Glöm inte Luna och alla andra

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Under några dagar i juli i år besökte 10-åriga Luna och hennes familj Sparreholm för att träffa sjukhushästen Hannibal och hans vänner. Besöket är en del i Lunas rehabilitering efter det grova våldsdådet som hon utsattes för i hemkommunen Skellefteå förra sommaren, rapporterar SVT.

Vi hoppas att det här ska ge henne mer livslust och glädje, säger mamma Emelie. Luna överfölls, våldtogs och ströps på väg hem från fritids och har efter övergreppet fått bestående hjärnskador och behöver ha assistans dygnet om.

Hon har inget tal men hon är bra på att uttrycka sina känslor med små ljud och ansiktsuttryck, säger mamma Emelie.

I Sparreholm har hon fått stifta bekantskap med djuren i den ideella föreningen Sjukhushästen och hans vänner, vars syfte är att ge lindring och stöd till svårt sjuka barn. Moster Elin och lillasyster Ylva hjälper till och stöttar för att göra besöket så bra som möjligt för Luna.

***

TIDIGARE 2022-12-23 Luna 9 år och många andra blev offer för en politik de aldrig bett om

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Till förmån för 9-åriga Luna i Skellefteå, skrev bloggen igår. Nu berättar Lunas faster i “Efter fem” på TV4 vem Luna var före överfallet och hur hon mår i dag. Lilla Luna överfölls inte enbart av en 15-årig etiopier, hon blev även offer för en politik hon aldrig bett om, skriver Erik Nieroth på Twitter.

Luna 9 år

Om Luna och den etiopiske gärningsmannen på bloggen…

Hanif Bali har ingen julinsamling i år, istället uppmanar han alla som har möjlighet att donera en slant att göra det till förmån för 9-åriga Luna i Skellefteå, en insamling som hennes faster håller i. Swisha till 073-8169667 EMMA JOHDET WETTERGREN

Alexandra Pascalidou får representera alla vänsterblivna som varit för denna kriminella import. Alexxandra har spottat, hatat och skrikit rasism åt alla som försökt göra något som hon nu själv ber om. En retorisk fråga är om Pascalidou är dum i huvudet?

-Pettersson visar några andra offer för den politik som importerat våldet och visat undfallenhet och passivitet. Jag tror inte Alexandra med flera vänsterblivna hört talas om att dessa är offer för importerat våld.

Luna 4 år, dog av en bilbomb, en terrorattack i Torslanda, Göteborg, Sverige men för henne hölls ingen manifestation. Luna har inte blivit någon symbol för det meningslösa invandrarvåldet i Sverige.
Minns ni år 2015, vid året slut hade 162 877 personer sökt asyl i Sverige. I september 2015 stod Löfven och talade vid manifestationen Refugees Welcome på Medborgarplatsen i Stockholm … “Mitt Europa bygger inte murar, vi hjälps åt”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Glöm inte Luna och alla andra

 1. Inlägget är propaganda som utnyttjar ett brottsoffer för egna syften, osnyggt.

  • Propaganda???????
   Det här är en påminnelse om hur djävligt det här landet har blivit.
   Luna förtjänar definitivt all den här uppmärksamheten.
   Man mår dåligt över hela den situationen som familjen går igenom.
   🙏❤️.
   Det är fördjävligt helt enkelt.

   • Gammel
    Alla mord är förskräckliga! Ryssarna mördar civila bland dem kvinnor och barn. Sverige har inte tagit emot invandrare i syfte att de skall döda oss. Ryssarna skjuter raketer för att skada.
    Du är okritisk när det gäller Ryssland, men klankar på svenskt.

  • FÅ BARA UT DJÄVULSSKITEN UR VÅRT LAND!!!

   TILLS DESS: BRÄNN KORANEN, BRÄNN, BRÄNN, OCH ÅTER IGEN!!!

   BRÄNN MILJONER KORANEN!!!

   BARA BRÄNN!!!

   GÅ MAN UR HUSE, OCH BARA BRÄNN KORANEN!!!

   TILLS DEN ISLAMISTISKA DJÄVULSSKITEN ÄR BORTA UR VÅRT LAND!!!

   RECONQUISTA, GOTT FOLK!!!

 2. PK eliten i Sverige skiter väl i Luna!

  De är mer intresserade i att få hit ännu fler dysfunktionella medeltidsmänniskor som de kan gulla runt med..

  Dagens regering är lika slappa som den tidigare (S) regeringen som lämnade över migrationsansvaret till ett 4% parti. Resultatet ser vi!

  38.000 nya “medborgare” hittills i år TROTS LÖFTEN OM SKÄRPT MIGRATION.

  2026 kommer jag att rösta på det parti som stänger dörren för analfabeter, religiösa fundamentalister, kvinnohatare, ………………………………………………. och som börjar skicka hem allah islamister.

  40
 3. PK idioterna , 7 klövern måste vara djävligt nöjda och stolta över sina muslimer.

  30
  1
  • Stefan H
   Jag vet inte, det känns inte som en 7 klöver längre. Snarare en 8 klöver.

   17
   1
 4. Det Luna råkat ut för är helt och hållet våra politiker och mediafolkets fel. Detta är aldrig något de tagit ansvar för. Mediafolket är en katastrof, Lunas liv är kört, ni som orsakat detta borde straffas, Tyrone 84

  38
 5. 1. Varför är inte idioten Löfven åtalad för medhjälp till massmord, massvåldtäkter och masskjutningar? Han är ytterst ansvarig för det elände han åsamkat svenskarna!
  2. Av vilken anledning lever missfostret som skadat Luna? Dylika individer bör berövas möjligheten, att upprepa brott.

  42
  1
 6. Alla som bor i Sverige ska känna trygghet säger Svamlaren nr 1, ändå bor han själv
  utomlands. Men jag tror att han menade Att Allah som bor i Sverige ska känna sig trygg?

  30
  1
   • Han fick väl ett jobb inom FN, och det gör han väl knappast i Sverige, men han klarade kanske inte av det heller och har flyttat hem igen?

    11
 7. På den retoriska frågan om Alexandra Plascalidou är dum i huvudet, går det utan vidare
  att svara ja, det bevisade hon för en tid sen när hon ställde upp i en tävling där det gäller att svara snabbt, men man ska trycka in en knapp först, inte ett enda rätt, hon svarade innan hon tryckt in knappen, blev sur när hon inte fick rätt? Kommer inte ihåg vad programmet hette.

  39
  1
 8. Detta har tagit i mig. Har själv barn. Vuxna! Men det är ju allt för en. Fy fan för detta hemska. Var väl en lärare som tyckte synd om pojken. Den lever bättre än Luna idag. Stackars lilla flicka. Tack Pettersson för att du uppmärksamma oss lite då och då

  38
  1
 9. Ja,du Alexandra..Varför gjordes inget i tid undrar du.Varningtecken fanns redan innan detta hemska dåd,men ingen fattade tydligen vad dåren var kapabel till i tid.Hur många fler galningar av samma kaliber tror du inte finns där utanför din ytterdörr ? När man öppnade dörren för folk från dysfunktionella medeltidsländer och tror att det ska kunna fungera så är man mer än lovligt bakom flötet.Du har stått i denna hallelujakör och tyckt att det har varit så berikande.Så vad klagar du för ? Jag är inte emot invandring,men det bör vara folk som tillför något inte som bara tär och tär.Det kostar mer än det smakar Alexandra.Nu har du fått ett obekvämt icke pk svar på din undran och fråga…

  42

Kommentera