Allah är inte stor i Sverige!

INSÄNDARE. – När man i media talar om att de 57 muslimska OIC-länderna har haft möte om ”koranbränningarna” i Sverige, och därmed gjort en stor sak av detta så glömmer man en liten sak! Nämligen att inte ett enda av dessa 57 muslimska länder har undertecknat FN:s resolution om mänskliga rättigheter! Därför blir denna nyhetsrapportering aningen märklig.

Exakt varför ska vi bry oss över vad 57 länder som vägrar att acceptera dom mänskliga rättigheterna tycker om att främst en irakier och en dansk eldar koraner i Sverige!? Personligen så begriper jag inte varför media lägger ett sådant focus på vad just företrädarna för dessa odemokratiska länder tycker om vår lagstiftning och vår yttrandefrihet, en yttrandefrihet som helt lyser med sin frånvaro i deras egna länder.

En annan fråga är varför våra styrande politiker på fullt allvar nu säger sig vilja se över den svenska lagstiftningen rörande ”hädelse” mot islam och religioner över lag bara för att man i muslimska länder nu kräver detta! Den svenska ”Regeringsformen” säger att: -All offentlig makt utgår från folket och folkets främsta företrädare är Sveriges Riksdag! Detta enligt Regeringsformen!

Den grundlag som utgör grunden för demokratin! En stats främsta uppgift är för övrigt främst att se till den egna befolkningens säkerhet! Om våra styrande inte ska bryta mot den svenska grundlagen och statsmaktens främsta uppgift så kan man nu inte vika ner sig och ge efter för krav och önskemål från den muslimska delen av världen.

Vad man i främmande delar av världen tycker om Sverige, det svenska folket och vår lagstiftning är totalt ointressant!

I Sverige så gäller svenska lagar och regler svårare än så är inte sanningen! I övrigt så är det ju mer än konstigt att somliga inte ser skillnad på människor som flytt från muslimska länder och dem som tagit sig hit för att förvandla vårt land till en muslimsk stat! För en tid sedan så höll invandraren och islamkritikern Mona Walter ett torgmöte i Rinkeby, hon sa då följande! -Allah är inte stor, Allah är inget i Sverige! Allah bestämmer inte över Sverige! Om ni tycker om islam så ska ni åka hem till era länder i Mellanöstern. -Vad gör ni i svenskarnas land?Åk hem!

Detta säger med andra ord en invandrad kvinna från ett muslimskt land. – Vad säger då Sveriges statsminister? Svar:  –Absolut ingenting, för Kristersson är livrädd för att ”tycka fel”!

Om man styr ett land så tycker man inte, man tar ansvar för sitt folk! Man viker som nu inte ner sig för vad man i den muslimska världen tycker! Sedan när diskuterade man i Saudiarabien eller Iran en lagändring för att hamna i fas med svensk lagstiftning och kristendomen? Så avslutningsvis: – Varför lyssna på länder som vägrar att underteckna FN:s resolution om mänskliga rättigheter! Varför inte bara vända dessa länder och deras irrläror ryggen?

Johnny Hornbrink, SD

https://petterssonsblogg.se/wp-content/uploads/2020/02/mona-walter-i-rinkeby.mp4

11 thoughts on “Allah är inte stor i Sverige!

  1. Kristersson är ett svagt kort – en lanka! Om intresse fanns skulle han ta tag i våra interna problem vilket tycks vara mycket svårt för den göken.
    Om inte SD haft den position de har hade absolut ingenting hänt. Paradigmskifte – jojo minnsan!

  2. Tyvärr har jag inga förhoppningar om att Sveriges regering sätter ner foten mot islams krav.Om 20 år kommer det att heta ”vi såg det inte komma”..Krav inte enbart mot förbud för brännande av koraner,utan alla övriga krav och förbud som det hela tiden flaggas för….Åkesson såg det komma men avfärdades som rasist,nazist och andra fula epitet som klistrades (och klistras )på honom fortfarande…..

    20
    2
  3. All makt utgår från folket.
    Har makten gjort en omtolkning av ”utgår” typ ”tas bort från”
    Jämför: utgår ur sortimentet.
    Eller var det kanske en medveten skrivning från början??

    27
  4. Johnny Hornbrink (SD)

    Vi behöver INTE mer ord utan handling!

    Sverige har gått från att vara ett lysande demokratiskt exempel på hur det går att bygga en välfärdsstat genom flit, hederlighet, ……….

    Nu släpas allt i smutsen för att behaga stater som INTE på något vis tillfört världen annat än våld, ociviliserat beteende, intolerans, kvinnoförtryck, halalslakt, kusingifte, ondska, hat, …………… Och framförallt religiös FÖRDUMNING!!!

    2026 kommer jag att lägga min röst på ett parti som menar allvar med islamiststopp även om de INTE når upp till 4% gränsen.

    En bortkastad röst kan det tyckas men vad säger man då om alla de ggr jag tidigare röstat för en inriktning av politiken men som efter valet gömts undan. Det har verkligen varit bortkastade röster!

    (MP 4%) har visat att även mycket små partier kan utöva makt. De styrde Sveriges migrations, energi och klimatpolitik under 2 mandatperioder trots att de var befolkade av
    verklighetsfrämmande människor som saknade all form av levnadserfarenhet.

    Så lär av (MP 4%) och ta tag i spaden och börja gräv.

    36
  5. Jag har följt SVT nyhetssändningar senaste veckan, när de pratat och nämt 57-listan så har de aldrig vad jag noterat utvecklat rapporteringen om vilka dessa länder verkligen är, alltså i huvudsak diktaturer och terrorstater där islam är den stora kraften och dessa länder har ingen demokrati, ingen rättsstat, kvinnor diskrimineras, hedersvåld gäller samt hat och hot mot HBTQ, när kommer SVT att göra ett objektivt inslag? Tyvärr har den svenska vänstern och Priderörelsen inte begripit att deras ledare och anhängare kommer att bli de första som hängs från lyftkranar när islamisterna kommer till makten i vårt land.

    37
  6. 100 % Socialdemokratisk politik som försatt Sverige i dagens situation .
    När den lögnaktiga Morgan J uppmanar Statsministern att sparka Jomshof vet han mycket väl att så går det inte till enligt Svenska regler .
    Endast Jomshof själv kan bestämma det .
    Annars hade väl Kakabreve och andra vildar blivit avsatta av respektive Parti Allt för makten då visar de (S) sitt dåliga omdöme och sin oärlighet.

    55
    1
    • Att sitta vid makten och kräva ett uteslutande av en riksdagsledamot ur utskotten är att inte respektera folkets val. Att sedan tillgodose de 57 ländernas krav på ett industrialiserat västland där just yttrandefrihet och arbete lagt grunden för det som dessa länder vill åtnjuta är att parasitera på andras framgång.
      Då de säger en helig bok är upp till dem. För mig inget heligt över den.
      Musa och gänget försörjs tex av ABF. Regeringen ska följa RRVs direktiv för annars kan RRV läggas ner. Inför en sharia domstol i stället

      22
      2
      • RESPEKTERA FOLKET OCH DESS ÅSIKTER, DET HAR SOSSARNA INTE GJORT SEN ERLANDERS TID, SOM DET DÄR MED MASSINVANDRING FRÅN MENA
        HADE ALDRIG KUNNAT GENOMFÖRAS IFALL DOM FRÅGAT FOLKET.

        FOLKET ENLIGT sOSSARNA SKA ARBETA OCH BETALA SKATT, MEN FÖR ÖVRIGT HÅLLA KÄFTEN, VI GÖR SOM VI SJÄLVA VILL, VI ÄR BÄST, TROR VI!

        16

KommenteraAvbryt svar