Ställ ner champagneglaset och åk ut och möt svenska folket

INRIKES. Socialdemokraterna riktar kritik mot Ulf Kristersson (M) efter att statsministern tackat nej till att medverka i SVT:s ”Aktuellt” på måndagen och i stället höll en middag i Sagerska huset. En dålig prioritering i en tid då kriminella sprider osäkerhet på gatorna, anser partisekreterare Tobias Baudin.

Ställ ner champagneglaset och åk ut och möt svenska folket istället, säger Baudin till Aftonbladet.

Steget Efter

Middagen var planerad sedan tidigare men Baudin anser ändå att Kristersson borde ha sagt ja till SVT:s förfrågan. På en fråga om inte ex-statsminister Magdalena Andersson (S) bjöd in till några evenemang när hon hade posten betonar Baudin att det är ”kris i vårt land”.

I en kommentar skriver Kristerssons biträdande presschef Carl Bergkvist att Kristersson var på plats i Farsta efter helgens dödsskjutning och att regeringen lagt fram det mest ”ambitiösa programmet i modern tid ” för att stävja våldet.

Andersson och Kristersson möts i TV4:s partiledardebatt som inleds 20.00.

-Pettersson säger att partisekreterare Tobias Baudin (S) är en fjant, men att ta ansvar för de gångna åtta årens grova kriminalitet är inte aktuellt för fjanten och hans parti.

  • I år har 20 människor mördats med skjutvapen till och med den 12 juni.
  • Förra året när S och Tobias Baudin styrde var det 29 mördade med skjutvapen samma datum, då var det inte tal om inställda middagar och kris i vårt land.
Tobias Baudin är född 1974 och uppväxt i socialdemokraternas Sverige.
Bild: Steget Efter

I november 2021, höll Socialdemokraterna partikongress i Göteborg och då valdes fackförbundet Kommunals ordförande Tobias Baudin till ny partisekreterare i S. När den 46-årige Baudin höll sitt tacktal talade han om klassamhället. – Jag avskyr det klassamhälle jag växte upp i. Och jag avskyr att kvinnor föds till sämre möjligheter enbart på grund av sitt kön. Så, på kuppen blev jag feminist, sade han bland annat till publikens jubel.

-Pettersson tycker det låter som Tobias Baudin är uppväxt på 1800-talet när han i verkligheten är född 1974 och uppväxt i socialdemokraternas Sverige. Tobias värderingar är att prata med alla utom med SD. Herr Baudin som säger sig kämpa för lågavlönade kommunalarbetare kommer att tjäna c:a 140.000 kronor i månaden, plus förmånen att bo i fackets paradvåning på 116 kvadrat i centrala Stockholm, där betalar han säkert hyra men jag tror inte den är så hög. Han blir en bra, hycklande pamp…

Jag misstänker att när LO-pampar pratar om värderingar ska det vara så höga priser så de slipper träffa sin egna medlemmar på lokal.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Ställ ner champagneglaset och åk ut och möt svenska folket

  1. Baudin har talskrivare och kreativa hjärnor som formulerar det han ska säga. Talskrivarna och de kreativa hjärnorna är till satta av skuggorna i maktens korridorer.
    Inte kan väl de det varit så synd om vara så fulla av hat mot vita människor?!

    17
  2. Det är Tobias Baudin själv som skall ställa ner champagneglaset och ge sig ut för att möta svenska folket. Det är hans parti och dess politik som bidragit till att det ser ut som gör i samhället.

    24
    1
  3. Det är skrattretande att läsa Arga Anderssons och Boudins uttalanden när de försöker förhärliga åtta års makt.

    43
    1
  4. Sossar är falska och vidriga. En sossedjävul skulle gärna lura av dig ditt arv, eller plundra ditt bankkonto.

    39
    1
  5. Arga Andersson och Bänga Baudin är två riktiga sossar .
    Förstår inte så mycket .

    42
    1
  6. Dagisnivå på honom. Ta ut nappen och tänk efter så du inte gör bort dig så fort du öppnar munnen.

    37
    1
    • En politisk broiler, som aldrig tagit ett handtag med sina veka armar, förmodligen har han inte ens utfört sin värnplikt den fan.

      35
      1
  7. VAR FANNS (S) UNDER DE TIDIGARE 8 ÅREN???

    Arga Andersson (S) och Tobias Baudin (S) var i alla fall INTE där de hade behövts dvs i VERKLIGHETEN!!!

    Allah dess undanflykter, allah dessa insinuationer, allah dessa halvlögner och allah lögner!! ALLT FÖR ATT SKYDDA VALBOSKAPEN!!

    Kriminalitet, islamism, NATO, bidragsfusk, hedersvåld, klanerna,…….. ALLT SOPADES UNDER MATTAN!

    I väntan på vad då?? VERKLIGHETEN FÖRSVINNER ALDRI AV SIG SJÄLV PGA ATT DEN ÄR VERKLIG PÅ RIKTIGT!!

    Faen ta allah dessa goda, naiva idioter. NI HAR FÖRSTÖRT SVERIGE MED HJÄLP AV (MP, C; V, S):

    52
    2

Kommentera