Våldet är till 100 procent migrationens fel

INVANDRING. Jimmie Åkesson vill undersöka hur militären skulle kunna användas för att stävja gängkriminaliteten i Sverige. Samtidigt säger han att våldet ”till 100 procent” är migrationspolitikens fel. – Då hade vi inte haft människor som föds i Sverige men mentalt kanske lever i en annan del av världen, rapporterar Expressen.

SD-ledaren Jimmie Åkesson säger att han har ”svårt att se” någon annan förklaring än migrationen till våldet, som de senaste veckorna eskalerat i Sverige. – 100 procent av våldet har bara att göra med migrationen, säger han under ett besök på Migrationsverket försvar i Åstorp på tisdagen. 

– Hade vi inte haft den ansvarslösa migrationspolitiken som vi haft hade vi inte haft möjlighet att låta den här typen av strukturer att frodas. Vi hade inte haft människor som föds i Sverige men mentalt kanske lever i en annan del av världen eller som hittar sin främsta identitet i de här gängen eller klaner. 

På frågan om hur han vill lösa problemet med kriminaliteten i Sverige svarar Åkesson att han gärna vill titta närmare på hur militären skulle kunna stödja polisen. 

Det kan vara militärpolis, att återupprätta beredskapspolis för att stärka upp bevakning i olika områden, låta dem göra vissa av polisens andra bevakningsjobb så polisen kan gå in i de här områdena eller på andra sätt använda de militära resurser vi har.

Samtidigt ser han ett problem i att militären också måste fokusera på de yttre hot som finns mot Sverige. 

Men det är en oprövad sak som jag gärna hade sett att man tittade närmare på.

-Pettersson skulle gärna se en katastrofkommission som utreder ur politiker, journalister och opinionsbildare kunde drabbas av masspsykos och leka följa John i fördömandet av dem som protesterade mot massinvandringen från dysfunktionella länder.

Politiker och journalisterna har inte lärt sig ett dugg, nu kör de samma stil om klimatet som de gjorde med invandringen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “Våldet är till 100 procent migrationens fel

 1. Som jag har förespråkat länge: bara lägg ner det helt meningslösa försvaret, ett enorm slöseri med pengar och satsa alla pengarna på polisen!

  Skapa en poliskår som vid behov kan ta till förstärkningsvapen, försvara oss och även sig själva.

  När vi ändå håller på, så lägg även ner tullen och kustbevakningen och låt även dessa bli poliser!

  3
  9
 2. Jimmie (SD) har helt rätt och detsamma gäller de uttalanden som Jomshof (SD) gjort.

  MEN TIDEN FÖR PRAT ÄR ÖVER! NU MÅSTE (SD) GÅ TILL HANDLING!!!

  Nyval är bättre än dagens prat prat prat prat

  10
  2
 3. Det finns lösningar, ett nytt program med följande punkter är ett förslag
  1. Stoppa all invandring under minst tio år, exklusive kvalificerade experter, typ läkare, forskare, ingenjör osv osv.
  2. Stoppa alla nya medborgarskap under tio år.
  3. Medborgarskap utdelade senaste tio åren skall automatiskt dras in vid domar för brott med fängelse i straffskalan.
  4. Automatisk utvisning för utlänningar vid domar för brott.
  5. Stort aktivt program för återvandring till hemlandet, sannolikt med både piska och morot.
  6.
  7.
  8.

  28
 4. Naturligtvis händer ingenting förrän myndigheterna erkänner detta faktum. Hur många varningar behöver vakna människor utfärda till de sovande?

  26
 5. Tumregel nummer ett inom politiken: Socialister har alltid fel. Säger de att asylinvandring är bra för Sverige är det det inte.

  30
 6. Kan vi inte bara slänga ut de svenskar som lever osvenskt? Är de födda här men lever i en annan kultur är det ju bara synd om dem liksom. Vi är inte skyldiga invandrare något, möjligtvis en spark i baken så de vaknar till.

  30
 7. En äckelkärring den där bittra Arga-Andersson. Ju mer man ser och hör henne desto större avsmak får man. Helt utan ansvar och ryggrad. En “sann” socialdemokrat. Fy f-n!

  54
 8. Stämmer in angående klimatet, alla politiska partier förutom SD springer åt samma håll, dem som tycker som SD stämplas som klimatförnekare. Men SD och vi som tycker som dem kommer få rätt. Egentligen ska politiker och journalister straffas för de huvudlösa att inte såg riskerna med massinvandring.

  59
 9. Jag tycker att dom som har ställt till med detta helvete, skall också ställa det till rätta!
  Och här infinner sig en hel drös av extrema politiker, huvudlösa tjänstemän och även s.k. “vanligt folk”
  Det är alla dom som nu skall ta sitt ansvar både politiskt och ekonomiskt, och se till att Sverige återigen blir ett normalt fungerande samhälle.
  Man ska inte behöva ta älgstudsaren med sig bara för att gå till affären eller bankautomaten!
  Och man ska kunna lämna nycklarna kvar i bilen eller cykeln olåst utan att dom försvinner.
  Jag accepterar inte detta helvete längre!

  68
  2
  • De politiker som är ansvariga för detta gigantiska misslyckande Reinfeldt, Löfven mfl odugliga politiker är inte kapabla att ändra på politiken och inse att de haft fel.
   Det finns en politiker som har kraften till det och det är Richard Jomshof Sverigedemokraterna.

   51
   • ja det är riktigt att migration är ansvarig för dom problem Sverige har med i detta ingår ju dessa toyboys som är en del av problemet som kom när man kom på den ljusa idén att prästviga kärringar! och det går inte att förneka

    10
 10. Se först till att polisen gör bruk av den utrustning dom redan besitter. Batonger, Pepparspray, Elpistoler och Skjutvapen. Se till att fordonen alltid är bevakade. Blåljus-sabotage besvaras med verkanseld. Avsluta tramset med saft o bulle, dialog, genus och knäböjningar. Återupprätta respekten.
  Hjälper ej detta så ta hjälp av militären, med alla befogenheter.
  Förmodligen kommer detta att ge ett ramaskri från vänsterhåll, men mångårig misskötsel kräver radikala åtgärder.

  83
   • Du skojar Bosse, det är ju brandkåren som sprutar vatten om det brinner ju.

    9
    0
   • Dom små liven kan ju förkyla sig, därför används inte vatten, trots att en rejäl rotblöta hade särat på gängen, att komma hem dyblöt är kanske genant, och genera bösset
    är inte tillåtet i Sverige. Likaå så vet polisen vilka figurer som är med i olika gäng,
    och varför inte göra hembesök hos dem och söka igenom lägenheterna, tror dom
    hade kunnat plocka in tusentals vapen på detta vis!

    12
  • Även dessa förbannade klimat-terrorister, Jag säger bara : använde tårgas mot dem så sitter de nog inte kvar på gatorna så länge.

   22
  • Ja! Kändisar och Jornalister stämde in att alla var rasister. Nu är facit i hand och våldet värre. Ändå sas det. Så har Svenkar alltid gjort

   17
 11. Nu tycker jag att Åkesson överdriver lite. Jag kan dock hålla med om att 99,9999% beror på insläppandet av inkompatibla kulturer.

  37
  2
 12. Tror inte mycket på ideen att använda vår värnpliktsmilis till ordningsuppgifter. Däremot tror jag på att etablera en Stadspolis, med kortare utbildning, som inledningsvis kan etableras framför allt i utsatta områden.

  29
  2
  • Torbjörn, vem har talat om värnpliktiga. Åkesson vill titta på möjligheterna och Försvarsmakten har runt 50.000 anställda och under 10.000 värnpliktiga.

   Det kanske finns möjlighet att använda Särskilda operationsgruppen. SOG.

   37
   1

Kommentera