Mikail Yüksel – åk hem

ISLAM. Partiet Nyans ledare, islamisten, myglaren och turken stödjer utländska krafter i ett försök att skada Sverige och svenskarna genom att värna en sagobok som uppmanar till mord och tortyr av kristna. Du är inte svensk Mikail, åk hem till bergsbyn i Turkiet där du kommer ifrån.

Om Mikail Yüksel på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Mikail Yüksel – åk hem

  1. Ekonomiska konsekvenser? Den svenska importen och exporten från MENA länderna är mindre än 2 % av Sveriges totala import och export. Det kan Sverige ta igen genom att slopa biståndet till dessa länder. Dumhuvud och hem till Kalkonlandet!

  2. Låt oss hjälpa den muhammedanska bojkotten av Sverige genom att förbjuda alla banker i Sverige att överföra pengar till och från muhammedanska banker.

    21
    1
  3. Den där ondsinta råttan är farlig. Han vill icke Sverige 🇸🇪 väl. Varf inte behandla honom som den potentielle terrorist han ju är. Lagar att använda..?!

    – Ngt ministrar Billström / Strömmer aldrig kommer att klara av att göra.
    Alltså – tillbaks till ruta ett.. tji ..

    19
    2
  4. ” Som Svensk är jag beredd” Du är inte Svensk, du är här bara för Eckonomisk vinnings skull, så res gärna hem och lämna in ditt Svenska medborgarskap innan du reser!

    26
    2
  5. Instämmer, passar inte Svenska lagar honom så står det honom fritt att åka tillbaks till paradiset, bara han lämnar in sitt Svenska medborgarskap innan och tar första plan hem!

    24
    2
  6. Mikael Yüksel är Erdogans spion och rapporterar, om främst alla för muslimer negativa incidenter som förekommer i vårt land, till muslimska organisationer i jordens värsta skurkländer.
    Hans uppdrag här är att sprida islam.

    26
    2
  7. Det är inte bara lite ”kul”. Den så kallade värdegrunden används som slagträ mot meningsmotståndare. Ta som exempel de 261 ”opolitiska” tjänstemännen som ansåg att SD bröt mot deras värdegrund. FN:s förklaring om de mänskliga rättigheterna torde vara lika helig som DSS Kapital och Maos lilla röda men används i stort sett bara för att fylla på med orcher.

    Att inget muslimskt land ratifierat konventionen utan istället hittat på en egen variant, Kairodeklarationen, som sätter Islam före allt annat verkar inte bekymra posörerna nämnvärt. Samma oligarker här som där och varje affär med en muslimsk diktator är viktigare än västvärldens vara eller inte vara.

    Bryt de diplomatiska och affärsförbindelserna med den muslimska värden, förbjud Islam och utvisa alla muslimer så kanske vi överlever.

    28
    2
  8. Svensk kallar Mikail Yüksel sig !
    I Wikipedia benämns han som turkisk-svensk, född i Kulu i Turkiet. Där finns för övrigt en park som heter “Olof Palme Park“, Olof Palme var nämligen mycket omtyckt bland Kulu-borna och hittills har 50 000 Kulu-bor utvandrat till Sverige och bosatt sig här, varvid 40 000 nu fått svenskt medborgarskap. “Vi är turkar och muslimer, men samtidigt är vi svenska medborgare. Dessa egenskaper ger oss kraft och styrka…”, säger de.
    https://www.isvecgundemi.com/kulu/konya-kulu-r-staden-dr-alla-lskar-sverige-h12627.html

    21
    3
  9. ”Som svensk är jag beredd att ta” . Ta flyget till Turkiet . Och som turk är du inte svensk , var stolt över att du är turk istället eller skäms du för det ?
    Mvh Sjöström

    50
    1

KommenteraAvbryt svar