Tobias Baudin, ännu en ljugande socialdemokrat

INRIKES. Den 20 september överlämnades budgetpropositionen för 2024 till riksdagen. Regeringen lade fram en budget för att hantera Sveriges mest akuta problem. Det handlar om att bekämpa inflationen och hantera inflationens effekter genom att stötta hushållen och välfärden. Försvaret och rättsväsendet får dessutom betydande tillskott för att göra Sverige tryggare. Summan av reformerna i budgeten uppgår till 39 miljarder kronor nästa år. Budgeten bygger på en överenskommelse mellan regeringen (M, KD och L) och Sverigedemokraterna.

Tobias Baudin, socialdemokraternas partisekreterare visar tydligt vilka som är huvudmotståndare till S. Undrar om S tycker det har gått bra hittills att alltid skylla allt på Sverigedemokraterna som bildades 1988.

Herr Baudin, ljuger dessutom helt öppet. Han vet mycket väl att ROT-avdraget inte kan användas för att bygga eller renovera en utomhuspool, inte ens om man bygger in poolen i en redan existerande altan. Rena lögner säger en hel del om Socialdemokraternas moral.

TIDIGARE 2021-11-10 Kommunals ordförande, Tobias Baudin är ny partisekreterare för S, trots sina värderingar

KLASSAMHÄLLE. I helgen som gick, höll Socialdemokraterna partikongress i Göteborg och då valdes fackförbundet Kommunals ordförande Tobias Baudin till ny partisekreterare. När den 46-årige Baudin höll sitt tacktal talade han om klassamhället. – Jag avskyr det klassamhälle jag växte upp i. Och jag avskyr att kvinnor föds till sämre möjligheter enbart på grund av sitt kön. Så, på kuppen blev jag feminist, sade han bland annat till publikens jubel.

-Pettersson tycker det låter som Tobias Baudin är uppväxt på 1800-talet när han i verkligheten är född 1974 och uppväxt i socialdemokraternas Sverige. Tobias värderingar är att prata med alla utom med SD. Herr Baudin som säger sig kämpa för lågavlönade kommunalarbetare kommer att tjäna c:a 140.000 kronor i månaden, plus förmånen att bo i fackets paradvåning på 116 kvadrat i centrala Stockholm, där betalar han säkert hyra men jag tror inte den är så hög. Han blir en bra, hycklande pamp…

Steget Efter

TIDIGARE 2020-01-04. Kommunals ordförande, Tobias Baudin föreslås bli partisekreterare för S, trots sina värderingar

VÄRDEGRUNDEN. Kommunals ordförande Tobias Baudin föreslås till ny partisekreterare för Socialdemokraterna. Det bekräftar ordföranden i valberedningen, Elvy Söderström. – Tobias Baudin är en driven och engagerad ledare som kännetecknas av arbete för förändring och förmåga att ta med sig andra i det, säger Söderström, säger valberedningens sammankallande Elvy Söderström på en pressträff.

Tobias Baudin blivande partisekreterare för S. Pressbild: Kommunal

Baudin är sedan 2016 ordförande för LO:s största medlemsförbund, Kommunal. Han är 46 år, kommer från Luleå och har yrkesbakgrund som maskinist. Han beskriver nomineringen som hedrade.

Varför inte byta ut hela regeringen, inklusive Magdalena Andersson

För en tid sedan skrev Stefan K på bloggen att Kommunals ordförande, Tobias Baudin, låtit meddela att han tänker träffa samtliga partiledare för ett samtal om fackförbundets framtid. Samtliga utom Jimmie Åkesson vill säga, detta på grund av att SD:s värderingar inte överstämmer med fackets. 

-Pettersson är oerhört tacksam för att Sverigedemokraterna inte har samma värderingar som Tobias Baudin och Kommunal, hade det varit fallet hade SD inte haft någon framtid i Sverige.

Bild från Google

Jag tittade i bloggens arkiv och hittade nedanstående om att Tobias Baudin fått en paradvåning av kommunal på 116 kvm i samma fastighet där kommunal har festvåning och stripklubb med priser så en kommunalarbetare garanterat inte har råd att göra ett besök. Den ligger på Sveavägen 77, granne med Socialdemokraternas partihögkvarter Sveavägen 68.

Jag misstänker att när LO-pampar pratar om värderingar ska det vara så höga priser så de slipper träffa sin egna medlemmar på lokal.

***

TIDIGARE 2016-01-15. LO-pamp fick paradvåning

LO:s ordförande, Karl-Petter Thorwaldsson, röt till i veckan när han kommenterade Kommunals förehavanden.

“Det här stämmer inte med våra värderingar”, var orden Thorwaldsson använde för att beskriva fackförbundet Kommunals märkliga hantering av medlemmarnas pengar. Kanske han bör kratta sin egen gång innan han tar till orda nästa gång.

Det visar sig nämligen att LO:s vice ordförande, Tobias Baudin, tilldelades en paradvåning i centrala Stockholm för bara några år sedan. Det var Kommunal som ordnade detta.

Lägenheten var en fyrarummare på 116 kvadratmeter och ligger i Vasastan, lustigt nog i samma fastighet som den nu omtvistade festvåningen Metropol Palais. Fastigheten ägs av Kommunals och Byggnads gemensamma fastighetsbolag, Polstjärnan.

Källa: SVT

Karl-Petter Thorwaldsson bör givetvis dra sin vice ordförande i öronen och påminna honom om att “det här inte stämmer med våra värderingar”.

Källa: Aftonbladet

När nu Kommunal kan läggas till de fackförbund som använt medlemmarnas pengar till högst tvivelaktiga affärer, kanske fler medlemmar bör fundera över sitt medlemskap. Nu läser vi inte bara hur fackpamparna skor sig, utan vi förstår också hur medlemmarnas pengar används till att förse partiets representanter med lukrativa förmåner.

Det är otvivelaktigt så att facken och Socialdemokraterna går hand i hand och klappar varandras ryggar i en lustiger dans. Visste ni inte det redan, så bör ni förstå det nu. Därför borde ni som röstar på Sverigedemokraterna, Moderaterna, Liberalerna, Centerpartiet, Kristdemokraterna och för all del också Vänsterpartiet och Miljöpartiet, ta en funderare om ni i fortsättningen är villiga att betala hundratals kronor i fackavgift varje månad. För inte är ni väl villiga att finansiera sossetoppars och fackpampars vidlyftiga leverne med era surt förvärvade slantar och vad har ni egentligen haft för glädje av era höga avgifter?

Angående den nu aktuelle Tobias Baudin, ska vi minnas att han initierade LO:s kampanj mot Sverigedemokraterna med orden “SD är ett löntagarfientligt parti…//…SD för en politik tvärtemot den LO-medlemmarna vill ha…//…Jimmie Åkesson har ingen aning om hur det är för LO-medlemmarna”.

Misstänker att Baudin nu får äta upp de orden, för uppenbart har inte LO-medlemmarna en aning om vad deras representanter ägnar sig åt och nog verkar det som att fackpamparna lever i en värld, tvärtemot den medlemmarna vill ha.

Källa: DN

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Tobias Baudin, ännu en ljugande socialdemokrat

 1. Ung ambitiös och obegåvad vi har plats för dig inom arbetarrörelsen, har du välsmort munläder och kan ljuga ohejdat är du rätt man eller kvinna.

  21
 2. S är inget för Sverige längre de har ingen sympati mot svenskar längre och visar ökat förakt mot svenska invånare. Fagert tal är uttjänta tomma floskler från S sida och dess medlöpare. Det gamla riktiga S är utfrysta och bortfösta eller finns hos SD numera. Snart enda utvägen att göra Sverige tryggare är att låta vanliga ostraffade människor skaffa vapen.

  24
 3. Han sprider ett löjets skimmer runt sin person när han tar på sig offerkoftan. Denne “arbetare” – född 1974 – “hatar det klassamhälle” som han växte upp i!?!
  Den klass han avser måste vara politiker och fackpampar. Fanns öht ingen fattigdom på 70-80 talet vilket gör hans uttalande pinsamt och lögnaktigt.

  26
 4. Tobias Baudin är den största lögnaren inom svensk politik för närvarande.
  En typisk Socialdemokrat som vill visa sig duktig, men allt blir bara så fel för Baudin.
  Men synden straffar sig själv som tur är.

  61
 5. En äkta typisk representant för dagens socialdemokrater.
  Dvs. en ljugande skithög, som inte gjort ett ärligt handtag i hela sitt liv.
  Med hjälp av detta ”cv”, är karriären utstakad, via Sveavägen 68, där landets vidrigaste människor brukar samlas, för att ”uppfinna” nya lögner!

  66

Kommentera