SVT gör programmet ”SD-bögar”

PUBLIC SERVICE. Till de tre public service-företagen (SR, SVT och UR) anslås för år 2023 från public service-kontot 9.087 miljarder skattekronor, varav SVT 5,350 miljarder, SR 3,265 miljarder och UR 472 miljoner kronor.

Bild från SVT

Att vara SD och gay har länge varit tabu, men nu ger sig SD-bögarna till känna i samhällets alla nivåer, hela vägen upp i EU och riksdagen. De kallas homonationalister, är konservativa, invandringskritiska, ogillar Pride och tar avstånd från Drag Story Hour. I serien SD-bögar följer Erik Galli sverigedemokratiska väljare, debattörer, politiker och företrädare för amerikanska Gays for Trump för att förstå ett växande samhällsfenomen: homonationalismen.

Programmet har premiär på SVT Play på söndag den 4 juli 2023.

-Pettersson noterar att med en skattefinansierad budget på 5350 miljoner och en vd, Hanna Stjärne som tjänar betydligt mer än statsministern.

Är lönerna för SVT:s chefer rimliga? Från 2020.

 • Hanna Stjärne, verkställande direktör, 2.878.066 kr
 • Jan Helin, Mediedirektör, 2.463.530 kr
 • Adde Granberg, Teknikdirektör, 1.999.346 kr
 • Peter De Verdier, Ekonomidirektör, 1.786.916 kr
 • Eva Beckman, Programdirektör, 1.148.362 kr
 • Anne Lagercrantz, Divisionschef nyheter och sport, 1.524.144 kr
 • Andreas Bedinger, Divisionschef program, 1.299.897 kr
 • Sabina Rasiwala, HR- och kommunikationsdirektör, 1.708.929 kr
 • Henrik Selin, Strategichef, 834.055 kr

Övriga löner är också höga, med c:a 552.000 kronor i genomsnittlig årslön

Jag söker i bloggens arkiv efter Erik Galli som gjort serien och hittar som av en tillfällighet Erik Galli i inlägget om Eliasson gick på bögklubb med ung man på Gran Canaria.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “SVT gör programmet ”SD-bögar”

 1. Erfarenheten säger att alla SVTs försök att skada SD misslyckas så detta är nog bara bra, igen. På något sätt.

 2. Varför inte en TV serie om socialdemokraternas sprit fester?
  Riksbankschefen festade upp en miljon, borde vara en fin start.

  19
 3. Nu när de är skattefinansierade med tvång av skattebetalarna så har SVT helt släppt tyglarna med bög-TV. Av någon anledning, det kan inte vara för att någon bryr sig om att titta på programmen.

  Samma med historien om Sverige där de genom socialistisk historierevision försöker få folk att tro att det var svarta afrikaner som koloniserade landet efter istiden. Samma afrikaner som inte skulle överleva ett år i dagens klimat utan medicinska insatser på grund av biologi, än mindre ute i det fria.

  12
  1
 4. Nu satsar Hanna Stjärne hårt för att håna Svensson på alla fronter. Nu ett program om SD-bögar. Dessutom ett program om dem som invandrade när inlandsisen smälte från söder.

  Där vet Hanna i sin visdom att de var svarta. De lämnade således det varma Afrika inför nöjet att följa israndens avsmältning med risk för att hamna i eruptioner från rullstensåsar. Hur dessutom samerna kan vara först och urfolk kommer nog i ett senare program. De kanske luftlandsatte på isen med primitiva renfällsballonger. Ska man gissa att det kommer att talas om klimatflyktingar.

  Dessutom ska nu Tareq Taylor liera sig med Carina Bergfeldt för att flyga till USA och sedan kört runt med bil på trivselresa där ju Carina har många vänsterkontakter. Allt betalt med vår tvångsbeskattning.

  Det finns inget parti som inte ens törs minska skatteuttaget.

  18
 5. …socialism är en något lindrigare typ av smitta, fullt jämförbar med SYFILIS i nybörjarstadiet…de enda som skiljer socialism från “syffe”
  är att den elakartade sossesymtomen enbart slår rot i hjärnan på de drabbade…zombies mao, som går likt en fårskock i ledband av sina korrupta och utopistiska ledare

  18
 6. Jag har inget emot homosexuella. Dom brukar jobba plikttroget och vara rediga och fredliga. Det kan man inte säga om gökarna från Mellanöstern och Afrika. Ska man gnälla på någon är det bidragsturisterna från Mellanöstern och Afrika.

  23
 7. Bra, det banar väg för kloka bögar och hbtq att gilla ett parti som verkar för att bevara ett fritt Sverige för alla! De som inte gillar Sd är antagligen sverigehatare.
  Sd måste normaliseras ända in i svenskarnas vardagsrum. Våga visa att du är Sd, våga ha en pin eller keps med Sd-logga. Alla ska vänja sig vid att Sd är snart största partiet i Sverige. Ju fler som visar att de är Sd, ju fler vågar säga att de gillar Sd.
  Kom ihåg att vi är flockdjur, vi följer det som de flesta andra följer. Blir det många som är Sd så kommer fler följa med! (Media resonerar på samma sätt, dvs media skrämmer med att Sd är farliga och flocken följer…)

  24
  1
 8. Det verkar som om den nya regeringen är nöjd med att SVT fortsätter sin vänster-propaganda. Viken annan regering som helst hade ingripit.

  25
  2
 9. Väntar med spänning på nästa kioskvältare från SVT´s ständiga mörker.
  T.ex. Center-Pedofiler, Center-Nekrofiler, Center-Tidelag, Muslim-Bigami, Sosse-Bedragare, Sosse-Valfuskare, Svenska Vänster-Stalinister, Liberal-Transor, SVT-Kommunister, etc,etc……………

  57
 10. Inget jag kommer att se. Men inte så konstigt kanske. Tittar bara på SVT klockan 15.00 på Julafton

  33
  1
 11. Det är klart de måste ha rejält betalt för att vara ordentligt lojala mot Sossemakten .
  Sådan är socialismen .

  61

Kommentera