Demonstration mot ”terrorhandling” i Gubbängen

MEDIA. Över 2 000 personer deltar vid dagens manifestation i Gubbängen, bedömer arrangören enligt Expressen. Manifestationen hålls som en protest mot attacken mot ett politiskt möte tidigare i veckan.– Det var en terrorhandling och det kan vi aldrig acceptera, säger riksdagsledamoten Amanda Lind (MP), som väntas väljas till nytt språkrör i morgon, enligt TT.

Även V-ledaren Nooshi Dadgostar och S-ledaren Magdalena Andersson talade under manifestationen. Andersson sa att demokratin måste skyddas och att samhället inte kommer att ”vika en tum för de högerextrema”.

Ingen har gripits för attacken mot den politiska träffen, som anordnades av V och MP och beskrevs som ett antifascistiskt möte. Flera maskerade män stormade mötet, kastade in rökbomber och misshandlade deltagare.

På bilden Mathias Wåg med flera efter att ha blivit misshandlad och fått slag matat i ansiktet. Den militanta kommunisten ser inte så misshandlad ut.

-Pettersson noterar att det demonstreras mot högerextrema trots att det inte är känt vilka som utförde attacken. Tänk om den var en hämnd för Mathias Wågs handlingar tidigare i livet eller arrangerad av Wåg och de andra kommunisterna. Det skulle inte vara första gången sådant händer.

Den militanta kommunisten blev attackerad i Gubbängen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Demonstration mot ”terrorhandling” i Gubbängen

  1. Hoppas polisen reder ut vilka de där björnligankillarna var. ”Terrorism” låter lite överdrivet tycker jag. Hela händelsen känns konstig överlag.

  2. Enligt Det Goda Samhället skrev vänsterextrema ETC om ”attentatet” flera timmar innan det inträffade. Har vänsterextrema ETC en tidsmaskin, för inte ljuger väl vänsterextremisterna?

    16
    • Finns diskussion om det på Flashback med länk till Waybackmachine. Det ser faktiskt ut som artikeln i ETC publicerades innan det hände och sedan uppdaterades.

  3. SVT skriver terror handling inom ” Terorrhandling” citat tecken sanningen närmar sig.

    27
  4. Och exakt hur rör sig en nazist? Rör sig de vänsterextrema och högerextrema på olika sätt när de springer eller går? Har man inget bättre signalement än gå/springstilen kanske man ska ligga lågt ett tag tills nu förövarna är hittade, OM de nu hittas.

    41
  5. Löjligt. Var var manifestationerna när muslimgalningarna försökte död massor av våra politiker? Det här en piss i havet i jämförelse.

    51
  6. De vänsterextrema ser väl alla sina motståndare som högerextrema.
    Fast terrorhandlingar från de vänsterextrema kommer väl fortfarande att räknas som helt ok.

    59
  7. Det här blir jävligt pinsamt för vänsterpotentaterna, om den verkliga sanningen läcker ut. Om det varit ”nazister” inblandade, skulle Mattias Wåg ligga på intensiven nu. Med stor sannolikhet var hela spektaklet arrangerat och dessutom styrt från insidan. Allt luktar typisk unken falsk flagg AFA-operation.
    Ljugalena, Noshi och Amanda kan mycket väl gjort bort sig igen, ibland är det bättre att hålla käften, än att avslöja att man blivit lurad!

    75
    1
  8. När dom ändå är i farten, kommer dom manifestera mot den troligtvis politiskt motiverade mordbranden vid Svenskarnas Hus i Skåne?

    Och kommer dom protestera mot kommunisten Dror Feiler som stör SD:s valmöten genom att föra oljud med en saxofon?

    Och mot dom som blockerar ingången till landets demokratiska center dvs. Riksdagshuset.

    ”Vi står upp för demokratin men bara när det passar oss”

    87
  9. Kommunisterna vittnade om att angriparna var klädda och rörde sig som nazister. Bara det antyder ju att det hela var riggat och att AFA klätt ut sig som så många gånger förr. Tänk om man skulle anklagat islamister på samma sätt, för att dom var klädda så. Polisens utredare kommer knappast att få någon hjälp med signalement av mötesdeltagarna. De vill ju inte avslöja identiteten på den egna teater-föreställningen. Och det var ju väldigt bråttom att dra nazist-kortet eftersom det var uppgjort så. Media hakar på. Vad annat att vänta. På väldigt lösa grunder. Kommer nog att bli en mycket besk medicin att svälja när sanningen kommer fram.

    71
    • Det som möjligen talar mot att det är en false-flagoperation är att de INTE var klädda med nazistattiraljer.

      Det verkar ju inte finnas konkreta vittnesmål om vilka de var överhuvudtaget vilket är rätt märkligt. Att Wåg säger sig veta att de var nazister har ju inget värde om det inte backas upp med någon konkret detalj.

  10. Trams! Kan lika gärna var arrangerat från egna ledet. Litar inte på de där Pelle jönsarna ett dugg. Har varit ett herrans liv på SD möte med tutor och skit. Nå! Stå för eran egna skit nån gång

    64
  11. Helt skilda synsätt:
    Reinfeldt t.ex. – efter knivattacken mot en SD-politiker:
    ”Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor, ska inte bli förvånade om sådant händer, SD-politiker försöker ofta framställa sig som värnlösa”.
    https://www.expressen.se/kvallsposten/reinfeldt-om-sd-attacken-de-ska-inte-bli-forvanade/

    61
  12. Att dessa idioter till foliehattar ställer upp på ett sådant protestmöte bevisar bara med önskad tydlighet att det saknas något i hjärnkontoret, sen att MSM backar detta är ju inte förvånande precis.

    69
    1
  13. Inte var det några demonstrationer efter att vänsteraktivister skämde ut sig på Jimmie Åkessons torgmöten.
    Ett jävla dalt med dessa vänster / kommunister är vad det är, trots att dom inte har särskilt många anhängare vilket är mycket förståeligt.
    Dessa människor är verkligen terrorister inklusive miljöpartiet.
    Och Magdalena Andersson och sossarna är inte mycket bättre dom heller.
    Dom tål ingenting, men tycker sig ha rätten att ge sig på andra…. Konstiga människor är vad dom är.

    86
  14. I precis samma stund som herrskapet hade ett ”antifascistiskt möte”, vad kommer då inspringande.. Jo, fascister!! Vilket sammanträffande!

    Man kanske skulle ordna ett möte mot rosa enhörningar. Vad kommer då att springa in?

    54

Kommentera