Två män skottskadade i Gottsunda

VÅLDSVÅGEN. Polisen utreder ett grovt brott i Uppsalaområdet Gottsunda.

Enligt polisen har det skett en skottlossning vid 17-tiden på söndagseftermiddagen och två män har förts till sjukhuset med befarade skottskador.

Vi har ett pågående ärende där vi utreder grovt brott, säger Linda Winge, befäl vid polisens ledningscentral i region Mitt.

Vi har flertalet polisresurser på ärendet.

Skadeläget är ännu okänt.

De var vakna och talbara när de kom till sjukhuset, om de sedan har fått några allvarliga skador eller inte det får sjukvårdarna som tittar på dem senare avgöra.

Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord.

Klockan 18.20 hade ingen gripits i ärendet.

Polisen

-Pettersson säger att Gottsunda är ett mångkulturellt och spännande paradis…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Två män skottskadade i Gottsunda

  1. Om stadsdelen Gottsunda i Uppsala, berättar Eddie Råbock, (alias Mohamed Omar), bland annat följande:
    “I tretton år bodde jag i ett utanförskapsområde, det vill säga ett område som präglas av en hög andel utomeuropeiska invandrare, bidragsberoende, kriminalitet och islamisering. Dessa områden är de som kommit längst i den mångkulturella processen och de visar oss hur Sverige som helhet kommer att se ut om processen fortsätter. Området jag bodde i heter Gottsunda och ligger utanför Uppsala. Där röstar majoriteten vänster. Det fanns också en källarmoské på min gård. Där pratade man gärna politik. Men det handlade mest om hemländerna. När man pratade om svensk politik, så handlade det om så kallad ”rasism” och ”islamofobi”. Vilka som var ”för eller emot islam”,..att SD är ”rasister”. Att man själv, som arab, kurd eller somalier, ofta är mer rasistisk än den genomsnittlige sverigedemokraten tänker man inte så mycket på. På den tiden jag var muslim brukade imamen i den stora moskén i Uppsala säga till oss att rösta vänster.“
    Hela krönikan kan läsas här:
    https://detgodasamhallet.com/2018/09/20/muslimska-fundamentalister-rostar-vanster/

    17

KommenteraAvbryt svar