Vad alla måste försöka förstå

INSÄNDARE. Ytterligare två som avvikit från s k HBV – hem och båda är av utländsk härkomst. Hur många gånger man läst om invandrarungdomar som avvikit från dessa statliga förvaringar har i varje fall jag glömt.

Antagligen så är det så att majoriteten av dom som sitter på dessa förvaringar precis som på våra fängelser är av utländsk härkomst. Man kan fråga sig varför det är på detta sättet.

Dessa ungdomars föräldrar kommer hit, får försörjningsstöd, bostad, sjukvård, tandvård och ungarna får gå i svensk skola. Flera gånger har man hört att föräldrarna går hemma i åratal, inte så sällan i upp till tio år, utan att behöva gå till en arbetsplats och att dom vid en eventuell intervju i massmedia behöver hjälp av en tolk.

Är det då för mycket begärt att dom uppfostrar sina avkommor till att bli normala medborgare i det nya landet och inte s k gängkriminella som utför allehanda brottsliga handlingar som tydligen inte så sällan innefattar mord. Man har ju för h – e all tid i världen att göra detta.

Dom här s k nysvenskarna behöver tydligen inte göra sig något större problem av hur man skall försörja sig, bidragen i olika former ramlar ju in på utsatt tid genom brevinkastet i ytterdörren. Så varför bekymra sig om något så trivialt som att försörja sig av egen kraft. Och lika lite verkar det som att man behöver bekymra sig om att uppfostra sina avkommor till att bli normala medborgare i det nya landet.

Staten ställer ju upp här också genom att ta hand om dom och placera dom på olika statliga förvaringar för en kostnad på ca 5000 kronor dygnet. En kostnad som naturligtvis inte belastar den nysvenska föräldern, det vore ju kränkande och rasistiskt. Svensken betalar även detta utan protest.

Som barn till invandrare som kom hit på 50 – talet hörde man aldrig talas om att invandrarbarnen hamnade på statliga inrättningar fastän föräldrarna så gott som utan undantag jobbade heltid med allt vad det innebar. Min far fick ganska omgående efter ankomst till Sverige jobb på bruket i Morgårdshammar i Dalarna. Min mor gick och städade hos en tandläkarfamilj och en rektorsfamilj i Smedjebacken dit jag fick följa med. Jag undrar hur många invandrarkvinnor som gör något liknande idag för att försörja sig? Fastän mina båda föräldrar jobbade heltid då jag var barn så blev varken jag eller några andra invandrarungar i samma situation placerade på statliga förvaringar och jag vågar påstå att så gott som samtliga när dom kom upp i vuxen ålder blev en tillgång för Sverige och inte en belastning.

Men det är klart, inte en enda invandrare som kom hit på 50, 60 och 70 – talet kom från något s k MENA -land och från kulturer som inte hör hemma i ett civiliserat västeuropeiskt land. Och inte heller hade man islam som s k religion. En religion som uppmanar sina följare att döda oss s k orena hundar.

Denna s k religion har idag medfört att man var som helst och när som helst i landet kan bli utsatt för en ren avrättning av en primitiv bokstavstrogen muslim som vill garantera sig en plats i paradiset och där njuta av dom oskulder som tillhandahålls för väl utfört arbete. Inte för att jag på något sätt är religiös men jag säger bara gode Gud hjälp oss. Varför har primitiva varelser som tror på dylika sagor släppts in i landet i det antal som dom nu finns här?

Sandor Herold, oren hund som föraktar all religion oavsett i vilken form den serveras

Sandor Herold med ett “utsatt” bakverk

8 thoughts on “Vad alla måste försöka förstå

 1. Man får inte låsa i “barn”. Inte i Sverige för där tror alla dom goda att det bara är rasismen i Sverige som gjort att barnen hamnat i kriminella gäng. Barnen har ju inget eget ansvar för vad dom gör. I alla fall inte om dom kommer från länder utanför Europa. Då är det bara vita mäns rasism som orsakar allt. Och det vet barnen. Så dom kan göra precis vilka brott dom vill. Det är ändå vita mäns rasism som är orsak. Något eget ansvar har dom inte.

  9
  1
 2. Sandor: Varför vi fått hit så många primitiva arter till Sverige,? Den frågan ska du nog
  ställa till Fredrik Reinfeldt, Stefan Löfven,Arga Magda och dom små skitpartierna runt
  Sossarna, dom har Svaret, dom har nog även gett ett löfte till Globalisterna, att det går
  mycket fortare om man ska förstöra ett land ifall man importerar Brottslighet.

  Det hade tagit allt för lång tid om man bara skulle skulle använda sig av inhemska busar?

  31
  • Som Tony Skriver fråga våra sk politiker, sen är ett stort problem att det ställs överhuvudtaget absolut inga krav på dessa varelser, när dom väl blivit hjälpta in I den svenska välfärden och bidragen rasar in ja sen gör dom inte mer än skrattar åt dom idioterna som är så jävla dumma så dom arbetar, deras fysiska arbete handlar bara om en sak hög produktion i sängkammaren så syns det på kontot varje månad.

 3. Alla borde idag veta att en stor del av Sossarna samt Reinfeldt importerade personerna INTE har kommit till Sverige för att arbeta, det är BIDRAGEN som är moroten.

  53
 4. ja man måste ju först ta reda på vad ett barn är i dag ?är det ett så kallat skägg barn . lör är det då kallade toyboys som avses ! det är särskilt intressant sen Maggan haggan framfört att det skall vara olagligt att köpa narkotika av barn. ? frågan sblir ju då är det lagligt för barn att sälja droger. ?? När det gäller gejier affären så hade varken sossarna eller Palme problem med att barn sålde sex till justitieminister och olika politiska funktionärer ..
  betyder det att Maggan fnaskat sig fram till partitoppen?
  det behövs lite klartext här om deńna kvinnliga Paulo Roberto??
  och godheten narkomanin som kärringar tycks lida av

  32
 5. ja hvd hem är ett fängelse för barn . och det är inte självklart att det är några vanartiga barn eller en brottslig barn ! utan det är sosdialtjänsten som tar bar från föräldrar för att straff föräldrarna så kallade orosanmälningar med mera mot trilskande föräldrar ! alltså sabba verksamhet som pågår sen rashygeniska institutet . där man jagade tattare med blåslampa.. och detta är ju något man fortfarande gör i dag men få är det invandrare som sosdialnämden siktar in sig på det är alltså inte längre att sossislnämden stjäl barn från invandrare ..man har alltid utnyttja andras barn i Sverige sen mest fraganta fallet var väl den då kallade gejiers affären med Palme och dom turerna .

  25
  1
 6. Alla uppehållstillstånd måste omprövas regelbundet. Vid oegentligheter skall man inte förnya, och det oavsett om oegentligheterna relaterar till en mamma, pappa, son, dotter, svåger eller farbror. Det finns massor av människor som sköter sig. Belasta inte skötsamma människor med det som inte fungerar.

  59

Kommentera