22 thoughts on “Dagens

 1. Bilan Osman vill inte fördöma stening!!

  “Bilan Osman är troende sunnimuslim och skriver inte sällan om islam och mångkultur”,skriver Eddie Råbock under sin signatur “Mohamed Omar”. Han kontaktade henne och frågade om hon ansåg att stening var fel, men hon undvek frågan och blev sedan helt tyst. Mohamed Omar, citat: “Hon är en vanlig troende muslim, ändå är det så svårt för henne att bara rakt av fördöma stening. Det är för att hon vet att profeten Muhammed, enligt texter som hålls för äkta av mainstream-muslimer och som så mycket av religionen är beroende av, lät stena kvinnor. Bilan Osman har säkert en egen uppfattning om saken. Men hon tycks inte kunna förmå sig att ge uttryck för denna känsla öppet. Tabut mot att kritisera profeten Muhammed är för starkt.”
  https://detgodasamhallet.com/2016/02/21/expressen-kronikoren-bilan-osman-vill-inte-fordoma-stening/

 2. Nation är ett kollektiv av individer med samma ursprung, kultur och språk. Svenskar är ett exempel på en nation. Svensk är en människa som är född av två svenskar. Har man en svensk förälder och en utländsk så är man [någonting]-svensk eller svensk-[någonting]. Exempelvis Armand Duplantis är svensk-amerikan då han har en amerikansk far och en svensk mor.

  Det är inte svenska folket som firas 6 juni utan staten, konungariket Sverige. Sverige var förövrigt en nationalstat till dess att politiker och tjänstemän började översvämma landet med utlänningar. Det har nu lett till att cirka 25 till 30% av landets invånare är utlänningar. Se vad som hände med Libanon efter den arabisk-muslimska diasporan. Libanon är facit för Sverige om inget redigt görs snart.

 3. Bilan är avundsjuk! Bilan och hennes släkte kan inte bygga en trygg välfärdsstat. Bilan vill förstöra det som andra släkten kan bygga upp.
  I maktens korridorer har Sverige med skam tvingats lobba in xxx, hbtq, feminister och andra utlänningar, de hatar Sverige. Men de gillar Bilan och hjälper henne i media och politikerplats att basunera ut sitt sverigehat.

  Bilan och hennes släkte är parasiter på det välordnade samhället!

  16
 4. Ännu en som pratar med ryggmärgen, det passerar aldrig hjärnan. (som om det skulle hjälpa i det här fallet)

  10
 5. Bilan är hatiskt mot det folk som tog emot hennes föräldrar. Gav dem mat, husrum och möjligheter för sig själva och barnen.

  Bilan har inte förstått att efter att ha fått möjligheterna måste man fortfarande göra jobbet själv, det är för mycket för somaliskan.

  26
 6. Att va stor i käften behöver hon ju inte ha någon större begåvning till, vilket hon så tydligt visar här. Om hon inte trivs med omgivningen här går det bra att flytta! Saknad ingen!

  Tror att hon är medveten om att ifall hon uttalat sig så om det land hon kommer ifrån så
  hade det blivit andra bullar?

  30
 7. Bilan (född i Gbg) har kommit till ett demokratiskt land och givits utrymme att deklarera sina åsikter. Men att vara oförskämd och skändlig mot dem som givit henne möjligheten visar på en omogen karaktär som bara kan hyllas av hennes gelikar.
  Att skända Sverige på vår nationaldag pekar på en barnslig omogenhet. Förresten – var det inte somalier som hade en förvånansvärd låg IQ?

  40
 8. Hon har rätt, vi ska skända hennes fosterlandsflagga och dra in biståndet till det. Detta kommer att kallas Lex Osman.
  Därefter skickar vi hem henne till fosterlandet.

  53
 9. Vet hon inte att Sverige är haram och alltid att vara det. Samtliga muslimer som vistas i Sverige kommer att hamna i Jahannam och bli rö***lade av Iblis. Lika bra osman vänjer sig.

  28
 10. Eftersom den uppkäftiga OCH ignoranta lilla jäntan inte känner till historien, och den kulturella betydelsen bakom alstret i fråga, så;
  HÅLL DIN LILLA KÄFT!
  och flytta gärna ut, du kommer icke att saknas.
  Ta gärna släkt med dig. Smuts.

  51
  • Ett solklart fall av inavlat, degenererat IQ. Dylika individer låter ofta käften glappa, men saknar mental kapacitet av den normalgrad, som gäller i civiliserade delar av världen.
   Uttalanden från dessa mindre vetande människoliknande individer, kan man bortse ifrån.
   Framöver hoppas jag mycket på de utlovade tv-filterna, framför allt det så kallade NBB-filtret. (N-r, Bög, Blatte) Det borde söka blodtrycket för många riktiga människor.

   28

KommenteraAvbryt svar