Ljuger Aftonbladets Anders Lindberg om Afghanerna?

”Vi borde tagit emot fler ensamkommande barn” skriver Anders Lindberg på Aftonbladet och menar på att det varit en fördelaktig affär för Sverige att ta emot så kallade ”ensamkommande barn” vilket visade sig vara män från Afghanistan.

Daniella intervjuar Ludvig Aspling (SD) om Aftonbladets påstående.

Bloggen skrev om Lindberg och Afghanerna för några dagar sedan.

15 thoughts on “Ljuger Aftonbladets Anders Lindberg om Afghanerna?

  1. Herr Lindberg har fått glasögon, tycks det.
    Men verkligheten i Sverige, det land som
    fött honom, sett honom skaffa sig en utbildning,
    komma ut i yrkeslivet utan att en enda dag
    behöva komma ut i en verkstad med svetsare,
    svarvare, skiftarbetare eller ambulanspersonal,
    vårdpersonal, poliser eller alla andra vanliga
    svenskar, det har herr Lindström tecknat sig en egen
    bild av.
    Vi kanske ska låta honom drömma vidare…

  2. Gruvmor – Bor i en liten by i Bergslagen som omvandlats till en asylförläggning utan att vi boende tillfrågats. Är mycket arg på politikerna och Migrationsverket. Oändligt trött på den undermåliga svenska journalistiken.
    Gruvmor skriver:

    Kommer ni ihåg när Aftonbladets folk hade hjälpt nazister? DHH parodierade då på det här viset:

    • Gruvmor – Bor i en liten by i Bergslagen som omvandlats till en asylförläggning utan att vi boende tillfrågats. Är mycket arg på politikerna och Migrationsverket. Oändligt trött på den undermåliga svenska journalistiken.
      Gruvmor skriver:

      Det blev rätt kanal (”epopti”) på Youtube men fel film av någon anledning, den relevanta filmen heter ”Porträtt av Sveriges journalistkår”
      Ett nytt försök: https://www.youtube.com/watch?v=Zb616m9Z3Jo

  3. Det finns onekligen ensamkommande ungdomar som lyckats. Läste nyss om en som kom 2015, klarade gymnasiet och basade nu över två snabbmatshak, hade egen bostad, körkort och bil. Han själv är säkert lönsam. Men – sedan hade han fått hit sina anhöriga bestående av mor och far och fyra yngre syskon. Vem försörjer dem???

    36
  4. Nej han ljuger sannolikt inte, hans förstånd är inte bättre än så här.
    Han är Socialdemokrat och då har man den här hållningen.
    Får det sen gå ett tag och man inser att det man sagt och gjort blev helt fel så skyller man bara ifrån sig på Jimmie Åkesson.
    Det här beteendet borde väl dom flesta lärt sig vid det här laget.

    44
  5. Cherry-picking och tillrättalagda rapporter speglar inte sanningen vilket vi noterat under ett långt antal år.
    Pissmyror som Lindberg väljer att ytterligare förfalska bilden. Man för medvetet svenska folket bakom ljuset. Allt för att framställa den tidigare, vansinnigt förda politiken i ljus dager.
    Skallskador som Löfven, Lööf, Reinfeldt med flera (samt deras medbrottslingar) har avsiktligt skadat landet för egen vinning. Må de få sitt berättigade straff!

    38
  6. Ensamkommande ”flyktingbarn”, även kända som ”ankarbarn” kom inte ensamma. Ja, först var de skenbart ensamma men som ett mirakel värdig ett avsnitt i Bibeln fann de sina saknade släktingar som aktivister på Migrationsverket resolut tog till Sverige. Så frågan är inte i vilken omfattning som de ”ensamkommande” männen förvärvsarbetar utan i vilken omfattning klanen är självförsörjande. Här hyser jag föga hopp.

    50
    • Deras ” döda” föräldrar som dom fick ersättning för dök plötsligt upp när PUT utdelats INGA krav på anmälan och återbetalning totalt sinnessjukt.

      10

KommenteraAvbryt svar