Djupt oroväckande utveckling om islam i Sverige

ISLAM. Efter uppståndelsen kring koranbränningar vill Jonas Trolle, chef för centrum mot våldsbejakande extremism, att ordningslagen skrivs om så att hänsyn tas till rikets säkerhet. När polisen i våras tog hänsyn till just det – fick de bakläxa i flera instanser. – Vi analyserar för närvarande domen inom justitiedepartementet, säger justitieminister Gunnar Strömmer (M) till Dagens Nyheter.

Under den senaste tiden har också flera M-profiler efterlyst en annan tillämpning av lagen. Den tidigare utrikesministern Carl Bildt har kallat förvaltningsrättens tolkning för ”ohyggligt snäv” och Gunnar Hökmark, tidigare EU-parlamentariker, har ifrågasatt om koranbränningar verkligen ryms inom yttrandefriheten. Även utrikesdepartementet, under ledning av utrikesminister Tobias Billström, har fördömt koranbränningen som ett uttryck för rasism och främlingsfientlighet.

Moderaterna vill i dag varken svara ja eller nej på om några lagändringar kan behövas. När DN i februari ställde frågan till alla partier om huruvida det finns skäl att se över den lagstiftning som finns var svaret från Moderaterna kort och gott ”nej”.

I dag är svaret inte lika tydligt.

”Kammarrättens dom har precis vunnit laga kraft och det pågår en analys av den inom justitiedepartementet. Vi vill inte föregå den,” skriver partiet.

-Pettersson säger att möjligen behövs det lagändringar i framtiden men de ska inte ske efter utpressning. Är det några som ska ändra lagarna så är det de muslimska länderna. De måste sluta bli kränkta för allt och inget.

Samuel Paty, skollärare
 • Minns ni  Skolläraren Samuel Paty, 47, som halshöggs av terroristen Abdullakh Anzorov den 16 oktober 2020 efter att ha visat karikatyrer på profeten Muhammed under en kurs om yttrandefrihet. Några minuter efter mordet sköts Abdullakh Anzorov till döds av fransk polis. Senare hyllades den muslimske terroristen herr Anzorov i sin hemby Shalazi i den ryska republiken Tjetjenien med hjältebegravning.
 • Kommer ni ihåg Salman Rushdie och satans verserna?
 • Glöm inte Jyllands-Posten och Muhammed-karikatyrerna
 • Eller Lars Vilks med Rondellhunden.
 • Hoppas alla kommer ihåg de muslimska massmorden på Charlie Hebdos redaktion.

Tro aldrig, aldrig att islam ändrar sig om vi slutar bränna koraner.

”Fördomar om islam som en primitiv religion och att islam är omöjlig att kombinera med demokrati florerar”. Själv så var det avgörande steget som fick mig att lämna islam när jag började studera de islamska skrifterna. Det jag fann var att islam just är en primitiv religion och fullständigt omöjlig att kombinera med demokrati. Så vad är det som Koranen lär sina anhängare då? Ja, döm själva, säger Mona Walter, före detta muslim från Somalia som konverterat till kristendom och boende i Sverige.

 • Muhammed lärde att män får våldta och gifta sig med flickor i förpuberteten (65:4),
 • att icke-muslimer skall korsfästas och amputeras (8:12, 47:4) samt halshuggas (8:12, 47:4),
 • att den troende som dödar ickemuslimer blir belönade i paradiset (9:111),
 • att icke-muslimer skall kallas svin och apor (5:60, 7:166, 16:106),
 • att ickemuslimer är vidriga varelser som inte förtjänar någon nåd (98:6),
 • för islams skull skall man utpressa icke-muslimer (9:29),
 • och detta för att bara ge några få exempel bland många andra. Att detta är ett tecken på en primitiv religion som inte vill samverka eller respektera ett demokratiskt statsskick skall man inte behöva ha en juristexamen från Uppsala universitet för att förstå.

Och hur är det med islam och demokrati då? Man kan vända sig till Koranen för att få alla de svar man behöver.

 • Enligt islam ska man behandla icke-muslimer som svurna fiender (4:101),
 • män får ha sexslavar och arbetsslavar (4:3, 4:24, 5:89, 33:50, 58:3 och 70:30)
 • samt skall slå dessa och sina fruar (4:34,
 • och Muhammed uppmanade också alla män att ha piskor hängande där deras kvinnor kan se dem: Kash. Shaf of Al-Zamakhshari, vol. 1, s. 525),
 • en muslim skall terrorisera ickemuslimer (8:12, 8:60) och i Sahik Muslim läser vi ”Jag har blivit beordrad att strida mot folk tills de erkänner att det finns ingen annan gud än Allah, och Muhammed är Allahs budbärare” (1:33).

Att Islam inte heller går ihop med yttrandefrihet märker vi av genom att det som muslim är förbjudet att kritisera eller ifrågasätta sin egen religion (4:65, 24:63) På arabiska heter det Fitnah. Det är av denna anledning jag aldrig stött på ”moderna muslimer” eller sekulära muslimer som offentligt kritiserar sin egen religion. Detta trots att många moderna muslimer, uppfattar islam som primitiv och odemokratisk i sin nuvarande form.

Islams mål är världsherravälde.

Sura 9, vers 29 (9:29) “Striden mot dem, som ej tro på Gud och den yttersta dagen, ej helighålla vad Gud och hans apostel förklarat heligt och ej bekänna sanningens religion, nämligen dem som fått skriften, tills de villigt giva skatt och ödmjuka sig.”

33:27 “Och han gav eder deras (de otrognas) land och hem, deras ägodelar och ett land, som ni aldrig beträtt i arv, ja Gud är allsmäktig.”

Nedan några teckningar som muslimer mördar för. Muslimerna är inte kloka…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Djupt oroväckande utveckling om islam i Sverige

 1. Om Trolle är orolig för Sveriges säkerhet så borde han föreslå att Islam förbjuds i Sverige. Hela Koranen är full med hat och hets mot judar, kristna, polyteister och ateister. Hur kan det komma sig att koranen inte är förbjuden?

 2. Vi kan vänta lite med Nato, Putingubben kommer inte anfalla i närtid. Erdogan är inte för evigt, inte heller Orban.

  För vi får väl hoppas att moderater och andra inte vill ha särskilda islamska blasfemilagar? Det pågår ju ingen islamisering heter det…

  14
 3. Dom skenheliga Sossarna deras husorgan SVT/SR lotsas inte om att dom som skapat denna oordning är samma gäng som livligt aplåderat denna utveckling i snart 30 år, men som nu fegt tar varje tillfälle i anspråk för att hitta något att klistra på Tidö gänget.
  Med andra ord, DOM SJÄLVA

  Skulle kunna ange namnen på hundratals Sverige fiender bland dessa!

  16
  1
 4. Vi ska inte skriva om Lagar för vad som är tillåtet i Sverige för att det ska passa för en religiös sagobok, MEN nu har det ju brännts ett antal koraner, och därvid har vi visat

  Muslimerna att det är tillåtet enligt vår grundlag, och då kan det vara nog. Sluta upp med att ge fler tillsånd att bränna koranen nu. Använd istället tiden till att upplysa Muslimer som tar sig rättigheter, upplysa om att begå grova brott kan och ska sluta med utvisning

  och indragit Medborgarskap, att lagarna i Sverige är dom som dom ska rätta sig efter och inte något som dom tror sig har rätt att göra som det passar dem. Men den absolut viktigaste åtgärden är att sätta stopp för invandringen, att Pausa den tills den oordning
  som råder har rättats till, här flyter omkring alldeles för många av dessa individer som

  tror att Penningtvätt, knarkförsäljning, all slags grova brott, åldringsrån, balkongflygning,
  gå klädd på stan med kniv och vapen, va allmänt ofördkämd mot allt och alla, bränna flaggor, bränna byggnader, Bilar, sprängningar av fasader,m.m m.m i all oändlighet
  att det är tillåtet, för ingen visar för dem att så är det inte, allra minst vårt MESIGA orättssystem, istället jobbar dom mer för att se till så att brottslingen inte på något vis
  blir kränkt, offren kommer andra tredje hand,dom skiter man i!

  15
  1
  • Vad tjänar vi på det???

   NEJ INGET STOPP, förrän VÅLD OCH VÅLDTÄCKTER MOT KVINNOR, MÅSTE UPPHÖR, LIKASÅ ALL GÄNGBASERAD KRIMINALITET, OCH ALLT ÖVRIGT BRÄNNANDE, AV VÅR SVENSKA EGENDOM!!!

   DÅ, men först DÅ, kan vi tänka oss att sluta med koranbränning, MEN INTE FÖRÄNN DESS!!!

   9
   2
 5. Det är en fara för rikets säkerhet, om fler än tio muslimer samlas!!! DETTA BORDE ALLTSÅ VARA FÖRBJUDET, INTE koranbränningar som är en legitim missnöjesyttring med islamistiskt våld i vårt land!!!

  14
  1
 6. Kommer Islam att orsaka Sveriges undergång ?

  Förstår Socialdemokraterna, Miljö Partiet samt Centern vad dom skapat med sin import samt daltande av muslimer till vårt land ? Finns det något gott med att vi har en miljon muslimer i vårt land ?
  Är inte muslim importen lika farligt för Sverige som vad Putin är.

  22
  1
 7. På SVT just nu 8:30 i nedre fältet på nyheterna.

  Majoritet svenskar vill förbjuda koranbränningar.
  Har dom varit i Malmö och frågat mussarna(de oäkta svenskarna)?

  Har inte fått någon fråga om detta, och ingen i bekantkretsen heller, allså ljug i högsta grad.

  35
  1
  • Då jag aldrig tittar på SVT nyheter har jag missat det. Men nej! Jag har inte blivit tillfråga och ingen jag känner heller. Så det är nog bara tagit i luften

   18
   1
  • Nej, de frågade på Södermalm i Stockholm. Socialisterna där vill som vanligt skydda sina terroristkompisar muhammedanerna.

   Socialisterna är nu sura för att deras avskaffande av hädelselagarna på 70-talet så de fick skända kristendomen fritt nu kommer tillbaka och biter dem i arslet.
   Socialister är per definition idioter.

   15
   1
 8. VIK ALDRIG EN TUM för turkar och muslimer !
  De misstag du gör idag kan medföra att du i morgon har en kniv i ryggen.

  38
  1
 9. Vad tycker Arga Andersson och hennes parti om den situation de skapat i Sverige .
  Väldigt tyst tycker jag .

  48
  1
  • Erkänna att man klantat sig är något en politiker aldrig behöva förklara. Detta på grund av odugliga och köpta “journalister”…

   26
 10. Islam skall UT UR Sverige !

  Mogens Glistrup uttryckte detsamma för mer än 25 år sedan om islam i Danmark.

  34

Kommentera