5 thoughts on “Dagens

 1. Det är mycket märkligt tycker jag, att folk inte reagerar på de märkliga molnen som vi har idag som inte ser ut alls som de gjorde förr och kan dessa månne ha med klimatförändringar att göra…? – Väder manipulation.

 2. Klimatet har alltid förändrats sedan urminnes tider p.g.a.solstormar,El Nino m.m.Istiden och landhöjningar skedde och sker väl knappast på grund av människors påverkan.Vi kan inte ändra på jordens cyklar.Klimathysterins praktexempel är utsläppsrätter ! Man ska alltså betala extra för att flyga ex..Betalar man så har man gjort sin plikt mot s.k. klimatpåverkan.Prata om bondfångeri ! Klimatanpassat står det på det mesta nuförtiden.Vad är det ? Fråga gärna dom som säljer varor med den texten vad det innebär och betyder.Det lär bli ett väldigt “luddigt” svar……

  11
 3. Fast många sorters fisk lämpar sig väldigt väl för odling, och då inte nödvändigtvis som de gör i Norge med lax i nätkassar i havet, utan i tankar på land.

 4. Barnbegränsning tänker jag. Det är det första steget. Jorden tål helt enkelt inte för många människor.
  Man varnar för utfiskning. Kan låta banalt men det är en faktor. Vi måste värna om det vi har och vårda detta.
  Tror inte ett ögonblick för det påstådda “klimatproblemet” som är en konstruktion av folk som vill oss illa. Maktgalningar kortsagt.
  Solen “bestämmer”. Det har vi att förhållas oss till. Inget vi kan påverka!

  17

Kommentera