57 muslimska stater kräver skydd mot koranbränning

ISLAM. Det muslimska grupperingen Islamiska konferensorganisationen (IKO) kräver åtgärder för att förhindra nya koranbränningar, rapporterar Reuters.

Bland annat kräver de 57 staterna att internationella lagar ska omfatta och förhindra alla typer av hatbrott mot religioner. – Vi måste sända ideliga påminnelser till det internationella samfundet rörande ett akut införande av en internationell lag, säger Hissein Brahim Taha, generalsekreterare för IKO.

Uttalandet kommer efter att organisationen hållit ett extrainkallat möte i Jeddah under söndagen.

Mötet hölls bara dagar efter att en man eldat upp en koran utanför en moské i Stockholm – något som lett till omfattande protester i flera länder trots att det enligt svensk lag omfattas av yttrandefriheten.

-Pettersson säger att om muslimerna att erkänner FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna vilket inget muslimsk land ännu gjort så kan de komma tillbaka sedan. Islam och mänskliga rättigheter går inte att sammanföra efter många muslimer menar att den islamiska rättens källa är Gud och inte mänskligt skrivna konventioner. Gud går före människan.

De muslimska länderna borde också införa religionsfrihet i sina länder, lika rättigheter för kvinnor och män, sluta förfölja homosexuella med flera. När det och mycket till är genomfört kan vi börja diskutera koranens rättigheter att inte bli uppeldad.

Det känns lite fånigt när de muslimska länderna kräver en internationell lag som ska skydda koranen, när de struntar i internationella lagar i andra sammanhang.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

35 thoughts on “57 muslimska stater kräver skydd mot koranbränning

  1. Skicka till internationella samfundet ? Vad menar de med det ?
    Mvh Sjöström

  2. Eftersom koranen till stora delar utgör grov hatpropaganda mot alla religioner utom islam, så bör den förbjudas att existera inom Sveriges gränser.

    11
  3. Folk som går omkring i ett enmans partytält behöver man inte bry sig om.

  4. Vi borde säga till dessa 57 stater att det är deras skyldighet att skydda svenska folket mot dagliga hatbrott som svenska folket utsätts för i flesta fall av muslimska migranter.

    17
  5. Sköt ert så sköter vi vårt! Människor söker sig till Sverige och Europa av en anledning och borde dra sina egna slutsatser!

    18
  6. Koranen är en slags handbok för terrorister. Verkar som Putin har kastat ett getöga i den.

    26
  7. De skriker ut detta från saudiaraben, Bibeln är förbjuden där. Ingen media här reflekterar och tar upp något utan bara upprepar muslimpropaganda.

    51
  8. Dom där 57 muslimska länderna har nog fått det hela om bakfoten, och det ganska rejält dessutom!
    Det är nämligen vi som behöver skyddas mot gruppvåldtäker, misshandel, mord, bilbränder, mordbränder, upplopp och terror, bedrägerier, narkotikahandel i all oändlighet, från muslimer boende i Sverige!
    Och därför ska vi införa fredagsbränningar av koranen över hela Sverige, ända tills den siste muslimen har lämnat vårt fosterland.
    Samtidigt vill jag också framföra en offentlig hälsning till alla dessa 57 muslimska stater och dess invånare!
    Ni kan fara åt helvete!

    59
    2
  9. Dessa mindre vetande människor måste förstå att vi har yttrandefrihet i Sverige. Vi har vårt de har sitt. Deras sätt att se ner på kvinnor. Jag vet för jag har sett det. Du bestämmer inte över mig sades det till en kvinnlig chef. Men då ska inte vår kultur röras. Känner mig kränkt när jag ser vissa saker de gör. Ett typ exempel är mobilen. Jag har den alltid vid örat. Dessa går alltid med den framför ansiktet och skriker

    31
    2
    • De har väl utövat för mycket böneutrop i minareter, kan jag tro! 😏

      19
      2
  10. PRECIS TVÄRTOM, ÄR DET, MOT UD!!!

    UD-NAZISTERNA, HAR TOTALT FEL!!!

    Byt bara ut främlingsfientlighet och rasism, mot judar, judiskt och judendom, så blir betydelsen helt klar!!!

    11
  11. Jönsen hur ska du ha det? Jöns eller Jens?

    Tycker du vi ska vika oss får du tycka det.

    Jag tycker de som protesterar mot ideologin islam och koranen ska vara stolta.

    32
    1
    • Kairodeklarationen om de mänskliga rättigheterna i Islam är en deklaration som förmedlar en muslimsk syn på mänskliga rättigheter.
      Deklarationen antogs av Islamiska konferensorganisationen i Kairo 1990 och förmedlar en muslimsk syn på mänskliga rättigheter samt slår fast sharia som deras enda grund.[1] Flera muslimska länder ansåg att FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna inte tog hänsyn till kulturella och religiösa förhållanden. Exempelvis har Saudiarabien, som ratificerat ett flertal FN-deklarationer med förbehållet att landet endast anser sig bundet av åtagandena i konventionerna i den mån de inte strider mot landets religiösa lagstiftning sharia enligt Koranen. Konflikter mellan islam och de mänskliga rättigheterna finns när det gäller kvinnans ställning, religionsfriheten, yttrandefriheten, samt homosexuellas rättigheter, områden där Kairodeklarationen skiljer sig från den av FN antagna motsvarigheten..
      . Met på Wiki

  12. Visst……Under förutsättning att mussarna lägger av med :
    Bilgrillningar
    Skolbränder
    Rån
    Våldtäkter
    Bidragsbrott
    Skjutningar
    Knivdåd
    Bombdåd
    Mord
    Misshandel
    etc, etc………………

    Det går ju bra att ikläda sig offerkoftan, men lite självrannsakan kunde ju vara klädsamt NÅGON ENDA JÄVLA GÅNG !!!!!!!!!!!!!!!!!

    54
    3
  13. En enkel fråga : Varför är muslimerna här överhuvudtaget ?
    Dom gillar ju inte oss och vi gillar inte dom. Dom borde trivas bättre i sina medeltida länder men där får dom väl inga bidrag……
    Dom är här enbart för att leva på oss. Hur länge ska vi tillåta det ??

    44
    3
  14. En sketen bok, är en sketen bok!!!

    Och i så fall borde det också införas HATBROTT MOT VÄSTERLÄNDSKHET!!!

    30
    2
    • DET BORDE VARA DET HÖGST PRIORITERADE IDAG, när man ser vad muslimerna tar sig till gentemot oss västerlänningar, på alla plan!!!

      DET ÄR DET HÖGST VÄSENTLIGA IDAG!!!

      Vad är väl då en sketen dasspappersbok att fästa något avseende vid!!!

      29
      1
    • Det ENDA som borde införas i lag till skydd för våra kulturer och folk, här väst!!!

      Muslimerna, kan bara dra, med sina satansverser!!!

      ABSOLUT INGEN lag ska införas till skydd för denna förruttnande maskätande äckelstank, som benämnes koranen!!!

      27
      2
  15. Yttrandefriheten gör det möjligt att sprida koranen trots att den är fylld med hat. Om vi begränsar yttrandefriheten genom att förbjuda koranbränning, så är det rimligt att samtidigt även förbjuda koranen.

    Vi måste alla agera för ett förbud mot koranen innan det är för sent!

    35
    2
    • Tja, man kan ju kanske förbjuda allt som har med koranen att göra! Vare sig det är behöver eller ”bä”!

      Koranbränning, böneutrop, boken i sig, dyrkan och recitation av densamma, shariaregler m m. m m.

      20
      1
      • BUH eller bä, skulle det vara! Inte ”BEHÖVER” eller bä!

        9
        1

Kommentera