S talar om att hämnas och slå tillbaka

INRIKES. Vid ett framtida maktskifte kan det bli svårt att ”hålla emot” S-kollegor som vill se över lagarna i syfte att slå tillbaka mot Moderaterna och Sverigedemokraterna, säger partisekreterare Tobias Baudin till Dagens Nyheter med anledning av förslaget om begränsningar av partilotterierna.

Tidöpartierna vill skärpa reglerna för partilotterier. Det får Socialdemokraterna att se rött – och de hotar nu att slå tillbaka. – Det kommer att vara jättesvårt för mig att hålla emot alla röster i vårt parti som vill att vi ska ge tillbaka lagstiftningsvägen och skada moderater och sverigedemokrater, säger partisekreterare Tobias Baudin (S).

Förslaget från regeringens utredare skulle innebära ett hårt ekonomiskt slag för partiet, och Baudin säger att det fortfarande finns möjlighet att backa. – Om man inte gör det, det är klart att det kommer att vara en stor diskussion i vårt parti.

-Pettersson säger att det finns många socialdemokrater jag inte gillar. Tobias Baudin är nog den jag gillar minst. Socialdemokraterna har ordnat lagar och regler som gynnar S.

Tidöpartiernas förslag är fullt rimligt:

  • S ska betala 20 procent skatt på vinsten.
  • Det ska klart framgå vilket parti som ligger bakom lotterna.
  • Lotter ska inte få säljas på kredit.

Förslaget hade kunnat vara att förbjuda partilotterier helt. Det är inte rimligt att ett politiskt parti bedriver spelverksamhet och anlitar telemarketingföretag med tvivelaktiga arbetsvillkor.

-Pettersson inser att S är nervösa. 40 % av intäkterna kommer från spel och ytterligare 39 procent i statliga bidrag.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “S talar om att hämnas och slå tillbaka

  1. Samarbetsavtal med muslimska brödraskapet. Vi ser nu hur socialdemokratin mer o mer anpassar sig till sina nya kärnväljare. Ta seden av de som kommer. De ”toleranta” Imamerna tar aldrig avstånd från de våldsbejakande islamisterna. För de vet att islamisternas våldskapital i längden gynnar deras gemensamma sak, kalifatet. I förtäckta ordalag kan de istället insinuant ”varna” för vad som kan hända.
    Tobias Baduin (S) ”Det kommer att vara jättesvårt för mig att hålla emot alla röster i vårt parti som vill att vi ska ge tillbaka lagstiftningsvägen och skada moderater och sverigedemokrater”.
    Att ljuga ohejdat i muslimsk anda för de otrogna, Taqqiyya.
    Socialdemokratin gör det ena uttalandet efter det andra hur de alltid har fört motsatspolitik till den politik som varit rådande under de senaste 30 åren. Att det blev som det blev som det blev, är alla andras fel. Detta trots att det är de själva som har haft regeringsmakten under större delen av de gångna åren. Nätet glömmer inte. Ett exempel. 8 maj 2015 Morgan Johansson säga om vi inför tillfälliga uppehållstillstånd ”då är vi ju inte längre människor.”
    Att det blev kaos på elmarknaden efter dåvarande finansministern Magdalena Anderssons planerade och genomförda straffbeskattning av kärnkraften. Först var ägarnas fel, dom lade ner kärnkraften för den var för dyr,/efter straffbeskattningen/. Efter omvändelsen var det miljöpartiets fel.

    15
  2. Som om inte Sossarna hela tiden missgynnat den borgerliga sidan.
    Sossarna behöver verkligen en uppförsbacke med ett avslutande stup på andra sidan om dom någonsin kommer upp igen på slänten.

    11
  3. Fattar inte hur dessa märkliga undantag kunnat finnas så länge. Beklämmande att sossarna försvarar sig istället för att ställa upp på schyssta regler och rimlig skatt på spel och dobbel.

    26
  4. Tar ni lotter ibland?
    Eller spelar på lotto och andra sk. ”turspel”?
    ————————————-
    Eurojackpot måste vara det sämsta som uppfunnits. en rad 25 spänn, och svårt att vinna något alls?

    Varför ska man vinna en miljard, personen behöver bara ett hus eller kanske 2 bilar, men sen då, äta mera, resa jämt?
    Bättre att 1000 personer vinner stort belopp, så då kan de köpa 1000 hus och 1000 bilar, som ger mer tillbaka för företag m.m.

    USA. har ju sina megaspel där man kan vinna miljarder?
    ——————————-

    https://www.spelinspektionen.se/om-oss/statistik/statistiknytt/rikslotterier-ger-i-genomsnitt-tillbaka-41–till-spelarna/
    ————————–
    Och där vissa spelsajter ger up till 97% tillbaka på insatsen….på olika spel.
    ——————————-
    Att vinna lottojackpotten på lotto med 7 rätt plus vinst på joker är som att hitta rätt millimeter på vägen någonstans från Katrineholm till Göteborg, sug på detta odds/chans…..

    17
    1
  5. Själva MAKTEN är ALLT!! Vad människor tycker spelar mindre roll!

    Kommer (S) att förvandlas i fascistisk och islamistisk riktning?

    Dagens (S) har INTE mycket gemensamt med de idéer som August Palm och Axel Danielsson förde fram i början av 1900 talet.

    36

KommenteraAvbryt svar