5 thoughts on “Klarspråk om Islams kvinnoförtryck av SD riksdagsledamot Sara Gille

  1. Sorgligt litet intresse för frågan, eftersom det ser ut att vara helt tomt i kammaren så när som på debattanterna och talmanen med protokollförare!

    12
  2. Islam bygger på koranen som stipulerar att islam är den enda tillåtna religionen, och att folk med annan religion ska trakasseras, dödas, fördrivas eller förslavas.

    Enligt koranen har gud och koranens uttolkare den högsta makten och står över alla nationella parlament. De enda lagar som ska följas är de religiösa lagarna. Koranen är alltså mot demokrati. Är man muslim så erkänner man koranen som rättesnöre, annars är man helt enkelt inte muslim.

    Att vara muslim är alltså att hylla rasism såsom islam genom koranen formulerar rasismen mot judar, kristna och alla andra ickemuslimska minoriteter. Att vara muslim innebär således att man de facto utövar rasism, vilket enligt svensk lag utgör hets mot folkgrupp.

    Ingen kan dock bli åtalad för sina tankar så länge de inte sprids utanför den allra närmsta familjen. Däremot blir man åtalad för hets mot folkgrupp om man uttalar sig, utför riter (heilar) eller använder symboler som kan tolkas som hets mot folkgrupp, t.ex hakkors.

    Ur mitt perspektiv är det mycket provocerande med rasistiska symboler och jag blir både förolämpad och provocerad av att se såväl halvmånar, symboler för allahs storhet och koraner som lyfts i luften som burkor, slöjor, minareter och böneutrop.

    Ur ett demokratiskt perspektiv måste samma regler gälla för den muslimernas rasism som all annan rasism. Annars är lagstiftningen ett hån mot oss vanliga stillsamma fredliga människor!

    Eftersom islam är rasism, islams grundpelare är att muslimer har den rätta tron och alla andra är apor, svin och hundar som ska utsättas för ett blodbad varhelst de befinner sig, så måste alla former av symboler för islam och all form av utövande av islam straffas på samma sätt som om någon fjant springer runt på stan med hakkors runt armen och heilar!

    Polisanmäl därför användandet av alla muslimska symboler och alla muslimska uttryck i tal, text, film, musik etc.

    Det borde också vara på sin plats att polisanmäla och protestera hos ledningen av företag vars personal använder armbindlar med hakkors eller slöja etc.

    22
    • Lagstiftningen är redan ett hån (Ref. ’Polkagris’ 19:17), eller rättare sagt felaktigt tillämpad, då dess uttolkare (domarna, nämndemännen) ger ’kränkta’ muslimer rätt.

      (Exempel på rättsfall/felaktiga domar kan läsas i min (’villvaraanonym’) kommentar (kl. 12:59) hos Det Goda Samhället.com 2023-08-04 ”PATRIK ENGELLAU: Förklaringar”.)

      Anställda inom Rättsväsendet förstår ännu (finns det hopp?) inte att det handlar om kulturkrock (dvs. vad som är rätt och fel enl. värdfolket), svensk vs. muslimsk, där den förra är sådan att…

      … den person som inte kan vara utan tydliga/iögonfallande religiösa symboler anses extremt religiös, och kan därför bli föremålet för positiv (intresse, hänsyn) eller negativ särbehandling (kritik) beroende på person och situation (människan är som bekant inkonsekvent)…

      … om denne skyltar med/markerar (i ord/attityder, handling/beteenden eller klädsel/attribut) sin privata religiösa övertygelse i offentligheten, vilket svenskar inte gör — religionen är för dem en privat angelägenhet.

      (stats)Anställda inom Rättsväsendet förstår ännu heller inte att de utgör en ’aktör’ i den så kallade ’integrationen’, vilken är ett ’arbete’/uppgift för värdfolket: – Att vägleda Främlingen (invandraren) in i den svenska folkliga mentaliteten/kulturen (eller svensken, in i familjen, vänkretsen, arbetslaget), vilket sker genom nämnda positiva eller negativa (kritik) särbehandling/bemötande… i möten i vardagen (på gator och torg, på arbetsplatser och i bostadsområden — på/i Internet räknas inte)…

      … där den negativa särbehandlingen tolkas som lagbrott, varför Rättsväsendet utgör ett slutgiltigt hinder för integrationen…

      Till exempel:
      2020-10-28 Sveriges Radio: ”Ovanlig dom: Kvinna DÖMS för förolämpning”
      [Även nämnd av ”Pettersson” 2020-10-28.]
      – ”Den kvinnan som stått åtalad för förolämpning mot en apoteksanställd i Jönköping döms till 40 DAGSBÖTER på sammanlagt 3.600 kronor och ska också betala SKADESTÅND på 5.000 kronor.”
      – ”Receptarien har i förhör berättat hur ledsen och kränkt hon blev och att hon diskuterar gärna varför hon har SLÖJA, men inte på det här sättet.”
      – ”DEN DÖMDA KVINNAN HAR NEKAT TILL ATT HA BEGÅTT NÅGOT BROTT [Mina versaler].”

      … som har misslyckats, enligt Socialdemokraterna, och lett till att muslimska (dvs. osvenska) NORMER/kultur har fått fäste och grott… …

      2023-11-27 Socialdemokraternas pressträff:
      Lawen REDAR [enl. hennes KURDISKA kultur är detta ett kvinnonamn, MIN ANM.]:
      – ”Vi har fått [FÅTT? Av vem/vilka? Av svenska folket, som har röstat på S eller M?, MIN FRÅGA] en ökad segregation och etnifiering som har skapat många utsatta områden där den sociala kontrollen är för låg, och där OSUNDA NORMER och HEDERSKULTUR har fått fäste.”

      (2017-05-29 Aftonbladet: ”Forskare: 240.000 unga i Sverige kan vara drabbade [av muslimskt ”hedersförtryck”]”)

      2022-06-05 Kvartal.se: ”För min dotter”, Jerker Vinterstare (forskare):
      – ”[e]n studie visade att 65 PROCENT AV EUROPEISKA MUSLIMER (SVENSKAR inkluderade) anser att islams regler är viktigare än lagarna i landet som de är medborgare i – det kära läsare, det är oroväckande.”

      (65% av 1.250.000 (enl. Tobias Hübinette, 2024; fd. EXPO) är 812.501 kulturella (VUXNA?) muslimer i Sverige.)

      … … på grund av att Etablissemanget (politiker, journalister/krönikörer, m.fl.) via Media (den part som ’bestämmer’ officiella sanningar) har ’lärt’ muslimer och svenskar att kritik handlar om svenskars rasism…

      2020-02-29 SVT: ”Läraren Naouel Aissaoui [med slöja] möter Loubna Stensåker Göransson (M) [muslim utan]: Slöjförbudet handlar om rasism”

      … varför svenskar inte vågar säga någonting (dvs. kritisera), i vardagen, därför att:

      2023-01-16 Göteborgs-Posten Gästkolumn, Peter ESAIASSON (professor i statsvetenskap, Göteborgs universitet):
      – ”Att kallas RASIST har länge varit [Och fortfarande är, MIN ANM.] den kanske [Är definitivt, MIN ANM.] värsta ANKLAGELSEN som kan riktas mot någon. Anklagelsen triggar konflikt och försvårar meningsfulla diskussioner (man FÖRHANDLAR [eller diskuterar] INTE MED EN RASIST).”

      (2015-09-01 Tobias HÜBINETTE (en av stiftelsen EXPOs grundare), blogg: ”Att bli kallad RASIST är att bli utskriven ur svenskheten”)

      Engelsmännen, som har samma problem med kulturella muslimer, är lika rädda som svenskar för att känna sig som och/eller betraktas/kallas/offentligt anklagas för att vara ’rasister’:

      2024-04-06 The Daily Telegraph/GB (konservativ): ”Just one in four British Muslims believe Hamas committed murder and rape in Israel”
      – ”A POLL […] found that 46 per cent of British Muslims said they sympathise with Hamas.”
      – ”What is probably going wrong is an unwillingness to tackle this kind of extremism for FEAR of being labelled ISLAMOPHOBIC or RACIST. There is a reluctance to call it out in the same way that people are very happy to call out far-Right extremism.”

      (2016-04-11 Channel 4: ”C4 SURVEY and documentary reveals What British Muslims Really Think” – ”52% do not believe that homosexuality should be legal in Britain.”)

      DEN ENDA LÖSNINGEN tycks vara att svenskar förmås undertrycka sin rädsla/obehag och säga vad de egentligen tycker (kritisera) i vardagen, vilken är den ’plats’ där integrationen sker i praktiken.

      Men, de klarar ännu inte av detta på egen hand. De måste få stöd av nämnda Rättsväsende, som i sin tur måste få nya instruktioner (regleringsbrev)… av Regeringen, som medvetengör dess statsanställda om kulturkrocken, där svensk kultur alltid (likt muslimsk i muslimska länder) har företräde:

      1. ’kultur-kränkta’ muslimer medges inte rättslig prövning (polis, domstol).

      2. Åtal mot svenskar (t.ex. den oskyldiga svenskan ovan) ogiltigförklaras.

      Om uteblivet stöd, skulle svenskar kunna fråga berörda/behövande muslimer i möten i vardagen om de trivs bäst bland muslimer eller svenskar, i muslimsk eller svensk kultur. (–’Om så är fallet, varför stannar du då kvar?’)

      2007 SVT Rapport: ”Förra året tog Sverige emot rekordmånga flyktingar, över 27.000”. Irakiska (i slöja): – ”Det känns som hemma. Det känns som Irak eller nåt annat arabland. Jag trivs jättebra i Malmö.”

      2023-04-22 Det Goda Samhället.com, Mohamed Omar: ”Arabisk tjej gör reklam för Malmö på Tiktok – känns som hemma i arablandet!”

      Eller — för att ge dem/muslimer en jämförande tankeställare — fråga hur deras (forna?, svenskar har inte detta val) landsmän förhåller sig till minoriteter, invandrare och mångfald (kulturell, etnisk, religiös). — Som Socialdemokrater, eller AfS-are, som deklareras av Etablissemanget (inkl. SD?) vara ’rasister’ (såväl vuxna som (skol)ungdomar?)?

      (SVT Nyheter 2022-04-29: – ”Gustav Kasselstrand, partiledare för det HÖGEREXTREMA [SVT:s bedömning] Alternativ för Sverige, ska hålla förstamajtal på Rådhustorget [Gävle].”)

KommenteraAvbryt svar