Arafats dotter

BISTÅND. Yassir Arafat sade själv att han var född 1929 i Jerusalem men det finns en födelseattest på att han föddes i Kairo 1929. Han var Palestinska befrielseorganisationen, PLO:s ordförande 1969–2004 och president för den palestinska myndigheten 1996–2004. Han mottog Nobels fredspris 1994.

Yassir Arafat, dottern Zahwa och fru Suha.

Yassir Arafat var gift med 34 år yngre Suha Arafat, som var blonderad och bodde i Paris med parets dotter. Suha var kristen arab men konverterade vid giftermålet.

Efter andra världskriget var miljoner människor i nöd och på flykt över världen. 1948 flyttade 700.000 människor från det område som blev staten Israel.

För de så kallade palestinierna bildades 1949 FN:s hjälporganisation för Palestinaflyktingar, UNRWA. “Palestinierna” var de enda som fick en särskild organisation till sitt förfogande. Judarna som var fler och drevs från arabvärlden fick ingen eller mycket lite hjälp av FN.

UNRWA verkar än idag, och “palestinierna” deras barn, barnbarn och barnbarnsbarn har idag blivit 5,7 miljoner och de räknas fortfarande som flyktingar även om de är födda i Syrien, Jordanien, Libanon eller Europa.

Inget folk har blivit så positivt särbehandlat som “palestinierna” ändå har det blivit en katastrof. Varför de 700.000 “palestinierna” inte har assimileras i grannländerna är obegripligt, i Sverige får de bli medborgare med fullständiga rättigheter efter 4-5 år. I arabvärlden får de inte bli medborgare ens efter flera generationer. Finnarna som flydde från Karelen togs emot i Finland, tolv miljoner fördrivna tyskar togs emot i Tyskland osv.

En av dessa “palestinska flyktingar” är Zahwa Arafat och dotter till Yasser Arafat. Zahwa är arvtagare till Arafats mångmiljonförmögenhet som han samlat på sig från “biståndet till Palestina”. Hon äger också en gata i London, bor i Paris och talar fyra språk men inte arabiska. Zahwa är “flykting” och har rätt till stöd från UNRWA.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.Du kan även SWISHA till 0760 858 480 IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Arafats dotter

 1. Arafat ha ha, en stor terrorist. Den Norska Nobelkommittén har historiskt misslyckats fler gånger är lyckats med sina priser.

  43
  1
 2. Från Sverige, men även från FN har det alltid varit ett enormt fjäskande för Palestina,
  stora feta bidrag som dom använder till att köpa vapen för, märkligt att vissa folkslag
  ska stå över andra. Margott Wallström har öst 100 tals miljoner över Palestina!?

  43
 3. Det var så mångkulturkonceptet började!

  Palmes vänskapliga kontakter med extremister i “tredje världen”, som det kallades då!

  Yassir Arafat, Fidel Castro, Daniel Ortega, Moboto m fl. sköna skjutande lirare!

  Då tyckte Palme, att de var så härliga människor, dessa massmördare, att det var väl värt att göra Sverige mångkulturellt för!

  Synd att han inte han träffa Stalin också, så vi fått massa toppenbolsjeviker hit också!

  Men Palme fixade hit massa röda chilenare, I alla fall, under Pinochet! För honom föll inte Palme i smaken! Han var väl för tam kan jag tro!

  Palme, skulle nog ha gillat den stora muslimska importen! För det blev ju bara lite liv i luckan, och det tyckte Palme om! Sen mord och våldtäkter och sånt! Petitesser inte värt att fästa avseende vid, tyckte Palme, “för det är väl härligt med mångkultur ändå”!

  Så där och då började hela förvandlingen av vårt land, TILL DEN VIDRIGA SKIT DET ÄR IDAG!!!

  42
  1
 4. I den socialistiska vågen efter 2 världskriget så skapades UNWRA för att konstant ha en press på Isrsel som är socialisternas värsta mardröm, ett judiskt hemland.

  37
  1
 5. Egen intresset ljuger aldrig!

  Om man tjänar mer på att framställa sig som förfördelad blir det naturligt att behålla den inställning då det blir ens födkrok.

  49

Kommentera