S-ledaren om El-Haj: ”Blir självklart kvar i partiet”

INRIKES. Jamal El-Haj, är en så kallad palestinier född i Libanon, och riksdagsledamot för Socialdemokraterna, invald för Malmö valkrets. Mot partiets avrådan deltog riksdagsledamoten Jamal El-Haj (S) på en konferens där ordföranden pekats ut som en ledarfigur för terrororganisationen Hamas.

Jamal El-Haj “…Jag deltog på konferensen och mitt val att delta grundar sig i min enorma längtan av mitt hemland Palestina och den vackra gemenskapen som jag delar med andra på konferensen…”

“…Denna konferens var en viktig symbolisk gest gentemot min kära mor om att jag aldrig glömmer min identitet och kampen om att en dag få återvända hem…”

-Pettersson struntar i om Jamal El-Haj är medlem i Socialdemokraterna men han har 73.000 skattekronor i månaden för att sitta i Riksdagen och representera Sverige och det svenska folket. Jag vill inte lägga skattepengar på en riksdagsledamot som arbetar för Palestina.

Jamal El-Haj får 73.000 skattekronor varje månad för att krama Hamas, Argare Andersson vill att vi ska glömma det.

Jamal El-Haj och Amin Abu Rashid ((Hamas) på scen i Malmö. Skärmdump från direktsändning på Facebook.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “S-ledaren om El-Haj: ”Blir självklart kvar i partiet”

 1. El-Haj som längtar till Palestina sitter i riksdagen uppburen av Magdalena och av henne satt i Utrikesutskottet. Just nu har han tagit time-out med full lön och kan om några månader ånyo få full tillgång till sekretesskyddad information. Rikets säkerhet tycks inte bekymra Magdalena. Margot Wallström är nog glad.

  Centerledaren från Turkiet har också full tillgång till sekretessinformation som andra partiledare.

  Socialdemokraten Ilija Batljan från Montenegro hoppade av som politiker och startade fastighetsbolag. Då köpte han kommunala fastigheter från kommuner där han hade sossekompisar som styrde. Sedan fick kommunen hyra sin gamla fastighet till bra pris för Ilija. Nu äger han tydligen även ärevördiga Dalregementets kaserner. Nu är SBB i kris och risken är att Kina elle Ryssland på omvägar kan komma att äga ett svenskt regementes lokaler. Det du Gustav Vasa!!!

  Detta var några exempel. I vilket annat land skulle detta kunna hända? Och inte gå att stoppa??? På något sätt tycks alltid socialdemokrater eller centerpartister vara inblandade. Ska vi medborgare som hyllar nationaldagen behöva tåla detta?

  13
 2. Socialdemokraterna är ett parti som i allt större utsträckning drar till sig den här typen av skitfolk, det höjer siffrorna temporärt men på sikt blir det bara skit, och det är bra om dom inte fattar det själva.
  Socialdemokraterna är inblandade i massor av skit, som sedan Tobias Baudin försöker släta över med sina lögner i vanlig ordning.
  Jag tror att Sveriges ungdomar sett igenom spektaklet och det kommer gynna Sverigedemokraterna mycket i nästa val.
  Vem fan vill ha palestinska politiker i Sveriges riksdag ?? Inte många skulle jag tro.
  Elhajen säger att han längtar hem… men åk hem då, och det är nu !!
  Ingen kommer en Socialdemokratisk terrorist som hänger med Hamas.
  Möjligen Magdalena Andersson och Tobias Baudin.

  27
  2
 3. Svårt att få tag i utlänningar som har någon begåvning för politik. Har du väl tämjt upp någon husbabbe så håller du fast vid den. Husbabben kan hållas fram i media och på valplakat för att locka andra vabbar att rösta på dem!

  Miljöpartiet hade en afrikansk husbabbe som sekreterare och vid en fotografering i samband med en valrörelse (tror jag) så ville Miljöpartiet att hon skulle stå långt fram och skylta med att Miljöpartiet var mångkulturella. Hon ställde inte upp på det, en klok människa, sedan slutade hon sin tjänst hos miljöpaertiet!

  22
  1
 4. Är det inte dags att blivande riksdagsledamöter måste skriva på en försäkran om att de som riksdagsledamöter enbart värnar Sveriges intressen. Om de istället sätter Caymanöarna, PKK, Hamas, Grekiska Olivodlare, Kina eller något annat främst mister de riksdagsplatsen och lämnar riksdagen utan någon form av fallskärm, bidrag eller fortsatt utbetalning?
  Men vad vet jag, det är kanske redan så, dvs det finns den typen av avtal fast, förstås, utan konsekvenser för den riksdagsledamot som bryter det. Det vore, i så fall, inte det minsta förvånande.

  19
 5. För 100 år sedan var Libanon ett kristet land, efter omgångar av inflöde av muslimer och krig reducerat till ett skräpland. (På 60-talet var Beirut Medelhavets “pärla” och blomstrade). Vill vi ha detta i vårt fosterland Sverige?

  41
  1
  • Finns alldeles för många naivkorkade o totallurade sossesopor som röstar på detta shitholepartie o gör vårt land till ett shitholecountry. Malmö leder oss mot helvetet

   11
   1
 6. Nu vet SD hur man ska hantera liknande ärenden i fortsättningen. ”Självklart ska personen ifråga vara kvar i partiet. Strunta i vad vänsterextrema STASI-EXPO tycker.

  28
  1
 7. Magdalena vill ha alla Hamas-rösterna han drar in i utanförskapsområdena. Att han inte jobbar för Sverige trots sin riksdagsplats spelar mindre roll för henne, ” patrioten” som hon kallade sig igår….

  46
  1
 8. Självklart. Spelar ingen roll vilka stolle-prov som än sker. Partiet står över allt annat. Såzzarna är ju kända för sitt samröre med terror-organisationer, så detta överslätande är bara logisk följd av partiet utan Skrupler.

  36
  1
 9. Med (S) och Arga Andersson till det ISLAMISTISKA FOLKHEMMET!!!

  Fascistisk islamism verkar ligga Arga Andersson (S) varmt om hjärtat trots det uppträder hon i svensk folkdräkt och kallar sig patriot.

  27
  2
 10. Hamas vill väl utplåna Israel o döda judar där dom finns, precis som gamle AH. Men jag i min enfald trodde att S inte gillade nazister. Förklara skillnaden för mig Magda

  36
  3
 11. Han är nog inte den enda terroranslutne som fins bland sossetyperna.

  Han känner en enorm längtan efter sitt hemland Palestina ? Jaha, vad gör han då här?

  Inte konstigt att man lägger en konferens i det mjäkiga Sverige där det dräller av liknande, det finns inte något annat land som hatar sitt grannland mer än ,vad palestina
  gör, och så tydligt visar det, detta har belönats av Sosseregimen här i många år med miljardbidrag varje år. Att stödja ett land som så tydligt deklarerar att dom vill utplåna
  Israel, och hade gjort det också, ifall dom kunnat? Ett sådant land har starkt S- stöd?

  Vidrigt är bara förnamnet!

  42
  2
 12. Kan Kajsa o Svenne Kålrot begripa vad som försiggår..?!!
  – Ta en mandelkubb till och tryck ner, vetja.. ))

  25
  5
 13. Stötande med att (S) alltid har sina fingrar i syltburken och vägrar ta bort dem när de blir påkomna. Som den “suveräna” (envåldshärskare) Arga Andersson är skakar hon av sig kritiken likt en våt hund.

  37
  3
 14. Säg upp ditt svenska medborgarskap och åk hem då libanes.
  Självklart kommer inte Partiet dra in hans medlemskap, han är en god socialist och muslim som hatar judar som alla rättrogna ska göra.

  49
  2
 15. Okay. Då är det inte bara centern som blivit muslimskt utan socialdemokraterna också.
  Snart finns inget svenskt kvar när det “folkvalda” säljer ut Sverige.

  44
  3

Kommentera