S-politiker i Sörmland kopplas till gängkriminella

BROTTSLIGHET. Vi har tidigare hört om Socialdemokraternas gängkopplingar i Botkyrka och att S-ledningen inte vill rota för mycket i saken, nu är det en lokalpolitiker som nyligen lämnat sina kommunala uppdrag, rapporterar P4 Sörmland.

I polisens förundersökningsprotokoll syns politikerns kopplingar till Foxtrot. Foto: Pontus Stenberg och polisens förundersökningsprotokoll.

En tidigare kommunpolitiker i Sörmland är inblandad i företag som kopplas till det kriminella nätverket Foxtrot. Bland annat finns det kopplingar mellan politikern, en 35-årig Strängnäsbo, som enligt polisen har hög status i Foxtrot, och ett industriområde i Strängnäs där narkotika hittats.

Politikern, en kvinnar, har varit inblandat i företag som ägnat sig åt grova brott, bland annat momsfusk, försäljning av gummibjörnar med sömnmedel. Företagen har också varit inblandade i minst tio konkurser.

Politikern skriver till P4 Sörmland att hon inte känner till kopplingarna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “S-politiker i Sörmland kopplas till gängkriminella

  1. Och Lindeberg försöker flytta fokus till Polen genom att skriva klickjagande artiklar om valet där. Allt för att undvika att skriva om det elände vi har i landet som sossarna ställt till med.

KommenteraAvbryt svar