Södertälje tar in italiensk anti-maffiaenhet

INVANDRING & BROTTSLIGHET. För att bekämpa den organiserade brottsligheten har Södertäljepolisen inlett ett samarbete med den italienska anti-maffiaenheten. ”Det finns många likheter mellan Södertälje och nätverk i Europa”, säger samordnaren Torbjörn Hermansson, rapporterar SvD, bakom betalvägg.

Troligtvis den mest avancerade organiserade brottsligheten i Sverige just nu. Så beskrivs läget i Södertälje av Torbjörn Hermansson, samordnare mot den organiserade brottsligheten i staden.

Följ fucking order om Södertäljemaffian av Ann Törnkvist

-Pettersson har skrivit på bloggen om Södertäljemaffian i drygt tretton år. De vänsterblivna har kallat mig rasist, fascist, nazist för det medan Södertäljemaffian mordhotat mig många gånger.

Nu när Södertälje tar in italiensk anti-maffiaenhet så kan jag bara säga att politikerna har lyckats med sitt mångkulturella paradis.

Syrianska rötter med svensk uppväxt

Södertäljenätverket återfinns i alla delar av civilsamhället, de har medlemmar i politiken på lokal och riksnivå, de sysslar med indrivningar, matchfixning och vapen- och narkotikahandel. Nätverket har tre förgreningar, den illegala, den legala och den institutionella. Medlemmarna i Södertäljenätverket anser sig inte vara kriminella, utan företagare. Gruppens mål och behov är det primära, medan svenska lagar och regler är av sekundär betydelse.

På Södertälje kommuns flerspråkiga vägskyltar saknades ett av de mest talade språken i kommunen: arameiska som talas av den assyriska/syrianska folkgruppen som har Södertälje som huvudstad i världen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Södertälje tar in italiensk anti-maffiaenhet

  1. Den italienska anti-maffiaenheten kommer att bli förvånad över Sveriges silkesvantar och dialogpoliser. Saft och bulle, gullande och mer silkesvantar.
    Svenska myndigheter får inte ta kontakt med varann när de upptäcker bedrägerier, allt för att hjälpa maffian.

  2. Löjligt att hämta specialister från Maffians hemland . Låter som Sossarna rekvirerat folk för att utbilda de kriminella .
    Sossepartiet har ju Shekarabi . Han är ju specialist på att vara emot allt som är bra för Sverige.
    Dessutom lär han ju praktiserat ända sedan barnsben .
    Det låter mer som illegal arbetskraftsinvandring .
    Ytterligare ett skumt sosseprojekt .

    39
  3. Invandrare har tagit hit den organiserade brottsligheten. De flesta busschaufförer, taxichaufförer, restauranger och tobakshandlare gör jobb åt kriminella nätverk (om de är utlänningar). Vem är det som drabbas? Oskyldiga svenskar. Svenskar blir förföljda och förgiftade på löpande band. Polisen är förtegen.

    43
  4. 1975 så bestämde socialdemokraterna att sverige skulle bli mångkulturellt. Det här är ett väldigt bra exempel på att mångkulturen har tagit plats och makt i sveriges alla rum.

    29

KommenteraAvbryt svar