Två bombdåd i natt

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Det har skett en explosion vid ett bostadshus i Strängnäs vid 04-tiden rapporterar P4 Sörmland. I nuläget vet man inte vad som orsakat explosionen enligt polisen, men nationella bombskyddet är inkopplade.

Ett 20-tal boende har evakuerats från det område där en explosion skedde i Strängnäs under natten. En flicka som bor i området väntar på bussen med sin mamma, som inte ville att hon skulle gå själv till hållplatsen efter händelsen.

Polisen

***

Bombdåd i Vänersborg

Någonting har detonerat vid en fastighet utanför Frändefors i Vänersborgs kommun, skriver polisen på sin hemsida.

En person kontaktade polisen tidigt på tisdagsmorgonen efter att ha sett något kastas ut från en bil. Föremålet exploderade och bilen lämnade sedan platsen. Ingen person har skadats men däremot har skador uppstått på fastigheten och glas har krossats.

Det är för tidigt att säga vad det är som har detonerat utan vi måste invänta teknisk undersökning först, säger polisens presstalesperson Hans-Jörg Ostler.

En polisinsats pågår för att få tag i bilen och den eller de personer som åkt från platsen. Polisen utreder händelsen som allmänfarlig ödeläggelse. Ingen är gripen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Två bombdåd i natt

  1. Den svenskfientliga delen av media väljer som vanligt att tona ner den invandrade brottsligheten.

    Normalt är det alltid sensationsrubriker men nu är det ”detonation”, ”en explosion inträffade”, ”någonting exploderade vid en fastighet” och liknande.

    Ett bombattantat utfördes, en terrorbomb exploderade, hade passat bättre! Men det passar väl inte deras propaganda.

KommenteraAvbryt svar