Grekland slår tillbaka mot Ylva Johansson

INVANDRING. Den f.d. kommunisten, numera socialdemokraten Ylva Johansson är EU-kommissionär och har hand om EU:s inre säkerhet, migration, terrorism, med mera för en lön på runt 300.000 kronor i månaden. Det är synd om EU som fått en naiv svensk vid rodret för dessa viktiga frågor.

Ylva Johansson. Bild från Socialdemokraterna

Grekland slår tillbaka! En upprörd grekisk öbo konfronterade EU-kommissionär Ylva Johansson under hennes kontroversiella resa till den grekiska ön Samos. Vid en träff med Johansson på gatan, klagade kvinnan på EU-kommissionärens avsiktliga och “kriminella” invasion av hennes land och ö av migranter.

“Du kommer att ändra vår nationalitet och vårt blod. Vi är Grekland och vi vill förbli Grekland”, förklarade den grekiska kvinnan under sitt utbyte med kommissionären.

“Detta är vårt land, INTE ditt. Du borde skämmas för det du gör.”

“Du står här och säger till oss att vi måste vara något annat än Grekland, vi måste vara skyldiga att ta emot främlingar utan rätt att korsa gränsen… det här är en mycket dålig sak du gör, det är ett brott”, förklarade kvinnan till kommissarie Johansson i deras femminutersutbyte.

På senare tid har det blivit allt mer utmanande att ignorera föreställningen att massinvandring tjänar syftet att erodera lokala och nationella kulturer genom utspädning. Vänsterledare vid öppna gränser tycks utplåna rättssystemen, kulturella normer och lika rättigheter för européer och nordamerikaner.

Rair Foundation

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Grekland slår tillbaka mot Ylva Johansson

 1. Den där rävspelande och dominerande kommunisten är definitivt på fel plats.
  Det är fullständig galenskap att ge en sån typ så mycket makt!
  OCH så galet hög lön!

  Synas och höras är hennes motto. Det har mycket lite med klok och konstruktiv politik att göra.
  Kan vi inte ge bort kärringen till turken.. )

  23
 2. Rätt märkligt att vänsterledare vill öppna gränser, för är det något som vänstern är kända för så är det stängda gränser? Kapitalisten Ylva Johansson med en lön på 300,00 i månaden är ett levande bevis på hur vänstern hycklar, så den Grekiska kvinnan gjorde rätt som talade om för henne om deras hycklande inställning!

  31
 3. Så länge kommunister själva slipper kommunismens konsekvenser tycker dom det är ett utmärkt politiskt system.

  59
  1
 4. Ylva kanske skulle läsa lite här, innan hon möter verkligheten, då det är försent?

  Från Thoralfs blogg.

  Facebook: Yavar Zand 5 juli kl. 05:44

  ”Varje svensk som så tydligt ser vilken horribel katastrof som håller på att hända i Sverige och ändå kan tänka sig att rösta på S, V, MP, C, L, M eller KD borde undersöka sin hjärna, om det finns någon.

  Låt mig som en svensk med iransk bakgrund berätta för er vad nästa steg i ”programmet” kommer att vara.

  Snart kommer ni att bevittna syraattacker på era tjejer och kvinnor som inte ”täcker” sig. Snart kommer majoriteter i kommunstyrelser ta bort griskött på daghem och skolor och separera pojkar och flickor, snart kommer röster höjas för att förbjuda abort, snart kommer röster att höjas för att kvinnor ska täcka sig på badplatser och simhallar, snart kommer röster att höjas för att få gifta sig med 9 åriga barn, snart ser ni fler och fler anhängare av fredens religion i riksdagen, snart kommer ni att se en statsminister som har majoritet i riksdagen som vill ändra på grundlagen och begränsa de få friheter ni har kvar, snart kommer ni att se fler och fler länder kräva visering från svenskar som i allt större utsträckning försöker lämna sitt land. Snart kommer ni se att ni inte ens får resa till Finland, Danmark eller Norge utan visering och särskilt tillstånd. Snart kommer du att höra från dina barn och barnbarn att din generation består av fullständiga idioter och förstört deras liv för all framtid……

  Tror ni att jag hittar på allt det här? Nej, det här är bokstav efter bokstav vad som hände mina föräldrar på 80 talet i Iran. En generation som jag och alla andra i min ålder anklagar för att ha varit fullständiga idioter och utan någon som helst strid lämnade över ett land med 7000 år av framgångsrik historia och kultur till vilda och blodtörstiga islamister.

  Det som händer i Sverige har under många år varit en skrämmande och obehaglig Déjà vu för mina föräldrar. En Déjà vu som nu har blivit verklighet.

  Ni anar inte hur varje cell i min kropp avskyr idioter som fortfarande röstar på S, V, MP, C, L, M eller KD. Ni anar inte hur varenda cell i min kropp avskyr svenska s.k. journalister och svensk media. I morse var största nyheten på SVT situationen i Palestina! Dessa korrupta låtsasintellektuella som kommer att leda Sverige till det som blev kvar av Tyskland efter slaget om Berlin.

  Alltså, hur i hela fridens namn kan ni vara så blinda? Många av er vågar inte ens dela en islamkritisk inlägg på era facebook sidor. Vilka är ni för människor egentligen? Har ni tänkt på vilket ansvar ni har gentemot era barn och barnbarn?

  Svenskar, VAKNA”

  81
  1
 5. Förvisso numera en sosse enbart för att kunna kräma ut en behagligt liv i sus och dus som skattebetalare står för. I övrigt en kommunist såväl i tanke och göranden för att krossa det västerländska samhället genom att importera migranter från dysfunktionella kulturer och länder.

  45
  1
 6. Y.J. har inget emot att vara avskydd av vanligt folk. Idiotlönen övergår hennes förstånd….

  51
  1
 7. I jämlikhetens högborg Sverige får endast kvinnor bli EU-kommissionärer. Detta har sjuklövern bestämt.

  77
  2
  • Islamister och kommunister delar ju en dröm som går ut på att krossa det kapitalistiska systemet. Så än så länge kan dom ju vandra hand i hand. Men sen…….

   54
   2
   • Islam och socialismens mål är att krossa kristendomen och det samhälle den har skapat (eller västvärlden som det kallas idag). Kapitalism, patriarkatet, CIS, m. fl. är socialistiska nyckelord för att styra debatten och ska inte användas.

    28
    2
 8. Ylva Johansson KFML(r) bör förvisas från hela EU på grund av forräderi.

  91
  2
  • Ylva Johansson, KPML(r), VPK och S, bör förvisas från hela EU på grund av sitt pågående forräderi.

   59
   4
 9. Kan inte nuvarande regering byta ut Ylva Johansson mot någon mer kompetent person.
  Kan inte bli värre.

  86
  2
 10. F.d. kommunist?

  En gång kommunist, alltid kommunist. Hon är bara bättre på att dölja sina onda avsikter. Islamister och kommunister är konkurrenter om världsherraväldet. Varför en kommunist som Johansson vill underlätta för en konkurrent som vill utrota henne är för mig en gåta. Troligen ren dumhet. De kanske har en dold överenskommelse som Stalin och Hitler?

  82
  2

Kommentera