Kristna utsätts för extrem förföljelse av muslimska länder som kritiserar koranbränning

ISLAM. Organisationen Open Doors bedömer att det pågår extrem förföljelse av kristna i 11 länder. Av dessa 11 länder är 8 länder med i organisationen OIC som riktade kritik mot Sverige för koranbränning.

Bland dessa länder som bedriver extrem förföljelse av kristna ingår Iran och Pakistan, som har varit rätt högljudda i sin kritik mot Sverige. Så medan dessa länder kräver att Sverige ska anpassa sin yttrandefrihet för att visa ”respekt” för muslimer så förföljer de kristna systematisk till den grad att Open Doors benämner det som extrem förföljelse.

Irak som också varit högljudd i sin kritik bedriver enligt Open Doors allvarlig förföljelse av kristna. Det är dessa länder som kräver att Sverige ska respektera religionsfriheten.

De har själva noll respekt för religionsfrihet och det normala tillståndet i dessa länder är att förfölja kristna. Dessa länder som kränker religionsfriheten på det grövsta sättet dagligen kräver nu att Sverige ska respektera religionsfriheten. Och vi har politiker som märkligt nog hörsammar detta.

-Pettersson säger att Sveriges regering borde bjuda in de 57 muslimska länderna på en konferens. Inte för att diskutera koranbränningar utan för att diskutera demokrati, yttrandefrihet och religionsfrihet för kristna i muslimska länder.

Då kan de också förklara vad det beror på att kristna nästan är utrotade på kristendomens födelseplats – Mellanöstern.

-Pettersson tittar prå listan med de värsta länderna och konstaterar att Sverige kunde spara eller omfördela en hel del biståndspengar på dessa. Det värsta landet, Nordkorea, som förföljer alla utom möjligtvis ryssar och kineser, är skyldiga Sverige stora pengar sedan 1970-talet men de har råd med atombomber och mängder med vapen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Kristna utsätts för extrem förföljelse av muslimska länder som kritiserar koranbränning

 1. Förbjud den jävla skitreligionen islam, så får vi lugnt i Sverige. Alla som inte konverterar sig deporteras. Smidigt och enkelt.

  12
 2. Lägg även märke till Indien. Jag har läst lite om hinduernas framfart. Nog för att islam är värst och på många fler platser men hinduism verkar till stor del vara en ganska obehaglig religion det med. Mycket gammal skit (äldre än medeltiden), förlegad kvinnosyn, kastväsende och våld mot avvikare, kristna e.t.c. Lyckligtvis inte en religion som sprider sig i väst.

 3. Syltryggarna i Sveriges riksdag och regering tror att ISLAM kan förändras genom samtal.

  GLÖM DET!!!!!

  Ju dummare du är ju större chanser har du att göra karriär inom politikens allah partier.

  43
 4. Vi får snart höra från “sanningssägarna” tillika kreml-megafonerna att Mordkorea minsann är ett utopiskt föregångsland och att undersökningen är betald av CIA

  25
  5

Kommentera