Jihad i Österrike: ”Kristna måste dö”

av Raymond Ibrahim 

Två unga muslimer bosatta i Österrike bekände nyligen att de skulle vilja ”döda kristna” och ”återupprätta kalifatet”.

Två muslimska pojkar bosatta i Österrike, 15 och 16 år gamla, bekände nyligen i Leobens regionala domstol att de skulle vilja ”döda kristna” och ”återupprätta kalifatet”. De hade gjort upp planer på att massakrera så många människor som möjligt under en attack mot en grundskola som 15-åringen gick på. På bilden: Staden Leoben, där rättegången ägde rum. (Bildkälla: David Bauer/Wikimedia Commons)

Pojkarna, som är 15 och 16 år gamla, drogs inför rätta vid Leobens regionala domstol den 16 juli 2023. De hade gjort upp planer på att massakrera så många människor som möjligt under en attack mot grundskolan där 15-åringen gick, i Bruck an der Mur, där de båda bodde.

När de konfronterades i rätten så erkände pojkarna – som båda hade haft en historia av våld och kriminalitet – att ”vi ville skjuta alla kristna i klassen!” På frågan om hur de hade svarat om polisen hade ingripit sa de: ”Vi hade kapitulerat” – och tillade att ”Allah hade förlåtit” dem i fängelset, eftersom ”att döda kristna tar oss till paradiset”.

En artikel noterar, i reflektion över de två nästan-massmördarna:

”De verkar totalt oansenliga – en 16-årig fordonslärling och hans 15-åriga vän från Bruck. Men något mörkt bubblade i deras huvuden. Även om de är födda i Österrike och integrerade i samhället så hade de radikaliserat sig själva i en extrem omfattning. Deras mål: att göra Österrike till ett kalifat. För detta accepterade de också att gå över lik … Alla kristna borde bli dödade.”

Läs vidare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Jihad i Österrike: ”Kristna måste dö”

  1. Dessa terrorbrott som begås av extremislamister så lär nog partier ute på extremhögerkanten i Österrike få luft under vingarna och kräver att Österrike ska ha en stark kristen ledare som är minst lika stark som en viss ledare med mustasch var på 1930-talet vars namn vi inte ska nämna här.

  2. Österrike,Tyskland,och Schweiz,Ungern,Tjeckien ed flera har aldrig ingått i Det stora muslimska Osmanska riket där Bosnien,Albanien,Turkiet,Grekland,Cypern,Serbien med flera ingick som splittrades upp vid tiden för Första Världskriget 1914.Dessa unga islamistiska terrorister har inte varit så noga påläst i världshistoria.

  3. Dags att Sverige och Europa ska vakna upp och inse att Västeuropa är hotad av islamistiska kamelpippande terrorister

  4. Muslimer skall snarast återföras till sina hemländer/ kalifat.
    Vad fan gör dom i länder som inte är muslimska när dom vantrivs och bara klagar och gnäller ?
    Detta pack till folkslag är dessutom farliga.
    Dessa mohammedanska slavar lever ett sjukt liv i en sjuk religion.
    Utvisa alla muslimer med hänvisning till säkerhetsrisk.
    Absolut ingen kommer sakna en muslim garanterat.

    58
  5. De hängde nog inte med på historieundervisningen om de tror att det finns ett kalifat i Österrike att ”återupprätta”. Bättre att de bosätter sig i Libyen eller något i den stilen. Där finns bättre möjligheter att fixa ett kalifat.

    40
  6. Här har jämställdhetsmyndigheten några att jobba med, lycka till idioter.

    53
  7. De är nog geografiskt på fel plats vad jag vet så har aldrig Österrike slavat under Islam.

    56

Kommentera