Invandrare häktad för mordet på 14-åring i Upplands Bro

INVANDRARVÅLD. En man, Juan Villatoro, född 1998, från El Salvador men svensk medborgare har häktats på sannolika skäl misstänkt för mordet på 14-årige Layth Al-Azzawi, som hittades tortyrmördad i ett skogsparti i Upplands-Bro kommun utanför Stockholm i augusti.

I slutet av juli hittades 14-årige Mohamed ”Momo” Suleiman mördad i Nynäshamns kommun. Några veckor senare hittades jämnårige Layth Al-Azzawi, också han mördad, i Upplands-Bro kommun.

Båda pojkarna ska ha utsatts för tortyrliknande våld innan de dog. Enligt uppgift ska pojkarna ha sålt vidare pistoler de fått från Foxtrot-nätverket som styrs av ”kurdiska räven” Rawa Majid. När de misslyckats med att få tillbaka vapnen ska ledare inom den kriminella gruppen ha mördat pojkarna för att statuera exempel.

Åtta personer sedan tidigare misstänkta i utredningen, för bland annat medhjälp till mord och människorov. – Det gäller båda morden. Det är fyra i varje, säger åklagaren Hanna Cardell.

Juan Villatoro är den första som häktas misstänkt för mord. Andra misstänkta för medhjälp är Mustaf Göcmenoglu, Haider Ali Khudhair, Malek Sammak, osv…

Centerledaren Muharrem Demirok sade nyligen att den grova brottsligheten inte berodde på invandringen.

-Pettersson säger att möjlligen har Demirok rätt, mördarna och de mördade har kanske åkt tunnelbana och räknas därmed som svenskar.

https://petterssonsblogg.se/wp-content/uploads/2019/02/c385kesson-romson-tunnlbana.mp4

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Invandrare häktad för mordet på 14-åring i Upplands Bro

    • Tycker det är lite otäckt nu för tiden, försöker prata om samhället på jobbet lite då och då, men lönlöst. Det som om de inte vill höra.

      Fördelen med allt. Om det nu finns någon fördel? Är ju att de som gapade och skrek som värst om rasist och allt som var. Måste väl ändå inse att allt vi sa var ju inte fel

      13

KommenteraAvbryt svar