Stoppa nya medborgarskap

MEDBORGARE. Sverige ska ha EU:s stramaste migrationspolitik och det ska ställas högre krav för att få svenskt svenskt medborgarskap, vara fokus på svenska språket och visa respekt för de gemensamma värderingar som har byggt Sverige starkt, sa statsminister Ulf Kristersson igår.

Annika Strandhäll (S), Morgan Johansson (S), med flera tycker det är sorgligt att statsministern lägger nationalistiska förslag på nationaldagen. S vill tydligen ha öppna dörrar till Sverige i framtiden också.

Antal beviljade svenska medborgarskap:

 • 2023 – januari till och med april 22.383. Inkomna ärenden som inte avgjorts ännu 91.779
 • 2022 – 89.967
 • 2021 – 86.889
 • 2020 – 81.377
 • 2019 – 74.924
 • 2018 – 61.312

-Pettersson tycker att alla nya medborgarskap ska stoppas tills nya regler är på plats. Dessutom ska alla medborgarskap kunna dras in för dem som ljugit, mutat eller hotat sig till medborgarskapet samt kunna dras in för dem som begår grova brott.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Stoppa nya medborgarskap

 1. Jag tror förra året är ett toppår i beviljade medborgarskap. Uffe har lite att ta tag i, men det blir nog mest snack. Det nya är väl att halva Indien måste bli medborgare pga sk ”kompetensbrist”. Det är väldigt mycket indier (och pakistanier) i Stockholm i en del förorter tycker jag mig se… I och för sig ok om de jobbar och spelar kricket ch sköter sig, men det måste vara proportion på det och ALLA måste inte bli medborgare för att jobba här. Schweiz har inga problem att locka kompetens och där är det mycket svårt att bli medborgare.

 2. Men det tar ju sån fruktansvärd tiiiid, att förändra!!! Och det är alla de implementerade sosselagarnas fel, som de var oerhört snabba att sätta i sjön under sin regeringstid!

  Det har ALDRIG stiftats så många begränsande lagar som då, under denna senaste period!

  Sossarna har verkligen förstört Sverige, och krånglat till förändringar till det bättre enormt!!!

  Magdalena sitter väl och hånskrattar någonstans åt de konservativas oförmåga att ta itu med problemen p g a sossebyråkratin! Det är därför hon är så arg när de verkligen försöker! FÖR ATT HON ÄR RÄDD ATT DE SKA LYCKAS, LAGARNA TILL TROTS!

 3. Det är inte invandringen det är fel på. Det är asylmottagandet. Innan Sverige öppnade för hela världen 1967 hade vi en bra och funktionell invandring. Immigranterna anpassade sig till samhället, lärde sig språket, arbetade och betalade skatt. Med Lo:s motstånd mot arbetskraftsinvandring så började problemen med dysfunktionella drönare från Långtbortistan.

  13
  • Argus:
   Ja och dessa som bosatte sig i Sverige efter VV2 utmärkte sig inte i samhället. De liksom vi inhemska arbetade och gnodde på. Själv jobbade jag tillsamman med flera olika invandrade europér. Dessa sökte tala vårt språk,och var (tror jag) tacksamma funnit en oskadd värld efter kriget !

   3
   1
 4. Sverige behöver inte fler medborgare än vad den organiska tillväxten medför.

  17
 5. Jo det är så dags att ge Ko´n hö…när den redan är dö !
  Landet är,och förblir förlorat för oss urbefolkning….Arabvärlden och deras kriminella har spolierat allt det vackra som tidigare fanns. Nu stormar dessutom Afrikanska kannibaler in och fullbordar mångkulturen.

  26
   • Skrivande använder oftast OPERA:s webbläsare.
    Markerar länken, och öppnar en ny opera, och klistrar in den.
    Då kommer oftast frågan om man önskar öppna den med svensk text.
    Klicka på den, och med lite tur så får du den översatt.
    Det fina med opera är högerklickandet, om man vill spara den som Pdf fil.

    Sedan vad gällande ämnet! Där är jag en stark motståndare av att släppa in
    individer från kulturer som inte erkänner sitt motsatta kön som likvärdiga.
    Tror inte jag behöver förklara det närmare.
    Vi framförallt är otrogna, efter som inte hucklen bärs. Ej heller erkänner deras profet som den sanna.
    1400 års varnsinne bord vi befrias ifrån, genom att förbjuda dessa sandtrampare tillträde till oss otrogna.Det borde vara ett logiskt agerande.

 6. Kloka politiker hade stoppat invandringen under tiden tills nya regler är på plats, under tiden kan dom sysselsätta invandringsprocessen med att slänga ut dom hundratusentals som inte har rätt att befinna sig här!

  Att sen Annika Strandhell och Morgan Johansson gläfser kan dom bortse ifrån med tanke
  på vad dom själva presterat?

  29
  1
 7. Tror ni på ett politiskt löfte så är ni verkligen naiva.
  Det kommer att fortsätta och fortsätta till allt svenskt är mångkultur.

  28
 8. Det kallas något specifikt på byråkratiska men i praktiken innebär det att alla beslut stoppas.
  Detta ska göras med medborgarskapsansökningarna tills dess de nya reglerna är på plats. Dessa regler ska gälla retroaktivt från den 1 januari 2020.
  Kan man retroaktivt ändra tronföljden med flera år kan man ändra medborgarlagen på samma sätt.

  29

Kommentera