Socialdemokraterna ger miljoner till islamisterna i Stockholm

Observera, det finns absolut ingenting som som pekar på att islamistiska, Ibn Rushd, kommer att använda pengarna för att utbilda muslimska män i ”hustrumisshandel” eller andra traditionella vägar för ”tillrättavisning” , utan troligare är att man kommer att lära musssarna hur man röstar på sossarna!

YouTube Poster

8 thoughts on “Socialdemokraterna ger miljoner till islamisterna i Stockholm

  1. Stockholm numera:
    Medborgarplatsen på Södermalm, somaliska kvinnor i burka:
    https://detgodasamhallet.com/wp-content/uploads/2022/08/gunnar-sandelin-ett-forandrat-bild-2.jpg

    Södermalm kändes som ett hem under hans uppväxt, skriver journalisten Gunnar Sandelin, men att Södermalm nu har stöpts om och förvandlats till något som påminner om en Tredje världen-basar, där i bakgrunden på hans ungdoms gata, Stockholms moské tronar. Kort av det som Sandelin skriver:
    ”Jag levde i min stad, i mitt land. Det gör jag inte längre, den utomeuropeiska massinvandringen har förändrat allting.  
    När jag häromkvällen gick in på Burger King, var 80-90 procent av alla personer i lokalen av afrikansk härkomst, nästan alla unga män. På puben mitt emot är ursprunget på personal/besökare mer en blandning av svenskt och Mellanöstern. På bänkar på torget håller latinamerikanerna till, liksom romerna. 
    ”Ett förändrat Södermalm i ett sargat Sverige”:
    https://detgodasamhallet.com/2022/08/23/gunnar-sandelin-ett-forandrat-sodermalm-i-ett-sargat-sverige/

    15
  2. (S) kan ju alltid stänga ner ett äldreboende eller en förskola för att pengar skall kunna gå till islam och islamisterna.

    En röst på (S) garanterar fortsatt islamisering.

    42
  3. Stort grattis, hoppas innerligt att era egna nära o kära njuter av ett halvt ägg till frukost och gillar att ligga i sin egen avföring allt för att muslimerna skall må bra. Fy fan vilka äckel Ni är

    44
    1

KommenteraAvbryt svar