagda bränder, våldtäkter, bedrägerier och liknande som ökat lavinartat sedan dom kommit hit.

Alla medel oavsett vilket som hindrar och minskar den grova invandrarkriminaliteten bör utan vidare användas och det med det snaraste innan detta landet helt går under. Frågan är bara om det inte redan nu är för sent.

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten

Om Moa Berglöf på bloggen…

15 thoughts on “Om visitationszoner

  1. Lilla Moa jag gnällde aldrig när jag var tvungen att visa leg och att polisen sökte genom min bil bara för att jag skulle in till min parkeringsplats.
    Detta skedde långt innan invandrarvåldet men bodde i ett område med hög kriminalitet och alla var svenskar så var detta rasistiskt pga min svenska härkomst elr berodde det bara pga grovt kriminella.
    Detta skedde i en av Södermanlands största städer som idag är ännu mer kriminell och farligare än när jag bodde där men svenskarna har bytts ut mot andra.

    6
    1
  2. Det är fråga om urartade områdena.
    Utsatta är vi allihop för denna vänsterpolitik med massimport av musulmanisk valboskap åt vänsterblockets massmännisko- och råttfångarpartier,medan borgarpacket stått och tittat på

  3. Verkar som Moa är belastad med fördomar. Eller menar hon att just invandrare i allmänhet ser suspekta ut……Eehh…..?

    36
  4. Nu är det dags för : ” öppna era fickor ” för dom här invandrarna.
    Att helt oansvarigt släppa in denna mängd invandrare slutar precis som sverigedemokraterna och vi som stödjer dom förutsåg för många år sedan
    Då kallades vi för rasister ……nu är det tyst och det av förklarlig anledning.
    Nej… töm fick fickorna på packet bara !!
    Det är bara människor utan förstånd som motsätter sig detta.

    44
    1
  5. Jag tycker det är trakasserande att jag som oskyldig bilist av polisen tvingas göra alkotest. Detta borde snarast granskas av DO.

    33
    3
  6. Patrik Engellau i DGS, om visitationszoner:
    ”För femtio år sedan hade jag en kaninpäls och såg ut som jag kommit direkt från Afghanistan med pälsen full av hasch. Vid denna tid hade man ännu inte börjat anklaga polisen för integritetskränkning. Då, för femtio år sedan, hade åsikten att polisen saknade rätt att be mig tömma kaninpälsens fickor framstått som bisarr. Vad skulle vi ha en polis till om den inte ens fick vittja fickorna på misstänkta knarkare och smugglare? Men idag hötter Dagens Nyheter med näven mot justitieministern för att denne framfört det illavarslande hotet att polisen måste ”pröva nya verktyg”. Huga!
    https://detgodasamhallet.com/2024/02/10/patrik-engellau-en-sarskilt-problematisk-hantering/

    40
  7. I sann demokratisk anda ska naturligtvis en vanlig Svensson visiteras för varje kriminell invandrare som drabbas!*

    29
    • Om det så är en gammal tant i 80-års åldern. Så skötte man ju gränskontrollen mot Danmark när klagomålen om etnisk apropiering ljöd som värst.

  8. Det som fungerar i Danmark sedan 20 år kan givetvis inte fungera i Sverige. Det vet talskrivaren Moa Berglöf och nu experten i Sydsvenskan innan det ens prövats i Malmö.

    46
    1
  9. Vad befriande det var med en veckas semester i ungern förra året!
    Förstår som alla andra att landet inte är perfekt och alla har sina problem
    som alla andra länder. Två stadsdelar delade över floden men budapest
    vacker stad, iIallafall, inga malsi < eller moskito byggen med mena gäng.
    Verkar inte behövas visitations zoner i budapest. Bara som ett exempel av
    flera andra länder som inte heller behöver visitations zoner.

    Som (S) Clownen sa; " Mitt europa bygger inte murar" " vi såg det inte komma"

    45
    2
  10. Blir lite svårt att undvika visitera invandrare i områden där det mest bor invandrare?
    Eller menar Moa att polisen inte bör göra insatser i områden där brottslighetsproblemen är som störst?

    Om Moa inte känner till det så är även de som grips i samband med den här typen av brott invandrare (i första eller andra led), de kanske inte bör gripas heller enligt Moa?

    Kanske kan Moa skapa en egen insatsstyrka som visiterar svenskar i svenska områden, för balansens skull menar jag. Det vore ju inte första gången PK-folk ägnar sig åt totalt meningslös verksamhet. Kanske till och med går att finansiera via Allmänna Arvsfonden. De gillar ju att finansiera allt som är meningslöst och tramsigt.

    74
    0
    • Man får väl ta till inkvotering vid gripandet. Man griper folk i proportion till antalet personer i varje grupp. Alltså mest svenskar måste gripas eftersom de är i majoritet. Män får aldrig överstiga antalet kvinnor i jämställdhetens namn.

Kommentera