Folkutbytet

Jag vet inte om Folkutbyte är rätt ord att använda, men det är ett faktum att demografin i vårt land har och fortsätter att förändras. Snabbt dessutom.

”Om man synar vad Sverigedemokraterna säger mellan raderna och kokar ned hela idén om folkutbytet, eller att svenskar håller på att bli en minoritet, så landar man till slut i ett klassiskt rastänkande”. Orden står att läsa på vänsterblaskan Syre. Vänsterorganisationen Expo använde orden ”myten om det stora folkutbytet” några år tidigare och tillika vänsterorienterade blaskan ETC tog något år senare upp frågan med orden att ”SD-tidning sprider myten om folkutbyte”.

Jag vill inte använda order ”folkutbyte”, men det sker, har skett och kommer att ske en kraftig förändring i Sveriges demografi. Affe, som bygger fakta kring SCB:s statistik visar hur brutalt snabbt befolkningssammansättningen i vårt land förändrats de senaste 47 åren.

7 thoughts on “Folkutbytet

  1. Det bland andra Syre, Expo och ETC-tidningarna inte (ännu?) förstår är, att de förhåller sig till människoraser/etnisiteter (’folkslag’ är ett bättre ordval, därför att det är neutralt) så som (väst)européer gör… men inte så som Jordens alla folk gör och alltid har gjort:

    – Folkslaget är bara en av en mängd sociologiska (hur människan förhåller sig till människor) nämnare (t.ex. ålder, kön, skåning, slips-och slöjbärare, klass, nationalitet), att observera eller inte, att göra åtskillnad eller inte, på ont och gott, beroende på person, situation och/eller sinnesstämning (människan är samtidigt principfast, inkonsekvent och hycklande).

    Detta kan parterna/tidningarna lätt kontrollera genom att fråga någon anställd invandrare…

    (t.ex. muslimen och afrikanen Bilan Osman (ETC) vars landsmän skulle starta en folkrörelse, om samma demografiska samhällsförändring drabbade även dem, som de gav namnet BSS [se Wikipedia]: Bevara Somalia Somaliskt?)

    … hur dennes landsmän i respektive hemländer förhåller sig till känslan av samhörighet och identitet med sitt eget folk. Till exempel en invandrar-somalie, -irakier, eller syrian. — Vill dessa att deras länder, eller vissa/många orter, ska bli mångkulturella med etnisk mångfald?:

    1. 2023-04-22 Det Goda Samhället, Mohamed Omar: ”Arabisk tjej gör reklam för Malmö på Tiktok – känns som hemma i arablandet!”:
    – På den här gatan är det, säger hon, ”omöjligt att känna att du befinner dig i Sverige”. Gatan är full med arabiska ”mahallat”, till exempel sockerbagare, restauranger, mataffärer, klädbutiker och marknader.”
    – Hon avslutar videon med att säga att du kommer att känna att du är i ”DITT ARABISKA HEMLAND” [Min versaler].”

    2. 2022-12-11 Expressen Debatt: ”Vem ska lära barn svenska när det är slut på svenskar?”
    Hanif Bali (M):
    – ”I Malmö har enbart 32 procent av grundskoleeleverna två svenskfödda föräldrar, i Göteborg och Stockholm är motsvarande siffra 46 respektive 50 procent – OCH DE [svenskarna] BLIR FÄRRE FÖR VARJE ÅR.”

    (2020-01-31 Aftonbladet: ”Det här är Malmös vanligaste namn 2019 [på nyfödda]”
    – ”… på namntoppens tredjeplats hamnar Mohamed”)

    3. 2020-09-28 Dalarnas Studentkår till skolledningen; ur inledningen i brevet (ang. våldet, rånen, inbrotten, trakasserierna och otryggheten):
    – ”To experience its [Sveriges] rich culture and traditions, Dalarna is certainly a place for this. It is with this view that students enrol at Dalarna University.”
    – ”The first impression of every student both national and international is ’Oh! Where are We [Tjärna Ängar]? Is this Sweden?’.”

    (WIKIPEDIA: Tjärna Ängar, Borlänge: ”Området kallas ibland för Lilla Mogadishu på grund av den höga andelen invandrare från Somalia”.)

    4. 2022-08-24 Africanews.com: ”Nigeria [Regeringen] bans use of foreign models and voiceovers for local adverts”
    – The Advertising Regulatory Council of Nigeria (ARCON) issued the directive on Monday (August 22).
    ”All advertisements, advertising, and marketing communications materials targeted or exposed on the Nigerian advertising space are to use only Nigerian models and voice-over artists,” the council stated.

    5. Constitution [Grundlag] of Liberia: Chapter IV – Citizenship: Article 27 b.:
    ”Eligibility for Citizenship by Birth and Naturalization Restricted to Negroes”
    (KÄLLA: crc.gov.lr)

    Det är just av denna anledning (gemenskapen, identiteten) som olika invandrargrupper söker omge sig (i t.ex. privat umgänge och/eller val av bostadsområde och/eller arbetsplats) med sitt eget folk.

    Detta gäller även utlandssvenskar, som väljer bostadsområde där det finns andra svenskar (eller nordbor eller européer). Och nu svenskar i Sverige:

    # – ”En stor invandring på kort tid har förändrat Sverige i grunden. […] Men vad skapar folkhemmets försvinnande för känslor hos dem som bor här? Och VAD HÄNDER MED MÄNNISKORNA SOM MÅSTE TIGA OM DEM?”
    (— boken ”Saknad” 2022 av Katarina Barrling och Cecilia Garme)

    ANLEDNINGEN till att dessa parter/tidningar har detta förhållande till människoraser är, att de är européer (eller icke-européer med europeisk syn), vilka har haft en rasistisk historia, som de ännu inte klarar av att förstå att det är just historia.

    — När ska dessa förstå att européer inte skiljer sig från övriga ur människosläktet i frågan?

    Och, förstå att varje gång de säger att en svensk är ’rasist’, förstör de nationens gemenskap och sammanhållning? — Först när de blir… 70 år gamla, förstår de att det även drabbar barnen (både de svenska och de invandrade)?:

    (Varför inte fråga sina mor- och farföräldrar, vilka har blivit kloka med åldern?)

    # Hört i skolor om svenska barn och ungdomar:
    – ’rasist’, ’svennejävel’, ’hora’ (svenskars ordval är ’fi–a’).

    I ÖVRIGT, är dessa ’rasist-utrotares’ brist på empati både anmärkningsvärd och direkt omänsklig. (Har de inspirerats av kommunister och nazister hur behandla oliktänkande, månne?):

    1. 2015-09-01 Tobias Hübinette (en av stiftelsen Expos grundare): ”Att bli kallad rasist är att bli utskriven ur svenskheten”

    – ”… rasiststämpeln och rasistepitetet kommit att bli det värsta en svensk kan kallas och bli behäftad med bredvid pedofilstämpeln och så klart också bredvid de gamla klassiska nazist- och fascist stämplarna. Det går till och med att hävda att att bli kallad rasist, och fr a att bli sedd som rasist av andra svenskar är helt enkelt detsamma som att faktiskt bli utskriven och utkastad ur svenskheten och därmed hela den nationella gemenskapen”

    2. 2022-08-18 Lars Åberg, Göteborgs-Posten Gästledare: ”Hela verkligheten har blivit diskriminerande”
    – ”… rasist är det värsta epitet [Diplomatisk formulering?, Min fråga] någon kan få i Sverige [—] skaffar sig den som slungar det ur sig ett moraliserande övertag [Över svensken, Min anm.].”

    ÄR DETTA ärekränkning? Se Brottsbalken 1962:700, 5 kap., 1–3§.

    AVSLUTNINGSVIS, tycker dessa ’rasist-utrotare’ att det var dåligt och fel när invandrarna invaderade och tog över det folk och deras land som de senare döpte till Indianer och Amerika… Men de tycker att det är rätt när det händer svenskarna och deras land Sverige?

    Om detta är hyckleri, kan det förvisso vara mänskligt (Ref. ovan)?

    PS
    Jag undrar om muslimen och afrikanen Bilan Osman (ETC) skulle, om hon (det är väl ett kvinnligt förnamn?) kunde, använda ett bekämpningsmedel — som är mer utplånande än offentliga rasist-anklagelser, utpekanden och fördömanden/förtal — att spreja över Sverige för att utrota alla svenska rasister (vet hon hur många dessa är?: 10 eller 100.000-tals?, ett par miljoner/20%?)?

    Om Ja, skulle hon då välja en sort med åldersgräns, för att skona svenska barn/”nya skott”?:

    # 2022-08-17 Dagens Nyheter Ledare
    ”Amanda Broberg: SD:s rasism ligger inte bara i rötterna, om den ständigt skjuter nya skott”
    [Ref. SD-Tobias Andersson: –”Han är nittiotalist och alltså en del av den nya generation som många menade skulle bryta med rasismen”]

    HÄR SKJUTER det upp fler rasistiska skott, menar BROBERG och Bilan Osman?, vars föräldrar är orsaken?, eller är omedvetna om deras avkommors rasistiska människosyn?:
    SD i Skolvalen, åk. 7–9 + gym.:
    2002: <4000 elever – 8/8 partier
    2006: 17451 – 8/9
    2010: 40077 – 4/10
    2014: 40763 – 4/10
    2018: 56880 – 3/9
    2022: 72623 – 2/9

  2. Det ligger inte i regeringens intresse att stoppa invandringen oavsett vad SD tycker då en stark nationalstat försvårar EU:s ombildning till en federation. Polen har med dess regeringsskifte inrättat sig i ledet och med det är Ungern med Viktor Orbán i spetsen den sista staten som måste anpassa sig till tanken på en federation. Ursula von der Leyen är drivande i frågan om EU:s ombildning till en federation där KD:s val av Alice Teodorescu Måwe till kandidat i EU-valet stärker företrädarna för en federation. Debatten om gängkriminalitet och invandring skall ses som en distraktion för att rikta vår uppmärksamhet bort från den avdemokratisering som sker i vårt samhälle. Lika så är den så kallade klimatkrisen en distraktion för att rikta uppmärksamheten bort från det maktspel som pågår i EU. Sverigedemokraterna behöver brädda sin opinionsbildning med frågan om EU:s framtida utveckling då man annars riskerar att bli helt utan inflytande.

    25
    1
  3. Alla som vill ser hur vårt tidigare fungerande samhälle förvandlats till något helt annat.

    Den ökande kriminaliteten är importerad av diverse god hjärtade och naiva.

    Och rättssystemet står på deras sida!! Många friande domar samt ersättning för häktningstid sticker i ögonen.

    36
  4. Det börjar gå upp för de flesta med fungerande hjärna att New York-protokollet från 1967 är ett idiotiskt beslut. Det öppnade upp för asylmottagning från hela världen i evinnerliga tider. Rätten till asyl är bra men det är inte meningen att du ska kunna korsa en fjärdedel av världen och dussintals säkra länder för att maximera dina förmåner.

    Begränsa asylrätten geografiskt och minska förmånerna radikalt så upphör folkvandringen och folkutbytet. Asylrätten bör omfatta grannländer och grannländers grannländer inom typ 50 mil från gränsen. Vi hade då sluppit somalier, afghaner och kosovoalbaner bara för att nämna några. Förutom de grannländer som vi gränsar till hade också ukrainare fått komma.

    Invandring i sig är inget problem. Det är typen av invandring och mängden som ställer till det.

    51
  5. Inte att förglömma de som flyttar ut från fäderneslandet. En ny grupp nu är svenska barnföräldrar. Förut mest panschisar. Beviset syns i skolorna. En renoverar firma sa att vi renoverar mest lägenheter till svenskar i Palma. Det sker tyst. Bättre möjligheter idag att jobba hemifrån etc. Ett eluttag räcker

    56
    1

KommenteraAvbryt svar