Varför inte en minnesdag över alla offer, inte minst islams

FÖRINTELSERNA. Idag är det 79 år sedan koncentrationslägret Auschwitz befriades. Det är Förintelsens minnesdag som är tänkt att inbjuda till försoning, eftertanke och dialog, men blir istället föremål för storgräl, jag tror att alla länder utom Iran har erkänt att förintelsen ägd rum och några muppar på bloggen brukar också skriva inlägg om detta. Men det finns folk som tror att jorden är platt också.

Nåväl, förintelsen, det vill säga folkmordet har ägt rum. Det var judar, zigenare, polacker, homosexuella, handikappade med flera som mördades. 

Nationalsocialisternas verk var fruktansvärt, men jag begriper inte varför de kallas högerextrema idag. Deras socialistiska bröder Kommunisterna var mångdubbelt värre. I Kommunismens svarta bok (Le Livre noir du communisme: Crimes, terreur, répression), som är en fransk bok som listar brott i likhet med mord, tortyr och etnisk rensning vilka begåtts av kommunistiska regimer. Sammanlagt har kommunismen krävt åtminstone 100 miljoner offer, vilket det dock under alla år talats tyst om i vänsterns Sverige.

Steget Efter

Allra tystast är det dock om den värsta ideologin av alla, ISLAM, hur många hundra miljoner muslimerna mördat när de erövrat hela det då kristna Mellanöstern, Nordafrika, Sydeuropa, Turkiet, samt handra områden vet ingen och värst av allt är att inte många vill inte ta upp det och de som försöker kallas rasister, nazister och islamofober.

Sanningen är att de båda socialistiska ideologierna var rena amatörerna jämfört med islams massmördande. På samma sätt var västvärldens kolonialism och slavhandel ingenting jämfört med islams.

Islams offer kallas Jihads tårar, och grovt uppskattas att 270 miljoner dödades av muslimer, i globalt Jihad, islamiska jihad, islamisk terrorism, judar, buddhister, hinduer, kristna, muslimer i Afrika, etnisk rensning, dödandet av otrogna, profeten Muhammed, Allah, Koranen, Mellanöstern och snart Europa…

När får vi en minnesdag över islams offer som sker än idag? 

När läste ni senast om Islams erövring av Indien – den blodigaste i historien, kom ihåg att länder som Afghanistan, Pakistan, Iran, Irak, Syrien och många fler än gång tillhörde andra religioner och bytet har inte varit bra för de nuvarande invånarna.

ISLAM. När vi idag läser, hör och ser på TV om oerhörda grymheter i Mellanöstern, när muslimer med stor entusiasm mördar alla de av någon anledning inte gillar. Experter påstår att detta inte har något med islam att göra – jag vill påstå att detta är islam.  Undrar om dessa experter tror att organisationer som IS, Boko Haram, al Shabab, al Qaida, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas, Nusrafronten och de andra av islams fredsambassadörer har uppstått av tillfälligheter i just i islamska länder. Tror det att det är en tillfällighet att islam är inblandade i 90 % av alla världens konflikter från Gibraltar till Filippinerna? Är det en tillfällighet att muslimer krigar mot andra muslimer, mot judar, mot kristna, mot ateister, mot hinduer och buddister mot ryssar, kineser, thailändare, indier och afrikaner.

Islamiska historiker och forskare berättar med stor glädje och stolthet över slakten av hinduer, tvångskonverteringar, bortrövande av hinduiska kvinnor och barn till slavmarknader och en enorm förstörese av hinduiska tempel mellan c:a 800 och 1 700. Många miljoner hinduer mördades, förslavades eller tvingades konvertera till islam under denna tid.

Rizwan Salim (1997) beskriver vad arabiska inkräktarna gjorde: ”Ociviliserade vildar på en mycket låg nivå som saknade en kultur värd namnet kom från Arabien och västra Asien till Indien från början på 800-talet och framåt. Islamiska inkräktare rev otaliga hinduiska tempel och krossade oräkneliga skulpturer, plundrade otaliga fort och palats för hinduiska kungar, de dödade ett stort antal hinduiska män och förde bort hinduiska kvinnor….. men många indier verkar inte inse att de främmande muslimska marodörerna förstörde den historiska utvecklingen av jordens mest avancerade civilisation, den mest mångsidiga fantasifulla kulturen och det kreativaste samhället”

Självklart kämpade indierna emot, men de var inte vana vid att förslava, kriga, härja, massakrera, förstöra religiösa platser, skördar eller skada bönder. Militära slag skedde innan muslimerna kom på öppen mark och mellan soldater. Muslimer attackerade ständigt den civila ursprungsbefolkningen.

I den tidens Indien ingick dagens Pakistan (Sindh), Bangladesh och Kashmir. Hinduism och buddhism blomstrade i Afghanistan före det islamiska övertagandet.

Inledningsvis tilläts de gudlösa ha dhimmi status – möjligen på grund av sitt stora antal, motståndskraft mot islam och dess värde som källa till skatteintäkter. Detta strider mot den islamiska lagstiftningen som kräver död eller konvertering för avgudadyrkare. När Sultan Iltutmish fick frågan varför hinduer inte fick välja mellan döden och islam, svarade han: just nu är muslimerna så få men om några år när muslimerna är etablerade och trupperna är större kan vi ge dem möjligheten att välja mellan döden och islam.

Trots deras ”dhimmi” status, masslaktades, tvångskonverterade och försavades miljoner hinduer. De historiska källorna anger sällan några siffror utan beskrivs som ett oräkneligt antal fångar/slavar men de få gånger numerär anges är de skrämmande. Tillsammans med människor tog eller förstörde  muslimerna allt de kunde, mynt, smycken, kläder, möbler, djur, säd osv.

Muslimska härskare var utlänningar och fram till 1300-talet skickades de flesta slavarna ut från Indien men efter Sultanatet i Delhi (1206) blev de kvar för att arbeta för sultanatet, säljas inom Indien eller skickas någon annanstans. Slavar från andra håll importerades och muslimska arméer bestod av ett brett spektrum av utländska slavgrupper som konverterat till islam. Slavar var utlovade bytet från Allah och få dem var ett starkt motiv för jihad.

”Det var så gott om slavar att de blev väldigt billiga, det är Guds godhet som hedrar sin egen religion och försämrar otrohet”. (Muslim krönikör Utbi om Sultan Subuktigin slavrazzior i Sookdheo). Även fattiga muslimer höll sig med ett stort antal slavar.

Några siffror: erövraren av Sindh (Pakistan) tog 300.000 slavar under en tre-årig kampanj i 712-715. Sultan Muhmud Ghazni 997 – 1030) skickades 2 miljoner till slakt eller slaveri. Andra siffror och platser är 53000, 200000, 750000, 500000, 150000 osv.

”Svärd blixtrade som lättade mörkret av moln och fontäner av blod flöt som den höstens stjärna. Guds vänner besegrade sina motståndare….och muslimerna vållade sin hämnd på de otrogna. Döda 15.000 av Guds fiender…gör dem till föda åt djuren och rovfåglar …. Gud har också skänkt hans vänner ett byte bortom alla gränser och beräkningar, inklusive 500.000 slavar av vackra män och kvinnor”

Så kan man hålla på säger Pettersson, fredens religion beräknas ha mördat mellan 60-80 miljoner människor i dåvarande Indien och förslavat minst lika många. Jämför gärna det med Hitlers mördande av judar så inser ni att i jämförelse med islam var nazismen rena hobbyverksamheten och västvärldens slavhandel över Atlanten verkar ha styrts av amatörer.

-Pettersson säger att tyvärr har dårarna inte gett sig än idag, krigen och konflikterna mellan muslimer och otrogna fortsätter än idag i Afghanistan, Burma, Pakistan, Indien, Gaza, Kashmir, Syrien, Irak, Bangladesh med flera länder och kom ihåg att inget av dessa områden har muslimerna rätt till historiskt och att de började i liten skala…

Vet ni att fler vita européer var slavar hos muslimer i Nordafrika än svarta var slavar i Amerika? Har ni sett någon TV-serie eller film om detta? Jag skrev till SVT om detta men fick inte ens ett nonsenssvar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Varför inte en minnesdag över alla offer, inte minst islams

  1. Det är ett måste att Riksdagen snarast med stöd av Grundlagen förbjuder mördarideologin Islam. Senaste stora illdådet ägde rum den 7 oktober. Turkmuslimen Erdogan kallar dessa mördare ”frihetshjältar”. I och med detta talar han om vad han har mellan öronen och vad Islam står för. Lita aldrig på en muslim. För 15 år sedan framhöll Jimmie Åkesson (SD) att Islam utgör vårt största utländska hot. Jimmie har haft rätt hela tiden. Respektera detta.

    22
    1
  2. Jag sitter här och funderar. Nu är vi snart med i NATO då kan vi vara trygga och i säkerhet. Och ändå rustar vi för krig. Har ni preppat? J

    10
    3
  3. Föreslå det för Magdalen , eller Tant Brun som hon kallas numera .
    Kanske hon kan kräva det av någon .
    Vore ett bra statement just nu när polisen måste avskeda några inkvoterade kvinnor .
    Ytterligare ett misslyckat Socialdemokratisk integrations projekt som äventyrat rättssäkerheten i Sverige .
    Herregud ska det aldrig ta slut .
    Raska på med paradigmskiftet så det blir tid över att ta itu med rötan runt Sossarnas valinkomsterna .
    Börja ned lotterierna och arbetarnas pengar från Facken.
    Visa att Sverige ska bli en rättsstat igen .
    Inte ett lydrike till odemokratiska vänsterpartierna.

    26
  4. Har Danska (S) övergivit motståndet mot islamismen?

    https://ledarsidorna.se/dansk-naivitet-oppnar-fortfarande-for-islamism/

    Svenska (S) vågar INTE ta tag i problemet med islamiseringen då det är deras nya väljarbas. Men hur länge till? Snart har islamisterna byggt upp en egen diktatur rörelse som är mogen att börja förtrycka de toleranta och de goda och naiva feministerna plus HBTQ aktivisterna. Ett mycket fattigare Sverige väntar om vi demokrater INTE agerar och stoppar islamismen och fascismen. VEM SKALL BETALA FÖR ALLAH BIDRAG NÄR SVENSKA SAMHÄLLET INTE PRODUCERAR LÄNGRE??

    38
    1
  5. https://bulletin.nu/hjort-kommer-el-haj-att-forsoka-stoppa-demonstrationerna

    Kanske en ögonöppnare?

    Israel är en demokrati och medborgarna har rätt att rösta på den man vill.

    Allah arabstater är mer eller mindre auktoritära. Palestinierna är ingen homogen grupp utan består av flera inriktningar. Det enda de har gemensamt är hatet mot judar och Israel. De araber som är israeliska medborgare har det bra mycket bättre än de araber som med allah medel försöker utplåna Israel.

    Islamism lyfter inga samhällen! Varken i Mellan Östern eller EU eller USA!

    26
    3
  6. För det första: Visst ägde ”förintelsen” rum, men omfattningen av den ställer jag mig starkt tvivlande till. Det är förbjudet att forska runt ämnet och var gömmer eller bränner man miljoner människor utan att det lämna spår i västvärlden? Hela historien luktar mörkläggning.
    För det andra: 100 miljoner offer i kommunismens spår?
    Bara Mao tog väl enligt vad jag läst livet av 300 miljoner i den stora flytten, sedan har vi all sköns kommunistiska ledare som dödat.
    I det tredje håller jag med. Islam är nog den största mördaren, men enbart för att de fått hålla på längre än kommunismen och andra galna diktatorer. Båda har dock samma problem, de är fanatiska och kan inte inrätta sig utan kräver sin rätt över andra.

    11
    20
  7. Fascism och islamism har samma underliggande ideologi.

    Varför vågar inte folk se verkligheten?

    Varför bortförklaras islams ondska?

    Varför har vi inte lärt oss av historien om förslavning av folk?

    Islamismen har inte byggt ett enda framgångsrikt och lyckligt samhälle sedan islam grundades.

    49
    3
  8. Ja det är intressant att man bort ser från Adolf Hitler och hans koppling till islam och den kopplingen till mass mord.
    Som fortfarande ligger som en våt filt över sossialdemokratern och sossialismen.
    Det var liksom inte bara den kungliga bögen som avlivas i ausvit

    26
    2
  9. En mycket bra och upplysande artikel av Pettetsson om denna ” fredliga och kärleksfulla” sk.religion.Dom som tycker att det är ett ”pittoreskt och exotiskt inslag ” när det hålls storböner sommartid utomhus i parker m.m.i Sverige skulle verkligen behöva få läsa detta så naiviteten fick sig en rejäl törn….

    51
    1
  10. “…fontäner av blod flöt….och muslimerna vållade sin hämnd på de otrogna“
    Någon har sagt att sedan islams begynnelse består muslimerna i grund och botten bara av två kategorier:
    …de muslimer som vill döda alla otrogna,
    och de muslimer som tycker att det är bra, att det finns muslimer som är villiga att döda alla otrogna.

    65
    1

KommenteraAvbryt svar