Anders Lindberg om islam

ISLAM. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg tycker att Sverigedemokraten Richard Jomshof har fel som använder koranen som källa för sin syn på islam. Anders kanske ska prata med grabbarna i rörelser som Boko Haram, al Shabab, al Qaida, Islamska staten, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas, Nusrafronten, Irans mullor och andra mördarsekter och förklara att koranen inte är så viktig för islam.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Anders Lindberg om islam

 1. Lindberg har helt rätt, Jomshof tolkar koranen som fundamentalister. Det är ju precis det som är faran med islam, fundamentalismen. Som att Lindberg missat attbislam har betydande fundamentalistiska inslag.

 2. I vänsterns Sverige plockar biblioteken bort Tintin böcker för att de är rasistiska, men behåller Satansverserna, koranenen.

 3. Den blonda Lindberg vågar nog inte visa upp sig i utanförskaps områden utan beskydd. Han är tuff på kammaren men vem kommer inte ihåg han smygande på Arlanda inför resa med familj till Kina. Då gällde inte flyg skammen. En ryggradslös media människa tillhörande den övriga ryggradslösa krönikörerna på AB.+

  23
 4. Lindberg är en märklig typ. Oavsett vad som kommer upp på dagordningen så skall han vara motvalls. Konstig människa.

  25
 5. Anders Lindberg är tillsatt av den korrumperade maffiaorganisationen LO, vilket ger en fingervisning om det begränsade förstånd han åtnjuter.
  Är dessutom socialdemokrat, med alla de mentala tillkortakommanden, det innebär.

  38
 6. Undrar om det vore kul att vara en fluga på väggen under ett möte med alla som skriver på Ledarsidorna i Aftonbladet .
  Förmodligen inte.
  Är man det minsta känslig och fortfarande tror på att sanningen är en viktig ingrediens i journalistiken är det nog en fasansfull upplevelse .
  Den värsta insikten är nog hur Socialdemokratin utvecklats och ser ner på Svenskarnas åsikter .
  Nu ska jag ta en promenad i höstsolen och försöka skaka av mig den hemska upplevelsen av att ha läst ledarsidorna i Aftonbladet .

  41
 7. Det är precis så det politiska baklängesspråket fungerar.
  Det är därför de blir lite koko allihop.
  Det som står skrivet eller vad som sägs gäller inte förrän det processats i den socialdemokratiska storhjärnan på Sveavägen.
  Nu kan den hjärnan snart bytas ut mot AI.
  Då blir det same, same shit , but diffrent .
  Botkyrkasörjan är ett talande bevis på den röran .
  Efter storhjärneprocessen är det bara bra ute i orten .

  36
 8. Det kan omöjligen finnas speciellt många kvar som INTE har insett att det är något allvarligt fel i hans huvud

  56
 9. Det är ett intressant faktum att när muslimer lär sig vad deras religion begär av dem så tenderar de att endera bli jihadister eller avhoppare.

  49
 10. Socialister är per definition idioter. Lindberg påvisar detta varje gång han skriver något.

  72

Kommentera