Dadgostar fördömde Hamas – får kritik av partikamrater

TERRORISM. Vänsterpartiets partiledare Nooshi Dadgostar får intern kritik efter sitt fördömande av terrorgruppen Hamas i söndagens partiledardebatt, skriver Aftonbladet. Samtliga partiledare fördömde attackerna.

Nooshi Dadgostar, partiledare för Vänsterpartiet, och Ali Esbati, ekonomisk-politisk talesperson.

”Vår fega partiledare Nooshi Dadgostar skämmer ut oss ännu en gång. Nu med ensidigt fördömande av palestinierna. Hon måste avgå!” skriver Björn Alling (V), som sitter i Linköpings kommunfullmäktige. Alling anser att ”Israel som stat måste avskaffas” – har inte svarat på tidningens frågor

Partiets utbildningspolitiska talesperson Daniel Riazat skriver på Facebook att han är ”trött på västvärldens vidriga dubbelmoral” och att han inte står bakom Dadgostars uttalande, men till tidningen skriver han att han stödjer sin partiledare.

Claudia Velasquez, kommunfullmäktigeledamot i Helsingborg, hade ”önskat att vår partiledare hade upplyst de andra politikerna i debatten i söndags om att saker inte sker i ett vakuum”.

-Pettersson är trött på alla kommunister…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Dadgostar fördömde Hamas – får kritik av partikamrater

  1. Så när socialisten försökte visa sin avsky mot terrorhandlingar mot judar så vänder de rättrogna socialisterna henne ryggen och anklagar henne för att frångå den rätta tron. Det säger en hel del om socialisternas ideologi.

  2. ja hon får nogseupp med sina blivande toyboys som hon har undanstoppade !!? det finns ju risk för en nära stående tak flygning?? det kan vara lämpligt med skottsäkert väst och fallskärm när pojkarna närmar sig

    12
  3. Inte konstigt, Daniel Riazat har ju inte alla hemma.
    Han och hans kompisar med flaggorna i Visby på politikerveckan bör också utvisas.
    Dom har aldrig gjort något nyttigt utan tvärtom bara kostat oss skattebetalare en massa pengar till absolut ingen som helst nytta.
    Riazat verkar inte gilla den svenska livsstilen så vad gör han här.
    Retar upp folk vet vi till 100% han har ju blivit mordhotad några gånger.
    Inte konstigt faktiskt att folk tröttnar på dylika gnällspikar.

    28
  4. Alla socialister är rasister innerst inne. Man slår följe med sina kamrater islamisterna.
    Nazism och kommunism är samma sak. Socialism är en ond företeelse som inte kan tåla andra yttringar. Terror är en grundpelare i deras idévärld. Som vi sett genom historien!

    34
    1
  5. Jag förstår inte varför Bonniers och Schibsteds är så pådrivande när det gäller import av enorma mängder med judehatare till Sverige. Är det självskadebeteende, eller är deras hat mot svenska folket så ofantligt stort?

    34
    1
  6. Bitte Assarmo skriver i DGS att hon har en god vän som kallar Hamas och deras anhängare för islamonazister, citat:
    ”Det är precis vad de är. Trots det har de stöd av hela vänstern, av de kristna kyrkorna, liberala ledarskribenter och f-n och hans moster. Istället utmålas sanningssägare som Richard Jomshof som nazist.
    Det är sinnessjukt. De här människorna, eller vad man nu ska kalla dem för, hatar inte bara judar – de hatar andra icke-muslimer lika mycket; kristna, ateister, kvinnor, homosexuella. Det är bara hat, hat och åter hat. Därför är Hamas angrepp på Israel ett angrepp på hela västvärlden. Först vill de utplåna judarna och sen oss andra. Samtidigt sitter Hamasanhängare i Sveriges största parti, med den maktfullkomliga partiledarens stöd, och svenska skattebetalare fortsätter tvångsfinansiera terrorn. Det går inte att använda ett rumsrent språk för att beskriva det här.”

    …i DGS: ”Mord på kvinnor och barn skapade palestinsk karnevalsstämning”:
    https://detgodasamhallet.com/2023/10/10/bitte-assarmo-mord-pa-kvinnor-och-barn-skapade-palestinsk-karnevalsstamning/#more-79339

    46
  7. Utmärkt att Vänstern och Socialdemokratin, avslöjar sig själv. De dolda sympatier, som finns under ytan, och nu kommer fram, avslöjar dess riktiga ansikte.
    Extremism och terror, hyllas av importerade ”kamraterna”. En förhoppning är att detta ska fungera, som en ögonöppnare för de zombies, som utan att tänka går till valurnorna!

    55

KommenteraAvbryt svar