Vem bestämmer i Europa?

ISLAM. Två svenska män mördades av en muslimsk terrorist i Bryssel, Belgien i går och en tredje skadades. Nu uppmanas svenskar att inte skylta med sitt ursprung, som att exempelvis bära landslagströjor. I Sverige uppmanas judar att tona ner sin judiska identitet och inte bära kippa eller synlig Davidsstjärna.

Muslimerna är vårt största utländska hot sade Jimmie Åkesson år 2009

Nu sitter tidigare finans- och statsminister, nuvarande ledare för Socialdemokraterna Magdalena Andersson i SVT och tycker man ska ”ändra i lagstiftningen om hets mot folkgrupp och förargelseväckande beteende” för att göra det svårare att kritisera islam.

Har Andersson glömt att när Akilov mördade fem på Drottninggatan hade ingen eldat några koraner? Tror Maggan att det blir slut med terrordåd om lagen ändras?

https://petterssonsblogg.se/wp-content/uploads/2023/10/Magdalena-Andersson-om-attentatet-i-Bryssel.mp4

-Pettersson önskar att några fler politiker talade klarspråk och sa som det är. Muslimer är inte kloka, de måste bort från Europa och det har gått förr. Det hjälper inte att ge dem någon fördel, då kommer bara nya krav.

https://petterssonsblogg.se/wp-content/uploads/2018/12/Jimmie-Åkesson-islam-vårt-största-utländska-hot.mp4

Är Mona Walter, tidigare muslim från Somalia den modigaste kvinnan i Sverige? Är säger hon sanningen i Rinkeby.

https://petterssonsblogg.se/wp-content/uploads/2020/02/mona-walter-i-rinkeby.mp4

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Vem bestämmer i Europa?

  1. Arga Andersson talar direkt till sina nya kärnväljare när hon tar upp en av de händelser som i närtid förargat dem mest.

    Så det har inget med logik eller att Akilovs terrordåd uppstod ur tomma intet att göra.

    15
  2. Araber är det vidrigaste, nja, kanske negrer är värre. Hur som helst är detta inte deras hem och kommer ALDRIG bli. De har för låg arbetsmoral/moral. De äcklar mig faktiskt.

    25
  3. Hon gör ju ingenting för att ändra synen på blondiner. Men med tanke på vad hon visat tidigare när hon ville sitta kvar vid makten så blir det ju ganska logiskt.

    12
    1
  4. Ursula von der Leyen och Ylva Johansson verkar bestämma, och båda kommer att totalt förstöra hela Europas länder med fortsatt invandring från MENA-länderna, även Polen kommer att förstöras nu efter deras val, Ungern håller kvar sin politik ännu och vägrar att islamiseras, fienden finns bland våra politiker här och i EU. Till slut måste dessa as fängslas på livstid eller forslas med militär hjälp till GITMO och hängas för brott mot mänskligheten.

    25
  5. Den socialdemokratiska adeln lever i en annan värld .
    De har inte susning om vad de har ställt till med .
    Men det kommer de att bli varse , om inte annat vid nästa val .

    54

KommenteraAvbryt svar