Hur länge ska Magdalena Andersson (S) få ljuga öppet?

SOCIALDEMOKRATERNA & TERRORISM. I partiledardebatten i SVT den 8 oktober ljög socialdemokraternas ledare Magdalena Andersson i direktsänd TV om att den socialdemokratiska riksdagsledamoten och islamisten Jamal El-Haj (S) ”ägnat sitt politiska liv åt att kämpa mot Hamas”.

Ser det ut som Jamal El-Haj (S) ägnar sitt liv åt att bekämpa terrorklassade Hamas?
Jamal El-Haj med vänner från Hamas

Två dagar innan Hamas terrorattack valde Annika Strandhäll (S) och Peter Hultqvist (S) att skriva en gemensam motion i Palestinafrågan tillsammans med Jamal Al Hajj (S) och andra socialdemokrater, Motion 2023/24:2659 inlämnad 2023-10-05. Hävande av ockupationen av Palestina

Avsändare av motionen

-Pettersson undrar när våra duktiga och oberoende journalister ska ställa Magdalena Andersson (S) till svars för sina upprepade lögner?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Hur länge ska Magdalena Andersson (S) få ljuga öppet?

  1. Jag trodde själv inte mina egna öron, när jag hörde det under partiledardebatten. Helt förvirrande var det eftersom Jimmie Åkesson inte ifrågasatte den. Jag tänkte ett tag att jag hade missat i information om Jamal El Hajs deltagande i Hamaskonferansen.
    Arga Anderssons lögn var tydligen så grov och skapade en sådan osäkerhet att ingen vågade ifrågasätta den. Mycket konstigt att det inte blev något mer av att någon far med så grova helt uppenbara osanninngar under en partiledardebatt.

    13
  2. Magdalena Andersson är socialdemokrat.
    En socialdemokrat är en patologisk lögnare. Följaktligen kommer Magdalena Andersson aldrig sluta ljuga.
    Dagens socialdemokratiska parti, lever på och är beroende av lögnen.

    63
  3. Socialdemokraterna är på väg att passera alla gränser, precis som invandrarkriget.
    Man tolererar precis vilket avskum som helst att ta plats i partiet.
    Sverigedemokraterna har vid flertalet tillfällen anklagats för olämpliga medlemmar i partiet, vilket man löst med uteslutning.
    Det verkar inte stå på Socialdemokraternas dagordning precis.
    Har klammrar man sig fast vid varje medlem/ väljare till vilket pris som helst.
    Det kommer garanterat straffa sig framöver, vem stödjer ett parti med Hamas anhängare i Sverige 2023 med vad som hänt nyligen.
    Jamal El-Haj är visserligen en typisk Socialdemokrat, dubbelbottnad och falsk så han passar i och för sig bra in i gänget med Magdalena Andersson och Tobias Baudin & Co

    59

KommenteraAvbryt svar