Bistånd och Arafats dotter

BISTÅND. Bloggen har skrivit en del om Sveriges och Socialdemokraternas bistånd till de så kallade ”palestinierna”. Det är ju aktuellt efter den palestinska terrororganisationen Hamas massmord på Israeler den 7 oktober och Magdalena Anderssons (S) försvar av Hamaskramaren Jamal El-Haj.

Yassir Arafat sade själv att han var född 1929 i Jerusalem men det finns en födelseattest på att han föddes i Kairo 1929. Yassir Arafat inledde sitt politiska engagemang 1946, då han organiserade insamling av pengar avsedda för vapen till palestinier. År 1952 gick han med i det Muslimska Brödraskapet. År 1958 grundade han Fatah, som planerade och genomförde väpnade attacker mot Israel 1965.

Arafat var Palestinska befrielseorganisationen, PLO:s ordförande 1969–2004 och president för den palestinska myndigheten 1996–2004. Han mottog Nobels fredspris 1994.

Yassir Arafat, dottern Zahwa och fru Suha.

Yassir Arafat gifte sig 1990 med 34 år yngre Suha Arafat, som var blonderad och bodde i Paris med parets dotter. Suha var kristen arab men konverterade vid giftermålet.

Efter andra världskriget var miljoner människor i nöd och på flykt över världen. 1948 flyttade 700.000 människor från det område som blev staten Israel.

För de så kallade palestinierna bildades 1949 FN:s hjälporganisation för Palestinaflyktingar, UNRWA. ”Palestinierna” var de enda som fick en särskild organisation till sitt förfogande. Judarna som var fler och drevs från arabvärlden fick ingen eller mycket lite hjälp av FN.

UNRWA verkar än idag, och ”palestinierna” deras barn, barnbarn och barnbarnsbarn har idag blivit 5,7 miljoner och de räknas fortfarande som flyktingar även om de är födda i Syrien, Jordanien, Libanon eller Europa.

Inget folk har blivit så positivt särbehandlat som ”palestinierna” ändå har det blivit en katastrof. Varför de 700.000 ”palestinierna” inte har assimileras i grannländerna är obegripligt, i Sverige får de bli medborgare med fullständiga rättigheter efter 4-5 år. I arabvärlden får de inte bli medborgare ens efter flera generationer. Finnarna som flydde från Karelen togs emot i Finland, tolv miljoner fördrivna tyskar togs emot i Tyskland osv.

En av dessa ”palestinska flyktingar” är Zahwa Arafat och dotter till Yasser Arafat. Zahwa är arvtagare till Arafats mångmiljonförmögenhet som han samlat på sig från ”biståndet till Palestina”. Hon äger också en gata i London, bor i Paris och talar fyra språk men inte arabiska. Zahwa är ”flykting” och har rätt till stöd från UNRWA.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Bistånd och Arafats dotter

  1. Aron Flam skriver en mycket lång men läsvärd text om Fatah, sosseriet, islamism, dubbelmoral och judehat. Ett kort utsnitt om Fatah, sossarna och nazisterna:
    ” Socialdemokraternas systerparti al-Fatah, som grundades av Stormuftin av Jerusalem, Hajj Amin al-Husseini. Även känd som Hitlers mufti.
    En man som redan före Förintelsen ledde pogromer mot judar i det brittiska Palestinamandatet, och sedan ställde till med de största massakrerna mot judar i Bagdads historia, innan han flydde till Berlin för att sända nazipropaganda på arabiska i Mellanöstern, bygga upp en bosnisk muslimsk SS-bataljon och delta i planerna på den Slutgiltiga lösningen. Han är grundare till socialdemokraternas systerparti. Fatah. Samma socialdemokrater som samarbetade med Nazityskland fram till november 1944. Vare sig socialdemokraterna i Sverige eller det påstått sekulärt nationalsocialistiska Fatah har gjort upp med sin historia. Tvärtom, de har gjort allt för att dölja den. Våga inte yppa sanningen, du kan bli åtalad. Tro mig. Jag vet.
    Västerlänningar har hjärntvättats av sin media att det är Israel som är förövaren och araberna som är offer i decennier. De har förgiftats av tanken att det lilla judiska folket, under tio miljoner människor är det stora hotet i Mellanöstern. Mot arabernas 420 miljoner. Irans över åttio miljoner. Världens 1.2 miljarder muslimer. Låter det osannolikt? Det är för att det är det”

    https://aronflam.com/2023/12/13/vansinnet/

    29
  2. Sverige ska sluta betala pengar till FN tills UNRWA är avvecklad och araberna löst problemet med ”palestinierna”.
    Det är ett arabiskt problem eftersom araberna skapade problemet 1948 och nu är det dags att de löser det, på ett eller annat sätt.

    67
    • I princip ja. Fast i Sverige är ju palestinska ättlingar medborgare men det verkar inte spela någon roll. De identifierar sig som flyktingar ändå och en del verkar skicka sina barn till Gaza och Västbanken, samma områden som de säger sig inte kunna bo i alltså.

      28
  3. Är det Sveriges bistånds miljoner som varit med och bekostat Hamas tunnelbyggen i Gasa ?
    Arafat var O.Palmes gunstling ,under denna tid flöt bistånds miljonerna som en strid ström från Sverige till Palestina.

    Ps: vore intressant att få reda på hur många miljoner / miljarder som Sossarna sänt till Palestina under åren som dom haft makten.

    101
    1
    • Dina skattepengar har garanterat delfinansierat tunnlarna. Oavsett vad utredningar säger. Palestina är ju och har aldrig varit en fungerande stat, klart pengarna hamnat i konton för terrorism och i ledares fickor. Om inte direkt så indirekt genom att budgetläget gynnas så mer kan gå till ”infrastruktur”.

      17

KommenteraAvbryt svar