Dags för M att höja rösten om SD

INRIKES. Pettersson tycker att Tobias Baudin, partisekreterare hos Socialdemokraterna, är en riktigt obehaglig person, som likt andra socialdemokrater har svårt att hålla sig till sanningen. Dessutom verkar han avundsjuk på SD eftersom S likt en papegoja upprepar SD:s förslag efter några år och försöker få det att låta som deras egna.

Inget som SD sagt är felaktigt vad Tobias Baudin än säger.

Ulf Kristerssons regering har gett SD fritt utrymme att öppet sprida hat, rasism och rädsla under sitt år vid makten. Det skriver Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin i en debattartikel i Aftonbladet.

Moderaterna har samlats för fyra dagars partistämma i Umeå och nu har politiker från hela landet möjlighet att lyfta blicken och höja rösten, menar Baudin.

”Vill man sitta tyst och se på när SD:s höga tonläge och aggressiva retorik förvärrar situationen och utvecklingen i vårt land eller tar man bladet från munnen och tydligt markerar mot detta?”

Baudin verkar fortfarande inte inse att det är Socialdemokraternas politik som förstört vårt land.

Om Tobias Baudin på bloggen…

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Dags för M att höja rösten om SD

  1. Jag tycker att sozzarna borde täppa till truten på Baudin. Om man blundar när man lyssnar på honom har han en röst som nästan är identisk med Löfvens vidriga stämma, fast sozzarna är ju Sveriges vidrigaste parti, så det passar med deras röster.

    14
  2. Jag undra om någon har hört Baudins poddradio.
    Jag kan inte hitta den .
    Den lär heta ,EN GODDAGSPILTS BEKÄNNELSER , .
    Jag ser att han gör reklam för den i Aftonbladet med diverse politiska lögner .

    16
  3. Jag kan säga till Tobias att det finns inget parti som är så toppstyrt som S. Det finns bara utrymme för de åsikter som kommer från partitoppen i Stockholm. Jag gjorde det vansinniga valet att gå med i S för 25 år sedan. Min tid i partiet blev kort när jag insåg vilket diktatoriskt parti Socialdemokraterna var.

    24
  4. ja det är en intressant fundering men hur är detpå vänster högerskalan ?moderat politik ligger väl höger om SD ?
    är det verkligen möjligt att sossialister invaderar höger flanken! har svårt att tro detskall man samarbeta med skall turken och hans pedofiler då ? genus sossialissterna bör noghollasigvänster om pedofil Center

    31
    1
  5. Den hatretorik som sprids o den svenska politiska debatten, kommer till 90% från socialdemokratisk sida. Tobias Baudin är i detta fall drivande tillsammans med Ljugarlena Andersson. Övriga socialdemokratiska potentater kan man bortse ifrån, eftersom de inte blivit utrustade med det minimum, av begåvning, som behövs för att göra intryck med sitt skitsnack!
    Det är förmodligen ett trauma att behöva bekänna sig till dagens korrumperade socialdemokratiska parti, där det nu är otroligt glest mellan kompetenta medlemmar. Många ”SSUkarriärister”, är med stor säkerhet ”jävligt skitnödiga”, över de sviktande möjligheterna, att komma upp sig i världen.

    48
  6. Vem ska höja rösten mot Socialdemokratin då ?
    Och läxa upp lögnarna Andersson och Baudin ?
    Sossarna ska nog inte kasta Sten i glashus efter allt dom sagt om människor och ställt till med.
    Exempelvis blev det tyst från dom i Palestina/ Hamas frågan nu.
    Inser man att deras fjäsk för terroristerna ända från Palme och Sten Anderssons tid har vart fullskaligt vansinne kanske ?
    Hur många miljoner har dom gett bort från oss skattebetalare till terroristerna ?
    Socialdemokratin borde ställas inför rätta retroaktivt för sina sjuka handlingar med andras pengar.
    Stolpskott är vad dom är !!

    56
  7. Klart som tusan att det krävs mycket radikala åtgärder för att städa upp efter Ruinfeldts, Såzzarnas och Mupparnas haveri med gamla Sverige. T.o.m. mycket hårdare nypor än de Jimmie än så länge presenterat. Alternativet Baudin förespråkar vore ju sista spiken i kistan, med ännu mer av ängsligt krypande och självförnekelse. Vi får aldrig vika oss för dårskapen, för då kommer vi aldrig att kunna resa oss igen. Nu är det viktigare än någonsin att bära de svenska färgerna med stolthet och hissa den svenska fanan högt !

    46
  8. Baudin vet att SD blir huvudkonkurrent 2026 och väljer M att liera sig med SD är S borta från makten…igen!

    57
  9. Ytterligare en toppsosse som inget begriper vad som händer i vårt land, ytterligare en toppsosse med IQ som gissningsvis balanserar mellan badboll och fiskmås.

    70
  10. En sak är klar: Sossarna behöver ingen hjälp för att framstå som kompletta idioter!

    80
    • Sverigedemokraterna har varit lite för snälla tycker jag, men hur som helst SD har fått rätt på punkt efter punkt, Moderaterna under Reinfeldt är rena katastrofen för Sverige, sen kom Tomten och eländet och raseringen av Sverige fortsätter.

      Det vore önskvärt att dessa två ställdes inför rätta och åtalades för landsföräderi. Så mycket elände som dessa herrar genom sin politik förorsakat oss borde vara åtalbart.

      42

Kommentera