Debatt om vindkraften mellan Ebba Busch och Elsa Widding

ENERGIPOLITIK. Det är regeringens främsta prioritering att ”Det måste gå”, säger energiminister Ebba Busch. Kanske – men knappast utan att importera naturgas i stor skala. Antingen gör man vätgas av naturgasen eller så reducerar man med naturgasen i stället för vätgas. Då blir det ”brunt stål” och sådant tillverkas ju redan på olika ställen i världen. Mindre CO2 än med stenkol och bättre än träkol blir det såklart men inte fossilfritt och frågan är om det är värt skattepengarna.

Läs mer…

-Pettersson tycker det var synd att Elsa Widding lämnade SD och numera arbetar som oberoende riksdagsledamot. Widding får det mycket svårare att nå ut.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Debatt om vindkraften mellan Ebba Busch och Elsa Widding

  1. Ebba Busch är inte rätt person som energiminister. Hennes kunskaper når inte upp till den nivå som erfordras för att klara den posten.
    Våra regeringar verkar inte förstå den kompetens som behövs för att inneha vår viktigaste ministerpost.
    Den ena knäppskallen efter den andra får energiministerposten.
    Nio år i Livets ords skola och sen gymnasiet, lite freds och konfliktsforskning på Uppsala Universitet kvalificerade för energiministerposten.
    Tycker det tyder på storhetsvansinne att tacka ja till något man uppenbarligen inte på långa vägar kvalificerat sig till.
    Snacka kan hon i alla fall.

  2. Elsas nivå ligger så pass mycket högre än någon annan, att det ju bara blir löjligt om någon i riksdagen försöker sig på att recensera henne.
    Hon kommer aldrig att kallas in till SVT som expert i någon direktsändning.

    19
  3. Räntesnurror och skattefiffel gör vindkraften lönsam för investerarna. Inga nyheter alltså. Bush blev väldigt övertygad om vindkraftens förträfflighet efter mötet med EU:s Ursula von der Leyen, men verkar ha backat när verkligheten knackar på.
    Varför inte engagera Elsa W. till regeringen? Hon har ju kunskapen!

    19

KommenteraAvbryt svar