Åkesson felciterad i Magdalena Anderssons text

INRIKES. I en opinionstext som publicerats på den tyska socialdemokratiska partitidningen Vorwärts påstår S-ledaren Magdalena Andersson att SD:s Jimmie Åkesson har sagt att ”Sverige borde konfiskera och riva alla moskéer”. Tidningen ägs av Tysklands socialdemokratiska parti SPD.

Men det stämmer inte. Det Åkesson i själva verket har sagt är att moskéer bör rivas eller konfiskeras om de sprider ”antidemokratisk, antisvensk, homofob, antisemitisk propaganda” eller desinformation om svenska samhället.

SD-ledaren har reagerat starkt på felciteringen. ”Uselt, fegt och farligt för Sverige. Jag börjar allvarligt fundera på hur länge hon kan tillåtas vara kvar som partiledare”, skriver han i en kommentar.

Magdalena Anderssons oförmåga, desperation och rena slarv börjar bli en reell säkerhetsrisk för Sverige, säger Jimmie Åkesson i en kommentar.

Enligt Anderssons pressekreterare Ebba Thörn-Kock rör det sig dock om en felöversättning av tidningen som partiet har begärt att få rättad.

-Pettersson tror inte det är en felöversättning utan en medveten felsägning som ingår i Socialdemokraternas propaganda mot SD. Magdalena Andersson är duktig på tyska, men hon kanske inte skrivit artikeln.

Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin är falsk och ljuger som vanligt enligt Expressen.

Jag skulle dock inte ha något emot att tömma alla moskéer och använda lokalerna till något vettigt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Åkesson felciterad i Magdalena Anderssons text

  1. Dessa byggnader skulle ju kunna vara bra som hunddagis eller grisstall, som de arbetskygga mussarna kan arbeta med…win-win..
    Sätt fart nu och riv möget, jämna till marken för gott.

    21
  2. ”om de sprider ”antidemokratisk, antisvensk, homofob, antisemitisk ”propaganda” eller desinformation om svenska samhället.”

    Men det innebär väl att alla moskeer måste rivas?

    25
  3. Men morsgrisen och mästerlögnaren Tobias Baudin kämpar på med sitt försvarande.
    Det är så fruktansvärt pinsamt hur Socialdemokraterna håller på, men samtidigt bra att dom skiter ner sig ordentligt en gång för alla.
    Och då menar jag Magdalena Andersson och hennes närmaste undersåtar.

    40
    1
  4. Det intressanta här är inte felciteringen utan att en svensk partiledare låter publicera i en tysk tidning. Det ger vatten på kvarn för de som påstår att Tyskland visserligen förlorade kriget men vann Europa.

    Jag är inte helt inne på den linjen men kan konstatera att VAG fick köpa Scania men Volvo fick inte. Att vi är påtvingade en inre elmarknad som trots att Sverige inte lider av energibrist utan kan komma att lida av tillfällig effektbrist betalar kontinentala elpriser framförallt i Götaland. Att rösträtten i EU urholkats från en röst per land till proportionellt efter folkmängd. Och så vidare, och så vidare.

    31
  5. Åkessons stora skräck är nog om att Socialdemokraterna byter partiledare och får ett tillfälligt uppsving i opinionen. Som det är nu så krattar Magdalena Andersson manegen åt Sverige Demokraterna inför EU-valet.

    33
    1
  6. Det är helt otroligt att samma människa alltid blir felciterad eller hamnar fel i alla debatter och uttalanden .
    Hon måste bort från Partiledningen i Socialdemokraterna.
    En fullständig katastrof för Sverige och Partiet .
    Dessutom omger hon sig med folk som inte törs säga ifrån .
    Har alla Svenska vikingar gått med i Sverigedemokraterna ?.

    40
    1

KommenteraAvbryt svar