8 thoughts on “Dagens jämförelse

 1. Lägg även till att i Frankrike har man vana sedan kolonialtiden att “hantera” galna islamister. Öga för öga, tand för tand. Det enda språk dessa kaosande troglodyter förstår

  Det har vi INTE i Sverige men vi i Sverige har numera en procentuellt större andel islamistisk befokning i landet än i Frankrike .

  Något som en majoritet av den svenska befolkningen INTE vare sig önskat eller hurrat för.

  21
 2. Islamisering och invandring av analfabeter, lågutbildade och kriminella har ett pris!

  Det är det vi just nu betalar!

  De goda, naiva och skenheliga har i sin godhet fört oss hit men förr eller senare inser även de att VERKLIGHETEN är som den är just pga att den är PÅ RIKTIGT!

  Då kanske även de förstår att otrygghet, hedersvåld, rån, mord, utpressning, våldtäkt, ….. även kan drabba dem där de bor i sina trygga områden OCH då kan vi få till en förändring.

  Att dagens politiker, PK-elit och media kommer göra något fram tills dess kan vi glömma. VI MÅSTE SJÄLVA TA SAKEN I EGNA HÄNDER!

  27
 3. I Sverige lever vi med hatbrott, blåljussabotage, skjutningar, sprängningar, mord, våldtäkter, bidragsbrott, bilbränder, brott mot åldringar etc. I Frankrike är det kaos. Andra europeiska länder har inte samma problem. På Island, i Finland, Norge, Danmark, Polen etc är det lugnt. hur kommer det sig? För att hitta samma problem någon annanstans måste vi vända blickarna mot Palestina, Libanon, Sudan, Syrien, Somalia etc… vad har hänt?

  37

Kommentera