Ung man skottskadad i södra Stockholm

INVANDRARVÅLD. Polisen har larmats om en misstänkt skottlossning i Vårbergs centrum i södra Stockholm.

En skottskadad man har hittats men polisens presstalesperson Ola Österling misstänker att mannen har skjutits på en annan plats än den han har hittats på.

Vi har vittnesuppgifter om att man har hört flera smällar i området, säger Österling.

Mannen är allvarligt skadad och förd till sjukhus. En misstänkt är gripen efter händelsen.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Ung man skottskadad i södra Stockholm

  1. För 2 år sedan påstod Aftonbladet att ”Lugnet har kommit till Vårberg” och att våldsbrotten där har minskat kraftigt.
    …varpå Pettersson tyckte till om alla de flummare som hävdar att brottsligheten inte beror på invandringen, och skrev: ”Mitt förslag på att bromsa brottsligheten är som alltid, stoppa invandringen från dysfunktionella länder, ändra lagen så att medborgarskap går att dra in, utvisa så många som möjligt och lås in resten. Sveriges rättsväsende klarar svenska kriminella men inte Mellanösterns och Afrikas…”
    https://petterssonsblogg.se/2021/04/04/lugnet-har-kommit-till-varberg/

    …redan för 14 år sedan sa denna dam som bodde i invandrartäta Vårberg: ”Du ser hur det är, det är bara invandrare, det finns svenskar, men det är inte många”.
    https://sverigesradio.se/artikel/5899827

    15
    • EXPRESSEN: ”– I vanliga fall brukar jag uttala mig ganska tvärsäkert, men det gör jag inte den här gången, säger polisens presstalesperson Ola Österling.”

      Vad sjutton betyder ’ganska tvärsäkert’?

KommenteraAvbryt svar